a jer mogu ja neshto da izjawim za dnewnik?

daklem,werowatno nemate pojma ko sam ja

registrowala sam se pre nekog wremena,kucala tek ponekad i onda se totalno powukla jer nisam wishe zelela da kidam sebi ziwce chitajuci postowe dece ali dece u bukwalnom smislu te rechi,pritom nikada u ziwotu nisam gledala na godine wec na razmishljanja odredjene osobe

mislim pogledajte samo poruke nekih ljudi,pogledajte shta su oni otwarali (necu da goworim ko su te osobe ali prepoznace ih neki sigurno) 93,94 god ma ne bitno je to..nego shta htedoh reci

ima owde i prewishe likowa kojima je mnogo dosadno pa dodju da koriste owaj forum za sprdanje..nikada nisam widela smisao tema "koje su wam boje ochi,shta ste jutros doruchkowali,da li je on gej i sl" i ne zelim odgowarati na te gluposti..mislim da bi swi lepo trebali prochitati prawilnik,a pre swega obawestiti se o tome shta je forum i chemu sluzi,pa tek onda komentarisati neshto..swaka chast autoru owe teme..u potpunosti se slazem sa njim i daletom..i momci..nemojte se smarati oko toga ko ima koliko nikowa,nemojte obracati paznju na te klinke..poz