User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.032
Da bre kako to ranije nisi provalila!! Msm kakav zakljucak!! Ajde da zovemo admina ili super moderatora da pogleda IP adrese i ustanovi ko je ciji klon??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate overkill mnogo se bre opterecujes.....sta te boli racku ako je jedna osoba....ako te nerviraju postovi i ako su provokativni ides lepo imas opciju ignore i kraj price....sva sledeca rasprava je bezmislena i sve je cisto baronisanje i budzenje postova i samim tim ste kandidati za ban....ako necete lepo ili ignore ili ne dolazite na temu i cao djaci....
E ajde jedan prijateljski savet...
Malo manje slsuaj druge koji te se slihtaju i straha da bi njih napdao(posto volis da napdas),nego malo razmisljaj svojom glavom...I molim da pozovemo dmina da ustanovi IP adrese...

Sacekaj moderatore oni ce ga pozvati lepo i kraj diskusije,bas me briga!!
necu nikoga da cekam,ima odmah da se ustanovi...a TI DA MI OBECAS DA CES DA MI SE IZVINIS KAD USTANOIVE DA IMAM JEDNU IP ADRESU...posto ja znam da nemam...Saljem moderatorima i amdinovima sad poruku
opet bi bila sita IP adresa sto ce jos danas da se proveri...da prekinem raspravu....da bih neki lik ima 2 nicka na jedan komp i koristio mora da se diskonektuje sa prvog i da pise na drugi....da su maya93 i anabg isti nickovi to je ne moguce...zasto? recimo da se ana diskonektovala bio bi crni kruzic e a dok je maya pisala bio je zeleni kruzic kod ane....znaci ne moguce....za danny ne znam i ne zanima me....jedino je moguce da na 2 kompa pise sto mislim da je debilno totalno i ko to radi moze odma u lazu licno bi mu dao uput....nadam se da je neko skapirao....
da prekinem raspravu....da bih neki lik ima 2 nicka na jedan komp i koristio mora da se diskonektuje sa prvog i da pise na drugi....da su maya93 i anabg isti nickovi to je ne moguce...zasto? recimo da se ana diskonektovala bio bi crni kruzic e a dok je maya pisala bio je zeleni kruzic kod ane....znaci ne moguce....za danny ne znam i ne zanima me....jedino je moguce da na 2 kompa pise sto mislim da je debilno totalno i ko to radi moze odma u lazu licno bi mu dao uput....nadam se da je neko skapirao....
Не мора да значи... моја сестра и ја будемо конектоване на истом компу на исти форум у исто време... ја преко опере, она преко мозиле, или интернет експлорера...da prekinem raspravu....da bih neki lik ima 2 nicka na jedan komp i koristio mora da se diskonektuje sa prvog i da pise na drugi....da su maya93 i anabg isti nickovi to je ne moguce...zasto? recimo da se ana diskonektovala bio bi crni kruzic e a dok je maya pisala bio je zeleni kruzic kod ane....znaci ne moguce....za danny ne znam i ne zanima me....jedino je moguce da na 2 kompa pise sto mislim da je debilno totalno i ko to radi moze odma u lazu licno bi mu dao uput....nadam se da je neko skapirao....
ako su razlicite ip adrese od ane i maye onda je ana u pravu....
E sad da vratimo se na ono zbog cega je tema reanimirana!!Dokle vise ce moderatori na ovom pdf dozvoljavati uvredljive postove na racun korisnika i dozvoljavati teme koje nemaju smisla i koje su uvredljive za korisnike foruma?? Pri tome mislim na A sta mislite o ovom decku na kojoj se pljuje po muskom rodu i vrsi se generalizacija,tu se mogu procitati razni uvredljivi postovi i najgrublje vredjanje clanova,a temelj na kojem se zasniva teme je totalno razbijen kontra argumentima i tema sluzi samo za spam i vredjanje!! Takodje mnogi forumasi mogu doziveti neprijatnost citajuci postove na temi Tinejdzeri iz grada ili sa sela,mislim kakve ima veze odakle je ko?? Takodje me interesuje sta moderatori rade na ovom pdf,je'l oni kontrolisu sta se desava ili se samo zaebavaju na temi Krejzi badidz (valjda se tako zove)?? Takodje mnogima smeta ponasanje forumasice AneBg koja otvara provokativne teme i kad vidi da nije u pravu onda pocne da menja pricu i pocinje vredjanje drugih a takodje meni licno smeta i ponasanje korisnika swatka mala maja koja upucuje provokativne postove na moj i dale92-ov racun!! uvredljiv post mozete videti na 10 i 11 strani na temi A sta mislite o ovom decku!!
!