Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
НОВИ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ЈЕ РОЂЕН

DoctorSmiley.gif

U pitanju je očajanje i strah... A davljenik se i za slamku hvata i u strahu su velike oči...

Ma idi,ne znam stvarno cega se ovaj narod vise moze plasiti,u cemu moze jos vise ocajavati,pa mi smo na dno dna,ne znam da li se moze jos nize spustiti...Rusi nam mogu pomoci,a i ne moraju...njihova dobra volja,ali ovde nije pitanje dobre volje,vec postovanje prema nasem narodu..on zna,a sad se i uverio da narod ne misli kao vlast,a sa druge strane Srbi uvek teze da ih drzi cvrsta ruka,a on je ,definoitivno olicenje toga... Nama treba takav covek koji ce udarriti sakom o stol i reci,dosta....a ne neko tko ce samo tolerisati,izvinajvati se ,saginjati se i puzati...Srbi nikad nisu bili takav narod...e to je tj strah,o kome ti govoris,da i narod ne postane kao vlast...

PRPA....
Britanija protiv pauze u proširenju EU

Evropa | 23.03.2011

Sve zemlje Zapadnog Balkana ako žele da uđu u EU moraju da imaju priliku da to urade, izjavio je u Briselu britanski ministar za Evropu Dejvid Lidington posle razgovora sa potpredsednikom Vlade Srbije Božidarom Đelićem.

„Ako ste evropska zemlja i želite da uđete u Evropsku uniju, morate da imate prava na to“, kaže britanski ministar za Evropu Dejvid Lidington. On dodaje da je vlada Velike Britanije jasna kada kaže da se ne slaže sa nekim od svojih evropskih partnera koji misle da bi posle prijema Hrvatske trebalo da nastupi neka vrsta pauze u proširenju EU.
„Mi za Srbiju kažemo isto ono što kažemo za sve druge zemlje koje žele da se priključe EU. Mi podržavamo u principu tu vašu ambiciju. Ne određujemo vremenske rokove, ali čekamo da vidimo ispunjavanje reformskih procesa koje je postavila Evropska komisija“, rekao je Lidington.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6479684,00.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back