Dokazivanje nadprirodnih moci, James Randy

Nego da se mi manemo offtopica------ ajmo da prichamo o moronima koji se oglashavaju , kukurichu,tezeci da svima objave svoj moronizam.Jes da tog postanu svesni malo kasno(ovi forumski) pa ili cute godinu dana ili odvlache temu na drugu vodenicu(ovih dana).

Ili nikako (oni pravi) jer kolko videh nisu im josh objasnili kakvu su fenomenalnu gloopost demonstrirali, te subnormalna ponuda josh javno stoji na ponos i diku autora i poshtovalaca lika i dela ,im.

:lol :

Objasnite analiticki kakve konstrukcije je ova grupacija kukumajstera imala u svojim tupavim glavudzama , nevezano za njihov isto tako moronski vanjski izgled(lepota je u oku posmatraca,o ukusima ne vredi raspravljati), kad je iznosila ovu ponudu?

PS
Vama MRSh ovcima hvala za vechno oruzhje u budutjim nashim raspravama:mrgreen:

I stalni izvor zabave i smeha.Kad god mi bude teshko u zhivotu ,samo tju da dodjem na pdf i garantovano se razveselim.:hahaha::rotf::hahaha::bye::rotf::hahaha::super::super:

Nema tu nikakve "eventualne" ogranichenosti ;)
Naprotiv ,brinu me oni "neogranicheni", tj josh vishe od toga bi me brinulo da sam o sebi mislim kao o takvom:mrgreen:
Podseticu te naznakom da je u pitanju jedna opklada.:bye:

brinu te..."neograniceni"...i vrijeme je bilo...

koja opklada...ona koju je..."izgubio"...pa?
sta u tome ima cudno tj. sta ima cudno u tome da netko pogrijesi
ili da neka...teorija padne?

Nije poenta u izgubljenoj opkladi ,secash se?

nego...u pogresci?
pa...
iskreno, opet si se zaebo...al ajde

inace, cijela ova tirada mi...nejasna...smijesna
jer

1. ljudi se neprestano javljaju da uzmu taj novac...
2. citava stvar i nema puno veze s tim...novcem
3. "cini" mi se da nitko ne bi bio sretniji od samog Randyja da netko stvarno "osvoji" taj novac...
4. prevarante ove vrste treba...razotkrivati iz prostog razloga sto zaradjuju (i) na tudjem jadu...ili je tebi npr. Vidovita Zorka kul?

Poenta je da upravo ljudska velichina i izlazi na videlo kad treba pobediti sopstvenu sujetu zarad pravde i obraza.

Tu je, draga, pobednik ....ko?

Apsolutna ponosita potreba da se preispituje i bude dosledan po svaku cenu.

Eto zato ga je buudala pomenuo kao losh primer nasuprot ovom tupavom dedici i njegovim zombiranim sledbenicima.

hawking.jpg

Poenta je da upravo ljudska velichina i izlazi na videlo kad treba pobediti sopstvenu sujetu zarad pravde i obraza.

Tu je, draga, pobednik ....ko?

Apsolutna ponosita potreba da se preispituje i bude dosledan po svaku cenu.

Eto zato ga je buudala pomenuo kao losh primer nasuprot ovom tupavom dedici i njegovim zombiranim sledbenicima.

zarad...pravde i obraza?
pa u konkretnom slucaju...ucesnici jos nisu sigurni
tko JEST u pravu...tj. sta JEST, a sta nije...da jesu, opklade ne bi ni bilo : )))

sto se Randyija tice...on upravo to i radi
tj. mozda da...ipak pogledas npr. njegovo izlaganje o homeopatiji...:)

evo, pomoci cu ti malo

1. pogledaj tko je otvorio temu
2. procitaj uvodni post
3. odi na dati linak i procesljaj malo npr. forum tamo...
4. sada ti je valjda jasno da ja uopce ne navijam da se tema zatvori, kao
ni da sam Randy nema...nista...protiv demonstracije bilo cega..."natprirodnog"
u, doduse, kontroliranim, uvjetima : )

Jebte, Ozi..kako si se mogao prepustiti u ruke "zvanicne" nauke i njene medicine?

Mislim, gde tu auto isceljenje, meditacija, filozofija tipa "sto pre umres bices duze mrtav" i tako?....

Strasno. Nadam se da nemas posledica po psihu na tu traumu prepustanja onim nizim bicima, doktorima, koji ti glavu spasise..

Ipak, neka si ti ziv i zdrav ostao, i uzbrdo brz bio.. :):)

I na moj konkurs se javila gomila zainteresovanih i nijedna nije dokazala da je swadak .
Za sada..:mrgreen:
Neke su chak, jadne , tvrdile da je swan:hahaha:

Moja ponuda i dalje stoji.
Hiljadarka za uspeshne degustatorke :per:

A shta tek mislite, koliko ce se kontroverznih biznismena javiti na "legalizaciju"?
Mislim, legalizaciju sumnjivo stechenih milionchitja?

Ja bih zaista, da sam na mestu ovih koji su mislili da trijumfuju postavljajuci ovu komiku,zakljuchao ovu temu .
Bruka je za sve aktere i stalni izvor posmeha :super::rotf::klap:

Bi ako nisi dovoljno inteligentan da pojmish oksimoron.

Ochiglerdno i pored svih razjashnjenja postavljac teme, kao i Randi , ne poima razmere samosuprotstavljanja ove ponude.

Ja sam pokushao da poredjenje priblizhim u svom postu #64 gde ga poredim sa pozivom na legalizaciju nezakonito stechenih milionchitja.

O uzaludnosti objashnjavanja budalama dao sam kratak esej u mom blogu.:hvala:

Pozdrav svima i slobodno se javite na moj konkurs, swatkisha cheka:per:
(ovo je humor ,naravno )

Ne tako davno otkrio sam vrlo cudne sposobnosti koje posedujem ali me ne interesuje bio kakvo dokazivanje niti eksponiranje pa ni radi novca. Radi se o tome da mogu da se suprostavim gravitaciji i to anti gravitacijom, bar mislim da je tako. Takodje vrlo cesto imam utisak da sve sta mi se dogodi mi je vec odnekud poznato.

Da li se ovo ja zezam ili ozbiljno pricam sta kontate?

Back