Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?
Да ли вам други тип везе, без неких "сензација" временом досади и учини вам се монотоном везом??
Kao prvo, manite me te fore, "večiti Osmehić" i lajt motiv, bla, bla...Od takvih sam najviše strada(va)la, znate. To onako, kao prvo. I takvih se najviše i bojim. Kod kojih sve može, za svašta su oni, večito raspoloženi, na usluzi..ma, dajte. To je samo tempirana bomba, koja kada pukne, letite i Vi i geleri nečijeg Otrova poganog. Znači, to smo aspolvirali.
Kao drugo, nema Čoveka, koji nije neraspoložen, u nekim svojim lošim Fazama, Momentima, žutim Minutama, Minutima naprosto...Nema. Svi mi to imamo, ili loše krjemo ili sasvim erno prikazujemo, ublažavamo ili se trudimo da izgleda kao da to ne posedujemo. Ali, fakat je da svi imamo Mane, loše Stane, tamne Vilajete i tako to...Pitanje je samo ko se kako kontroliše i kako je (ne ) kanališe.
Kao treće, ne očekujem da mi niko šeni, da mi non - stop udovoljava, ispunjava moje želje i hirove. Jer ja nisam Robovlasnik a niko nije moj Rob.
Kao četvrto, zdrav odnos dvoje Ljudi pun Ljubavi doživljavam, gde postoji Poverenje, Podržavanje, Kompromis i Odanost. Spremnost da nekoga "podignete" kada mu je teško u Životu i da se radujete zajedno sa Njim, kada mu je lepo. Lepa Ljubav je ona gde postoji zasebno i individualno Sazrevanje, Rast, Sloboda, poštovanje tuđe Indivudalnosti i davanje Slobode.
Veza gde ima sve ono navedeno, što sam malopre pobrojala, uz naravno veJiku Ljubav je po meni jedan srećan odnos između dvoje odraslih Ljudi.
Sve drugo me guši, nervira, i nešto je u čemu ja nisam spokojna i gde bivam drugačija...Postajem nesretna.