gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
...tako je, ja sam bas o tome pisala...radi se o tome da deca odluce cime zele da se bave pa tek onda da biraju skolu...nasi biraju fakultet a ne profesiju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Љубав не познаје границе. Моја девојка је факултетски образована девојка и заљубила се у аутомеханичара.Re: Докторка си, не приличи ти конобар!
Pa zato sto roditelji cesto prezasticuju decu i ulivaju im uverenje da su mnogi poslovi ispod "casti".
Nadalje, i oni i obrazovni sistem daju im lazno uverenje da su po diplomiranju izuzetni struchnjaci i da mogu da biraju poslove i postavljaju uslove. To moze jako mali broj najboljih i to iz struka koje su jako trazene.
Svi ostali moraju prosto da potrose dve ili tri godine da nesto nauce u praksi i da tek onda racunaju na neka bolja i odgovornija mesta.
Pa onda je tu i ova devalvacija sistema po kome su svi magistri, tj masteri. Pa onda smatraju da sa tom titulom treba da dobiju odmah kabinet, sekretaricu i sluzbeni auto
Imam utisak da se nigde drugde toliko ne precenjuje formalno obrazovanje kao kod nas. Ono jeste dobro i daje osnov za lepu karijeru, ali ima toliko toga sto ljudi moraju kroz iskustvo da nauce, a nazalost i premalo firmi koje nude pravo usavrsavanje u struci i lep ambijent za profesionalni napredak i pokazivanje svih kvaliteta
Aha, ovo je kao ona tema : Šofer - profesorka![]()
u tome i jeste stvar i pitanje, koju bi od dve devojke potpuno iste sa jedinom razlikom sto je jedna glupa a druga pematna zavoleo?Ja bih uvek ozenio onu sto je gluplja ako je istinski volim![]()
Da, samo ovde mi profesorke dolazimo u prvi plan....
Laci, čo'eče, je l spavaš ti? Ikada, nekada...? Sinoć te otavih ovde, jutros dođeh....ti si tu....tz, tz....![]()
Spavanje je gubljenje vremena![]()
Ja. Bre.![]()
![]()
Avaj, spamujemo temu .
Nego, zašto doktorke izbegavaju konobare ? Nisu dobri pacijenti ?![]()
konobari...prevrtljivi ljudi...
http://www.summerhillschool.co.uk/store/images/detailed/shb.jpg
sistem obrazovanja summerhillscool zakon ,steta sto nema vise ovakvih skola
ovo ce mi znaciti
toj divna knjiga
difnaaaa
Ову реченицу је једној девојци која је управо завршила медицински факултет и почела да ради, рекла старија искусна колегиница
Повод је било то што се девојка забавља са момком који ради као конобар.
Наиме, стара докторка сматра да би млада требало да нађе неког ко јој је по мери, тј. ко је факултетски образован
Шта ви мислите о овоме?
Да ли код партнера гледате шта има од образовања или вам то није битно?
Да ли бисте иком допустили да вам се петља у живот и даје вам овакве савете?