- Poruka
- 913
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lele, lele, lele al' se opustila ova žena...![]()
U pitanju je očajanje i strah... A davljenik se i za slamku hvata i u strahu su velike oči...
Tnx, al' ne znam koji je taj...možda znam neki drugi...![]()
НОВИ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ЈЕ РОЂЕН
Deni Krejn, Ode srce... ne mogu sad da se setim drugih nikova, ali bilo ih je ihaha![]()
Šta su skandirali na Marakani ? Može li neko da kaže, pošto se slabo čuje na ovim snimcima
Šta su skandirali na Marakani ? Može li neko da kaže, pošto se slabo čuje na ovim snimcima
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6479684,00.htmlBritanija protiv pauze u proširenju EU
Evropa | 23.03.2011
Sve zemlje Zapadnog Balkana ako žele da uđu u EU moraju da imaju priliku da to urade, izjavio je u Briselu britanski ministar za Evropu Dejvid Lidington posle razgovora sa potpredsednikom Vlade Srbije Božidarom Đelićem.
„Ako ste evropska zemlja i želite da uđete u Evropsku uniju, morate da imate prava na to“, kaže britanski ministar za Evropu Dejvid Lidington. On dodaje da je vlada Velike Britanije jasna kada kaže da se ne slaže sa nekim od svojih evropskih partnera koji misle da bi posle prijema Hrvatske trebalo da nastupi neka vrsta pauze u proširenju EU.
„Mi za Srbiju kažemo isto ono što kažemo za sve druge zemlje koje žele da se priključe EU. Mi podržavamo u principu tu vašu ambiciju. Ne određujemo vremenske rokove, ali čekamo da vidimo ispunjavanje reformskih procesa koje je postavila Evropska komisija“, rekao je Lidington.
'Vladimire Putine, razmakni nam butine'
'Vladimire Putine, razmakni nam butine'
car svih pravih srba je zvanichno otishao..za sada
drugosrbijashi i ostali shljam,bezbedno je da se izmilite iz rupa
Ali je zato "Dragi Džordž" tako inteligentno! Baš evropski!Mislim da je transparent stvarno degenski...
Sramota za Srbiju... Mada dobro, to nije Srbija ipak su to samo navijači...
Пошто је обневидео од оне шљиве пре ручка теби је изгледа размако нешто друго.
Пар пута.
Осим "Путине" и "Русија", скандирало се и оно познато " Спаси Србију и убиј се, Борисе"...
Jeb.ao vas Putin.
Sto je najgore, mislim da bi neki jedva i docekali.