Alfred Dzonatan Kvak
Zainteresovan član
- Poruka
- 168
al oni to valjda ocekuju od zhena
Ni mi to ne ocekujemo od zena.....dokle god je nepredvidivo i zanimljivo je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al oni to valjda ocekuju od zhena
Glupa i propala.Dobro, kakva je sada ovo tema?
Pa jbg, sta da se radi, ima nas raznih...sta ti ocekujesovo je tema covjeka koji ovrs poznaje dve sorte ljudi
prema tome nemoj biti tako podcjenjivacki nastrojena prema postavljacima![]()
Pa vidim zeno, nije tesko to provaliti, a ako mislis da se pravim pametan onda dobro, ne znam kako da te razuvjerim...mnogo bre se.rete
ne, s tvojim drugarom je problem sto ti znas kakav je on kad je sa svojom devojkom

Mozda, ali to ne zanima muskarce.pa imaju i lose ribe prohteve
Bog, sudbina kleta, lepota prokleta.a ove kao mogu da izvoljevaju, a lose ne mogu. pa ko ti kriv![]()

Mozda, ali to ne zanima muskarce.![]()
Bog, sudbina kleta, lepota prokleta.![]()
Ako nisi dobio odgovore koje si unapred očekivao, ne znači da žene nisu shvatile temu. Nije baš tako kako ti to zamišljaš očigledno,Могуће је да нисам добро поставио тему, али оно што сам хтео да кажем је да ми се чини да постоји поприличан број жена који у везу улазе из себичних разлога и да се све своди на њихово испуњавање прохтева и да ту јадни мушкарци морају нон-стоп да се доказују и нешто глуме и да тешко да могу да буду своји.
То обично раде добре рибе, али пример из стварног живота је један мој другар који је у фази раскида итекако почео да се труди и цима, глуми неког кловна, контате, а све да би задржао ту девојку.
Но, пошто су све овде фине девојке и пошто је ово пропао покушај хватања у замку и погрешно схватање теме од стране жена, не знам шта да кажем.
МИССИОН ФАИЛЕД!!

Па јбг, волим мало да пецкам жемску популацију на форуму, ват ту сај, и није баш да сам хтео све да вас упецам јер немогуће је да сте све такве, него сам се ето понадао да можда пар јаребица ухватим у мрежу...E jbg. Čovek hteo da potvrdi tezu kako devojke ulaze u veze iz sebičnih razloga, a mi ga zajebasmo
A usput smo i loše ribe, jer nemamo prohteve![]()