DOKLE VISE??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a jer mogu ja neshto da izjawim za dnewnik?:mrgreen::mrgreen: daklem,werowatno nemate pojma ko sam ja :lol::lol: registrowala sam se pre nekog wremena,kucala tek ponekad i onda se totalno powukla jer nisam wishe zelela da kidam sebi ziwce chitajuci postowe dece ali dece u bukwalnom smislu te rechi,pritom nikada u ziwotu nisam gledala na godine wec na razmishljanja odredjene osobe:roll: mislim pogledajte samo poruke nekih ljudi,pogledajte shta su oni otwarali (necu da goworim ko su te osobe ali prepoznace ih neki sigurno) 93,94 god ma ne bitno je to..nego shta htedoh reci:mrgreen::mrgreen: ima owde i prewishe likowa kojima je mnogo dosadno pa dodju da koriste owaj forum za sprdanje..nikada nisam widela smisao tema "koje su wam boje ochi,shta ste jutros doruchkowali,da li je on gej i sl" i ne zelim odgowarati na te gluposti..mislim da bi swi lepo trebali prochitati prawilnik,a pre swega obawestiti se o tome shta je forum i chemu sluzi,pa tek onda komentarisati neshto..swaka chast autoru owe teme..u potpunosti se slazem sa njim i daletom..i momci..nemojte se smarati oko toga ko ima koliko nikowa,nemojte obracati paznju na te klinke..pozz;)

Ovo je napisala maksifor!!

Ovo je forum tinejdzera i valjda je logicno da mi odlucujemo kakve ce nam bit teme (naravno dok tu postoje neke NORMALNE granice) i da mi pisemo o onome sta nas zanjima....ovo stavljam ovdje zato sto smo eto mi iza ekrana, zida, i ne mozemo nista zato sto neki ljudi sa veoma finim vezama a i neki modovi svrate ovdje 1 godisnje pa im se eto ne svidjaju nase teme i onda ih sve pozatvaraju...vjerujem da je svako ovo primjetio, al evo ja da kazem kako to izgleda u iz mog ugla...

otvorim temu behind the wall...i prije sam otvarala tako neke ozbiljnije teme...i neko pise, neko ne..ugl tema i ne zazivi nesto..onda neko otvori neku temu poput ''imam problem s momkom'' ''kako smuvati curu'' i sl..na temi se pise traje nekoliko dana, a onda i ona nestane, i dodje neka druga slicnog, tj istog karaktera i ona nakon nekog vremena bude zakljucana....jedno vrijeme su nam sve teme na forumu bile tima da li da ga ostavim, da li da ga prevarim...i kako smo u susret ljetu ja otvorim temu sladoledi...pisu ljudi, ono cisto tema iz razonode...i dodje elektra i kaze
''Ova tema je jednako glupa ako ne i gluplja. Ne vidim zašto bi bilo koga interesovalo ko jede kakav sladoled.

Da li ste ikad razmišljali o tome za šta služi forum?

Da li služi tome da svako dođe, kaže šta ima i ćao-zdravo?

Pokušajte ponovo.''

i nakon toga se tema zakljuca iako se niko nije slozio s njom i svi su pisali....
tema za nas je stvarno dugo opstala, toga smo svi svjedoci, cak su i modovi tu pisali..nakon sto je ona zatvorena,otvori se pub..tema istog karaktera, samo sto su je otvorili drugi ljudi...i pogodite sta??nju zatvore s obrazlozenjem da takve teme nisu dozvoljene..a svi mozete uc i vidjet koliko je tema za nas imala postova....

eto toliko o nasem pravu na ovom pdf!!!!

A Nadrealista,IBM,Limunovo drvo,don_angella,Stefan i ja se zalimo zato sto nam je Pub zatvoren,samo zbog toga jer je jednom moderatoru krivo sto je Krejzi B. zatvoren i hoce nas da prisili da kada ga ne legalno otvori da tu postujemo!! A drugi mod vidim preti da ce ne istomisljenicima obrisati naloge veceras,a bice za nimljivo pratiti situaciju!!

a jer mogu ja neshto da izjawim za dnewnik?:mrgreen::mrgreen: daklem,werowatno nemate pojma ko sam ja :lol::lol: registrowala sam se pre nekog wremena,kucala tek ponekad i onda se totalno powukla jer nisam wishe zelela da kidam sebi ziwce chitajuci postowe dece ali dece u bukwalnom smislu te rechi,pritom nikada u ziwotu nisam gledala na godine wec na razmishljanja odredjene osobe:roll: mislim pogledajte samo poruke nekih ljudi,pogledajte shta su oni otwarali (necu da goworim ko su te osobe ali prepoznace ih neki sigurno) 93,94 god ma ne bitno je to..nego shta htedoh reci:mrgreen::mrgreen: ima owde i prewishe likowa kojima je mnogo dosadno pa dodju da koriste owaj forum za sprdanje..nikada nisam widela smisao tema "koje su wam boje ochi,shta ste jutros doruchkowali,da li je on gej i sl" i ne zelim odgowarati na te gluposti..mislim da bi swi lepo trebali prochitati prawilnik,a pre swega obawestiti se o tome shta je forum i chemu sluzi,pa tek onda komentarisati neshto..swaka chast autoru owe teme..u potpunosti se slazem sa njim i daletom..i momci..nemojte se smarati oko toga ko ima koliko nikowa,nemojte obracati paznju na te klinke..pozz;)
slazhem se u velikoj meri sa gore navedenim

pa u pravu je mala ...zatvorena je tema krejzi badiz i ako je imala 8000 postova , umesto da taj sto pravi sranja bude banovan tema je zatvorena ne znam razloge zasto je zatvorena zato necu da pisem previse ali ....

A Nadrealista,IBM,Limunovo drvo,don_angella,Stefan i ja se zalimo zato sto nam je Pub zatvoren,samo zbog toga jer je jednom moderatoru krivo sto je Krejzi B. zatvoren i hoce nas da prisili da kada ga ne legalno otvori da tu postujemo!! A drugi mod vidim preti da ce ne istomisljenicima obrisati naloge veceras,a bice za nimljivo pratiti situaciju!!

a i meni je krivo zbog krejzi badiz jer ima 8000 postova

o__O
Nista vas ne kapiram... NISTA.... samo se svadjate za ne znam ni ja sta... zato sto je zatvoren neki bzvz topic... ali stvarno.... msm ajde Pub bilo je manje-vise k, ali ne znam sta kukate za taj 'Krejzi Badiz'?

Ajde smradino skini tu sliku iz profila izgledas ko debil,jebena fensercino cim ti je glavna ortakinja Ana i maja znam koliko je sati!! A kreptoman ne bojim se nikog,poslastica mi je da se rokam sa modovima,ja se za razliku od drugih ne dodvoravam i ne precutkujem!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back