sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.230
A ne mogu da provalim šta govori ovaj lik u prvom kadru sa sedmicom na majici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mene, nego one pateticne huligane koji su jedva docekali da im ga uvali.
Који историски догађај ,невероватно!
23 МАРТА 2011 ГОДИНЕ ВЛАДИМИРУ ПУТИНУ ПОКЛОНИО СЕ СРПСКИ НАРОД И ЦРКВА
НОВИ ПРЕДСЕДНИК ЈЕ РОЂЕН
Па што онда стојиш са болном гримасом у лицу и измамљеним осмехом у малом.
Мозгу.
Sta lupetas ti, jesi li corav?
Vidis da stojim sa strane i snimam redaljku koju je Putin imao sa 'patriotama'.
Ахахахааааааа..... нико не сме да пусти цео снимак са Маракане...........иначе рекао Баћушка КАКАВ НАТО, КАКВИ БАКРАЧИ........ахахаха...... шта ли ШуНАТОвац са својим страним официрима који се шепуре по Генералштабу...
Najjace od svega je sto ih Putin gleda kao male mrave koje ce da iskoristi kao malu ciglicu u gradjenju ruske moci.
Oni se tu nesto dernjaju, a on misli 'dobri ste vi fizikalci, dobro cete mi doci'![]()
Па што га молиш да ти рашири бутине?
Свиђа ти се призор па би и ти да осетиш жилав словенски курацц а?
Ne luperdaj.
A inace, bio je jedan napaljenko, koji se toliko nalozio da je dozvolio Putinu da ga pisinguje i fistinguje
Pa ja ti rekoh da sam ja snimao redaljku sa srpskim patriotama koji sire butine, pomesao si nesto
A inace, bio je jedan napaljenko, koji se toliko nalozio da je dozvolio Putinu da ga pisinguje i fistinguje, da to nisi mozda ti?![]()
Pa ja ti rekoh da sam ja snimao redaljku sa srpskim patriotama koji sire butine, pomesao si nesto
A inace, bio je jedan napaljenko, koji se toliko nalozio da je dozvolio Putinu da ga pisinguje i fistinguje, da to nisi mozda ti?![]()
A ne mogu da provalim šta govori ovaj lik u prvom kadru sa sedmicom na majici
ХВАЛА НА ДОЧЕКУ
ПОЗДРАВЛЯЕТ ВАС ПРЕЗИДЕНТ РОССИ$$A