DOKLE VISE??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma veze sa ovim!! Samo je iskulirajte i ovu Maju takodje jer je to sve upitanju jedna osoba!!Sacekacemo lepo moderatore pa da vidimo sta ce oni da preduzmu ako nista postoji ovde i administrator pa ce on stvari da resi!!
Dobro Overkill, dešava se da napišeš nešto pametno, ali brate - mnoogo bre uvrćeš sa tom teorijom o jednoj osobi sa 500 nikova.

Ma cimam se ja...Mislim da treba da bude pitanje DOLKE VISE

....cemo da napadamo druge da bi se odbranili...

Mislim nikad nisam tudje msiljenje komntarisala kao hahaha jakos mesno,glup si itd jer shvatam da svako ima razlicita razmisljanja...Ok,Overkill misli da ja stojim iza pola nikova krstarice ok to je njegova stvar,neko misli da ne stojim opet ok njegova stvar...Ne elim a se dokazujem,dovoljno mi je ono sto ja znam...I ja najbolje znam a sebe..

Ovo je overkill 991-u na proifilu one porukice napisao IBM OS2
:"Mislim da je Maya93,AnaBG i danny jedna osoba,pa ti radi šta 'oćeš...Ima dileja na netu koliko hoćeš...Možda se radi o nekom muškom retardu,tako da nemoj mnogo da se petljaš oko toga.Pozz"
Eto,i shta chovek da misli????

Ovo je overkill 991-u na proifilu one porukice napisao IBM OS2
:"Mislim da je Maya93,AnaBG i danny jedna osoba,pa ti radi šta 'oćeš...Ima dileja na netu koliko hoćeš...Možda se radi o nekom muškom retardu,tako da nemoj mnogo da se petljaš oko toga.Pozz"
Eto,i shta chovek da misli????

Ja sam to pre njega rekao,on je to samo potvrdio!! E znas koliko me briga i da jeste sve to muski manijak??

brate overkill mnogo se bre opterecujes.....sta te boli racku ako je jedna osoba....ako te nerviraju postovi i ako su provokativni ides lepo imas opciju ignore i kraj price....sva sledeca rasprava je bezmislena i sve je cisto baronisanje i budzenje postova i samim tim ste kandidati za ban....ako necete lepo ili ignore ili ne dolazite na temu i cao djaci....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back