DOKLE VISE??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti Lorencio si neki trans-batica...Ne mora da nam zagadiš i ovu temu...

covjek ima pravo na svoje misljenje i svoj stav!

ajde necu da vam je zagadim vise

e kad bi smo mi isto tako reagovali sto se tice tinejdzera, ovdje ne bi bilo osobe mozda jedino mod starije od 12god!!i mislim da bi se cak spustili na taj nivo da bi pricali o odlasku iz 4. osnovne, ostavljanje uciteljice i sl....

Ovu temu otvaram jer mi se vise smucilo to sto mod svaku dobru i zanimljivu temu zatvara bez ikakvih razloga,a ostavlja neke blentave tipa kako se ponasas na casu i sl.!! Imali smo par dobrih tema koje su se bavile sexualnim problemima sve su pozatvarane!!Zasto??Nisu svi ovde u obdanistu ili predskolskom,da vidite kakvih ima tema na drugim forumima isto na sobi tinejdzeri!!Sad sam ubedjen da ce mi uslediti odgovor idi na Ljubav i sex pa otvaraj i pisi teme ali po meni je to glupo.! Sta ja imam tu da trazim ??Da ne bude da samo se bunim u vezi ovog navedenog imalo je tu jos dobrih tema koje su bez razloga zatvorene,jer je kao tu bilo dosta spama a da napomenem da nisu imale nikakve veze sa sexom,pa vasa je duznost da opomenete ili banujete spamere a ne da zbog toga zatvarate teme!!A jos je zanimljivo da modovi zatvaraju i prete forumasima koji otvaraju teme koje su vezane za kritiku mod-ova!!

Daj vise prestanite da upropascavate sobu!!:xNemam nista protiv ni jednog moda ovim samo apelujem na modove da ne budu toliko strogi!!

e da...
zavisnost od neta cini cuda...

nije on dobio ban samo zbog toga shto se svadjao sa njim...njemy se ovakvo ponashanje tolerishe vetj nekoliko nedelja...a sad je stvarno preterao i mogao bi malo da isqlira...zar zbog jednog korisnika tzeo 4ym da byde y haosy? :S

m' da...sad bi kao trebao da sledi deo gde tjy ja da se "branim" i pravdam...
mislite shta hotjete...postovi sy ty da se vidi ko je y pravy a ko ne...
btw forym definitivno ne treba da predstavlja mesto gde tje neko da lechi komplexe,da glymi neq lydost ili najgore da mrzi nekog oO
peace love itd...yzivajte ;p

m' da...sad bi kao trebao da sledi deo gde tjy ja da se "branim" i pravdam...
mislite shta hotjete...postovi sy ty da se vidi ko je y pravy a ko ne...
btw forym definitivno ne treba da predstavlja mesto gde tje neko da lechi komplexe,da glymi neq lydost ili najgore da mrzi nekog oO
peace love itd...yzivajte ;p

U diktaturi da!;) Bas ce mo uzivati!:whistling: Samo cekam trenutak kad ces i mene banovati!:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back