DOKLE VISE??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih najradije kad bismo mogli da razglabamo o intervenciji u Somaliji,
ali j.b.g. ne možemo.

Malo me iritira ovo "naša - vaša tema",
ali mi ne pada napamet da se oko toga nerviram,
ne razumem samo čemu toliko sujete,
"ako ne može po našem,ne može nikako drugačije" ?

na ovom pdf je def potrebna jedna spam tema!!i def je potrebno 2-3 starija clana koji ce da vode ovaj pdf u pravom smjeru....i 1mod koji ce da zakljucava samo one glupe, ali stvarno glupe teme......
i ovdje treba uvest malo demokratije!

e zakasnih...vec se vratio....stvarno treba imat jednu temu za sprdnju i zivce!!da ne bi pucali po ostalim temama...ja ne vidim zasto je to glupo, nepotrebno, ili bilo koje drugo obrazlozenje koje moderatori ponekad se udostoje pa daju....
al ovo nije pljuvanje po njima, vec samo pobuna, i zelja da se nesto promjeni!u nasu korist...jer ovaj pdf je tu zbog nas zar ne...koja je onda fora da se mi nerviramo i prevrcemo ocima kad dodjemo ovdje...ili samo da citamo postove i kidamo se od smijeha..mada to ponekad i nije lose....;)

e zakasnih...vec se vratio....stvarno treba imat jednu temu za sprdnju i zivce!!da ne bi pucali po ostalim temama...ja ne vidim zasto je to glupo, nepotrebno, ili bilo koje drugo obrazlozenje koje moderatori ponekad se udostoje pa daju....
al ovo nije pljuvanje po njima, vec samo pobuna, i zelja da se nesto promjeni!u nasu korist...jer ovaj pdf je tu zbog nas zar ne...koja je onda fora da se mi nerviramo i prevrcemo ocima kad dodjemo ovdje...ili samo da citamo postove i kidamo se od smijeha..mada to ponekad i nije lose....;)

To je poenta,treba nama da odgovara a ne samo moderatorima!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back