Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje licno vidjenje ove posete je da se nista spektakularno dogoditi. Putin jeste tata za Rusiju i uradio je mnogo za istu ali ne vidim nas u celoj prici oko dolaska. Narocito su me razocarali Rusi u odnosu na Libiju mogli su ladno da stave veto u UN , medjutim mislim da oni opet nesto trguju i dogovaraju se sa americkim smradovima i EU.

Da li vi stvarno mislite da je datum njegovog dolaska tačno naveden?
On je možda već i bio... Samo se čeka da se to pusti u etar. Ili neće doći kad je puštena buva.
Znaš ti šta bi ovde bilo? Pa bacili bi nas u karantin, niko ne bi smeo da se pojavi na prozoru a kamoli na ulici da ga "dočekuje"
Poseban saobraćajni režim zbog Putina
Beoinfo | 22. 03. 2011. - 16:00h | Foto: Beta | Komentara: 0

U skladu sa merama bezbednosti predviđenim međunarodnim propisima, saobraćaj će se sutra, zbog posete premijera Ruske Federacije Vladimira Putina, odvijati u posebnom režimu.Zbog dolaska Vladimira Putina biće preduzete visoke mere bezbednosti
Gradska uprava zato moli sve sugrađane i institucije koji su dobili obaveštenje od MUP-a da na vreme pomere svoje automobile.

Ukoliko to ne učine samoinicijativno, nadležne službe biće primorane da u saradnji sa saobraćajnom policijom pomere vozila i premeste ih na najbliže lokacije.

Zbog smanjenja gužvi građanima se preporučuju vozila javnog gradskog prevoza, koja će sutra koristiti uobičajene trase, osim u periodu privremene izmene režima saobraćaja kada će linije biti trenutno zaustavljene ili preusmerene, a polasci pomereni na najbliže alternativne stanice.

Gradska uprava moli sugrađane da zbog visokih mera bezbednosti pokažu strpljenje i razumevanje za sutrašnje izmene u saobraćaju.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/243042/Poseban-saobracajni-rezim-zbog-Putina

A pre toga posetio EU.:D
vladimir-putin-sastao-se-sloveniji-borutom-pahorom-slika-321656

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/243050/Putin-doputovao-u-Sloveniju-sastao-se-sa-Pahorom

Poslednja izmena:
Путин већ дочекан у Београду!

Управо се завршио једини догађај организован поводом доласка Владимира Путина у Србију.

Данас, 22. марта, између 12 и 15 часова, испред ресторана Руски цар, Двери – Покрет за живот Србије организовале су друштвено-културну манифестацију „Алтернатива долази сутра“.

У опуштеној атмосфери праћеној српском и руском поп-фолк музиком, грађани Београда су прошетали између три штанда, уписали се у књигу утисака која ће бити предата Руској амбасади, и упознали се са програмом и ставовима Двери.

Представници организатора су давали интервју бројним новинарима, а око 300 грађана се јавило Дверима и исказало жељу да учествује у нашој борби за бољу Србију.

Овај миран скуп показао је да у Србији постоји интересовање за ближе повезивање са Русијом, за већу присутност руских тема, али и да тренутни страначки систем у Србији то интересовање не може да артикулише.

У Београду,
22. марта 2011. године
Информативна служба Двери – Покрет за живот Србије

Moje licno vidjenje ove posete je da se nista spektakularno dogoditi. Putin jeste tata za Rusiju i uradio je mnogo za istu ali ne vidim nas u celoj prici oko dolaska. Narocito su me razocarali Rusi u odnosu na Libiju mogli su ladno da stave veto u UN , medjutim mislim da oni opet nesto trguju i dogovaraju se sa americkim smradovima i EU.

rusiji odgovara situacija u libiji i nestabilnost, odgovara zbog izgradnje juznog toka, nemojte biti naivni.

evo prilike za russofile (samo ponesite vazelin)

ma kakav vazelin...centrifuga radi sve u 16 :hahaha:
... рече аустроугарски коњушар... и настави педантно да тимари швапске коње... ако, ако...

opet pohotne misli mitu pucaju u vugla :eek: jesam li ti već sto puta reko:rtfm: zgrabi si više onog pajcolikog torentea pa pod Mostarsku petlju :mrgreen: tamo se okuplja vaša ekipa :lol: (a tebi sa Vračara bote...pljuneš do tamo :rotf: (još se stigneš iste večeri posle "žurke" da nam javiš kako je bilo) :cepanje:

opet pohotne misli mitu pucaju u vugla :eek: jesam li ti već sto puta reko:rtfm: zgrabi si više onog pajcolikog torentea pa pod Mostarsku petlju :mrgreen: tamo se okuplja vaša ekipa :lol: (a tebi sa Vračara bote...pljuneš do tamo :rotf: (još se stigneš iste večeri posle "žurke" da nam javiš kako je bilo) :cepanje:

Ћути тамо - и тимари коње бечки коњушару ... а чујем да су ови бечки кочијаши вратили коње и кочије у Марибор - па ето ти прилике да одеш и на "привремени рад"...

Poslednja izmena:
Ћути тамо - и тимари коње бечки коњушару ... а чујем да су ови бечки кочијаши вратили коње и кочије у Марибор - па ето ти прилике да одеш и на "привремени рад"...

imam i sasvim dobar poso ovde malo manje 750 ojra platu...sasvim dovoljno za sada :bye: rešim još specijalizaciju i ako mi povise na 1000 ojra puna kapa :ok:

Hrvatsku preskace jednim korakom!! :mrgreen:

samo neka skače i "naskače"... Putin u svojoj zemlji će doživeti vrlo skoro silaznu putanju...

naši se skoro potukli ko će pre Bushu u zagrljaj....a sad jedan čami čekajući u austrijskom zatvoru, drugi piše novele o Bosni a poglavica Cipelić im smenjen i još uvek glavna maskota Amerike i sveta :mrgreen:

tako ćete i vi sa Putinom da završite kad ga ovi sa istoka Rusije skinu sa vlasti :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back