Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Премијер Русије Владимир Путин позвао је да се напусти сувишан монополизам долара као светске резервне валуте. По његовом мишљењу, такав монопол наноси штету глобалној економији, чини је неизбалансираном. Путин сматра да резервна валута може да постане евро.
Врло занимљиво и само потврђује моје мишљење о тренутном руском руководству. Позивати на прихватање папске валуте и позивати на укидање масонске је очигледна ствар на чијој страни и за чије интересе ради садашња власт.

У Русији мора доћи до промена. Мислим да ће Русија у наредном периоду имати јако великих проблема који ће резултовати променом власти и , ако Бог да, доласком прваославног владара.

mama-sto-ne-smemo-pre-72043.jpg

Nas Predsednik Vladimir Veliki Putin sampion demokratije . :super:

BBC izvestava da je po pitanju slobode pisanja na Internetu Rusija demokraticnija od Amerike 321,5 puta , a od Malobritanije 139 puta ! .... Sta cemo sad ? Da nije BBC postao bastion totalitarnog jednoumlja i komunizma ..

Kompanija Google ,, objavila je spisak vlasti razlicitih drzava koje su joj se obratile sa zahtevom da im dostavi podatke o korisnicima ili informacijama koje su ,,interesantne ,, vladama i sluzbama tih zemalja a objavljeni su na njenim internet servisima .

Neprikosnoveni lider po broju zahteva je Amerika koja je tokom prvih sest meseci ove godine uputila toj kompaniji 4215 zahteva , dok su Malobitanci to trazili 131 put . :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

http://www.bbc.co.uk/russian/science/2010/09/100921_google_government_requests.shtml

A koliko puta se sa takvim zahtevom obratila ,,totalitarna Rusija ,, ?

,, Rusija se sa takvim zahtevom nije obratila niti jedan put
, a 8 puta se obratila sa zahtevom da se neka informacija udalji ( o broju takvih zahteva koje je podnela Amerika se ne pise ) . Takvi zahtevi se po definiciji ne odobravaju - ali o ugovoru izmedju Gulga i CIA potpisanom pre pola godine vec sam pisao . :[115] ... inace i pre tog potpisivanja takva saradnja Gugla i CIA bila je poznata i funkcionisala je jos od samog pocetka Interneta .... ..sada je samo ,, ozakonjena ,, , ,,regulisana ,, i obelodanjena ....

http://www.bbc.co.uk/russian/science/2010/09/100921_google_government_requests.shtml

Ajd da pocnem malo izokola - da prvo vidimo kako je Bojko rekao ,,NE ,, Putinu ... :manikir:

Senzacionalno :roll:

Bojko slagao ... :manikir:

МОСКВА, 21 окт - РИА Новости. Премьер-министр РФ Владимир Путин в ходе телефонного разговора с главой правительства Болгарии Бойко Борисовым договорились до 15 ноября текущего года создать совместное предприятие по разработке технико-экономического обоснования (ТЭО) болгарского участка "Южного потока", сообщает сайт правительства.

Putin telefonirao Bojku i ... sta gi da pricam dalje ...

287911679.jpg

:idea: Cek malo : jel ono i Tadic zeleo da menja trasu ? :rotf::rotf::rotf:

Sad jedna muzicka numera za Bojka , Botu , Sakasa , Jusenka i ostalu boraniju ..

Epilog ...

Bojko pokleknuo :eek: ... Slago sve sto je obeco . :eek:... pogazio rec datu Americi i Engleskoj ... :eek:

Бугарска ће добијати 2,5 милијарде евра годишње због гасовода Јужни ток
Тагови: Вести

13.11.2010, 20:00

Бугарска ће добијати 2,5 милијарде евра годишње за то што ће се на њеној територији налазити део гасовода Јужни ток. То је изјавио премијер Русије Владимир Путин на заједничкој конференцији за штампу с премијером Бугарске Бојком Борисовим у Софији. Према речима Путина, са тим средствима Бугарска може да пружи гас потрошачима према релативно ниским ценама. Русија и Бугарска су потписале споразум о стварању мешовитог предузећа, које ће се бавити пројектовањем и изградњом бугарског дела Јужног тока, којим ће руски гас бити транспортован у Европу.

Ne mogu da verujem , koliko do ove posete bugarski zapadni prijatelji i saveznici su bili sigurni da ce hrabri Bojko spreciti i gasovod, naftovod i atomsku centralu .. i sjebati Putina . :manikir: .. konsterniran sam sam i dan danas ... :manikir:

458393_150.jpg

SVAKA SLICNOST SA BOTOM JE NAMERNA ... :hvala: ..

Ma slabe mi nade i u Botu - ali neko mora da speci ovu invaziju Rusa . Bota bi , al hebe ga ruski kokus u DSu - izmrezili ga totalno .... i makaze ga na svakom koraku ... :lol:

:idea: .. Dinkic ce stati Putinu na crtu , nije jos sve izgubljeno . :whistling:

P.S Radi se o maloj izmeni moga posta pisanom pre oko pola godine na jednom drugom forumu - jedino mi nije jasno otkud mi ovo za Dinkica tada pade na pamet ... :think:

Путин долази са већом делегацијом него што је била приликом посете председника Медведева 20. октобра 2009. и то долази дан уочи годишњице агресије НАТО на Србију (СРЈ).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back