Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Владимир Путин најавио долазак у Београд за 23. март

петак, 18. фебруар 2011.

putin_0.jpg

Премијер Русије Владимир Путин најавио је свој долазак у Београд за 23. март, сазнаје „Блиц“. Није познато колико ће дана премијер Русије боравити у Србији. Путин у Србију долази дан уочи годишњице бомбардовања НАТО.

За сада је познато да ће се састати са премијером Србије Мирком Цветковићем и председником Србије Борисом Тадићем али још нема конкретно дефинисаних тема за овај билатерални сусрет који је најављен као радна посета, тврде извори “Блица” у Влади Србије.

- Крајем наредне недеље у Београд би требало да стигне претходница руског премијера која ће бити састављена од његових чланова кабинета и људи из сектора безбедности који би у Београду остали недељу дана како би уговорили састанке и безбедносну процедуру - тврди наш саговорник из Владе.

Приликом посете Медведев је државном врху Србије изложио концепт нове безбедносне архитектуре који је требало да представља неку врсту реформе ОЕБС-а и одговор ширењу НАТО-а у непосредној близини Русије. Тадић је тада договорио са Медведевим и испоруке гаса за стратешки важна предузећа у Србији.

Очекује се да ће Путин са собом повести још већу делегацију него председник Русије Дмитриј Медведев који је Београд посетио 20. октобра 2009. године.

Медведев је дошао у делегацији са сто званичника, а дан пре његовог доласка у Београд је слетео авион пун руских агената који су контролисали безбедносно ризичне делове града.Током посете Медведева на свим зградама су постављени снајперисти.

Путин ће у Београд допутовати својом верзијом Аир форце 1 - Иљушином 96-300 који је луксузно опремљен - кваке на вратима су прекирвене златом, као и туш кабина, зидови свилом а седишта су кожна. Има салу за конференције,а авион кошта око 19 милиона долара.

(Блиц)

Лепо, можда ће запалити и Вечну ватру на Ушћу? :think:

Где ли ће се разлетети неки од министара у време посете? Све ми се нешто мота по глави да су и приликом посете Медведева "службено били отсутни, у посетама које су планиране раније". Добро, Млађан ионако више није ту, али кладио би се да ће и војни "морати у раније планирану посету".

Sumnjam , nekako je visoko ta vatra ,a i sve je nekako išarano grafitima i zapišano okolo , bar kada sam poslednji put prolazio .:think:

За графите не брини, префарбају се за пар сати и околина се уреди за један дан, најинтересантније у целој причи је што пламен Вечне ватре ради на руски гас.... :think:

Где ли ће се разлетети неки од министара у време посете? Све ми се нешто мота по глави да су и приликом посете Медведева "службено били отсутни, у посетама које су планиране раније". Добро, Млађан ионако више није ту, али кладио би се да ће и војни "морати у раније планирану посету".

Све зависи од Путинових жеља. Кад је долазио Медведев, није желео да у видном пољу има Динкића и остале гејовце.

Састало се зло и горе, да о добру проговоре...:mrgreen:

:mrgreen:

Jel' ti to na sebe i nekog mislis?

Буди без бриге, СНС јесте доста русофилична странка...бар тако чух од неких другарица и другара (није комунизам) који су у СНС (ја нисам члан али причам са људима који јесу).

Ali on je protiv Rusije.

A uostalom,ja i ne znam sta SNS vise zastupa, osim onako kako vetar duva.

Није само интересантно ко од оних на власти неће бити (верујем да има много више "кандидата" него што мислимо), него и са ким ће се састати у приватној, незваничној посети.
Што се тиче власти-Дачић, Јеремић, Вук Драшковић.
Што се опозиције тиче-Коштуница и Николић...ово је нека моја процена.

Путин: Вас двојица јел' водите Србију у нато или само глумите?
Тадић и Шутановац: Ма глумимо баћушка, глумимо.
Путин: Стоко лажљива, сад ћу да вам излупам кокавце и чврге !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back