gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
Сви падају на колена пред тобом![]()
Nije potrebno da svi padaju na kolena ispred mene, vec da svi nauce kako mogu, a kako ne mogu da pricaju sa mnom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви падају на колена пред тобом![]()
A ko ce da mu nosi stafetu ti ili ova tvoja drugarica sa foruma
![]()
Mi cemo da djuskamo s njimA ko ce da mu nosi stafetu ti ili ova tvoja drugarica sa foruma
![]()
Tadic otkazao odlazak na rekreativnu nastavu u Rumuniju,
ranije zakazan za kraj Marta; javlja Russia today.![]()
Putin u Beogradu sredinom marta
Izvor: Tanjug
Beograd -- Premijer Rusije Vladimir Putin posetiće Srbiju sredinom marta, saznaje se u izvorima bliskim Vladi Srbije.
Informaciju da će predsednik ruske Vlade doći u Beograd "u dogledno vreme" potvrđena je i u Ambasadi Rusije u Beogradu.
Kako je rečeno, u toku su dogovori sa srpskom stranom i u narednih nekoliko nedelja biće poznato kada će ta poseta biti realizovana.
Putin je poslednji put posetio Beograd kao predsednik Rusije 2001. godine. Sadašnji ruski predsednik Dmitrij Medvedev boravio je u Srbiji oktobra 2009. godine.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=02&dd=18&nav_category=11&nav_id=493750
Mi cemo da djuskamo s njim
Vrlo je moguće da će razgovarati o hapšenju Gorana Hadžića, jer se pretpostavlja da je u Rusiji
a i sigurno da izlobira da neki Ruski tajkun kupi Telekom, što bi bilo katastrofa za ovu zemlju
Да излобира? Путин да излобира? Најмоћнији човек данашњице да излобира? Биће да си се збунио малко.
Ti si se zbunio
Ako nisi primeti srbija se opredelila za EU i nema tu šta Putin da se pita.
To ima u glavama nekih napaljenih Srba koji i dalje misle da su Srbi i Rusi braća
Србија се пише са великим почетним словом.
Ti si se zbunio
Ako nisi primeti srbija se opredelila za EU i nema tu šta Putin da se pita.
To ima u glavama nekih napaljenih Srba koji i dalje misle da su Srbi i Rusi braća
što se ložite?bio sam 2009 u hurgadi i sedeo sa dve ruskinje,jedna je bila ok lik,druga je nesto na ruskom rekla lose o srbima i otisla...nisam je razumeo ali dovoljno je bilo čuti srbi i onako sa nekom mržnjom..mislim,mozda je proradila ljubomora zbog drugarice,mozda joj nije dobro,mada je ova pokusala da je opravda"ne,nije rekla nista lose o srbima"
И шта с тим? Шта са свим овим људима на форуму који пљују Русе?
zabole ruse za srbiju,balvane![]()
Да ниси ти балван, па те Рускиња откачила?