Dokazivanje nadprirodnih moci, James Randy

:hahaha:Nije Ozi taj koji sudi, sudite svi vi .
On je chovek samo dao foto vama,nama , na procenu ostalo su vashi derivati :hahaha:

Evo kako izgleda vodja skeptika. Olicenje mudrosti nema sta.
jim_and_randi.jpg

Poslednja izmena:
Vidim, mnogi se ovde hvale kako imaju natprirodne moci.
Izvolte dokolicari, dokazite
http://www.randi.org/
Tu imate izazov za milion dolara. Dokazite to i vas kucni budzet ce se znacajno popraviti, a mi neverne tome cemo se uveriti u vase moci.

Ko sme?

E, to mi dade ideju za poredjenje, naravno, dajem po soma dindzi svakom koj dokazhe da moytuqitza nije swadak.

Ko sme?

Plashio sam se da ponudim vishe ,ko zna mozda nagrnu ponude.

Poslednja izmena:
Ozi, jesi ikada video Stivena Hokinga?
Covek izgleda kao prava "debilcina", ali je jedan od najvecih umova savremenosti.
Rezon ti je glupav kao sama ideja koju podrzavas.
Mislim, suditi nekome po spoljnom izgledu....CCCccccc.....da ima negativnih bona, sad bi ti zviznuo jednu...

Ne mozes coveka defomisanog bolescu uzimati za kontraargument i neciji rezon nazivati "glupavim".

Kada smo vec kod Hokinga. Prema vrhunskim naucnicima ja gajim postovanje. Oni su naravno daleko od velicina i genijalnosti bilo kog filozofa, ali koliko empiriski metod i zatvorenost u uske okvire naucnog metoda zakljucivanja dopusta, neki od njih poput Hokinga uspeli su da barem puze u onom u cemu filozofi mogu da lete.
Tako da ne mogu da se divim Hokingu, Boru, Hajzenbergu ili Fejmenu....kao sto se inace divim Kantu , Sopenhaueru ili Bergsonu, ali mogu da ih postujem. Toliko o njima. Nisu oni problem.

Problem su svi oni nazovi "skeptici" koji misle da je nauka isto sto i materijalizam devetnaestog veka a sve predvodjeni svojim guruom Dzemsom Rendijem. :)

Ne mozes coveka defomisanog bolescu uzimati za kontraargument i neciji rezon nazivati "glupavim".

Kada smo vec kod Hokinga. Prema vrhunskim naucnicima ja gajim postovanje. Oni su naravno daleko od velicina i genijalnosti bilo kog filozofa, ali koliko empiriski metod i zatvorenost u uske okvire naucnog metoda zakljucivanja dopusta, neki od njih poput Hokinga uspeli su da barem puze u onom u cemu filozofi mogu da lete.
Tako da ne mogu da se divim Hokingu, Boru, Hajzenbergu ili Fejmenu....kao sto se inace divim Kantu , Sopenhaueru ili Bergsonu, ali mogu da ih postujem. Toliko o njima. Nisu oni problem.

Problem su svi oni nazovi "skeptici" koji misle da je nauka isto sto i materijalizam devetnaestog veka a sve predvodjeni svojim guruom Dzemsom Rendijem. :)

ali zato mozes ismijavati...izgled dedice rodjenog 1928.
(ciji mozak jos uvijek radi bolje nego sto ce tvoj ikad raditi... )? :lol:
tj. rezon ti nije glupav vec...ga nema...ili... :mrgreen:

Poslednja izmena:

Hahahhahahahaha....cuj, obicni mlatimudani sa svojim laprdanjima da budu "veci" od ljudi koji su ti konkretno olaksali zivot, ucinili ga lepsim, sigurnijim i ispunjenim?

Hahahahahhahahahaha.... :):)

Zviz jos jedna negativna bona.. :)

Naprimer njegovo resenje problema gubljenja informacija u crnim rupama.
Resenje su Fejmanove paralelne istorije ili paraleni univerzumi jasnije receno ...gde se u nekom univerzumu informacija gubi ..tacno, ali u drugom ostaje.
Zbog ovoga ja cenim vrhunske naucnike ..zbog slobode uma. Zbog davnog napustanja sirovog materijalizma.
Hajzenberg je cak uspeo da ospori determinizam prirode i uvede neodredjenost i subjekat u eksperiment....
Nils Bor je dosao do Taozima (pogledajte njegov grb vitaza) i recenice " Suprotnosti su komplementarne".. itd.itd.

Pustimo njih. Najvece stetocine su oni zaglibljeni u materijalizam poput Rendija a koji pljuju na sve sto se ne uklapa u njihovu dogmu.

ali zato mozes ismijavati...izgled dedice rodjenog 1928.
(ciji mozak jos uvijek radi bolje nego sto ce tvoj ikad raditi... )? :lol:
tj. rezon ti nije glupav vec...ga nema...ili... :mrgreen:

Pa da. Zato se onako smanjio, a bradom verovatno oponasa Darvina? :)

Evo kako izgleda genije nad genijima u sedamdeset i kusur godina.

Pogledajte skeptici kako izgleda filozof... otelovljena snaga intelekta ....pred ovakvim ljudima trebate da klecite i drhtite i budete srecni sto mozemo da ucimo od njih!

soepnhauer1.jpg

Ma kaki skeptici , nadnichari obichni.
Platjenici, ko i onaj jadni Uri shto je skonto da tje da ga odstrele ako ne prihvati ponudu da postane milioner.

Bravo! Ovo je objasnjenje slucaja Uri Geler.

Cudno je to da obican madjionicar naparavi ono sto je on napravio. Da je tako imali bismo hiljade Uri Gelera do sada. Pre ce biti da tu ima nesto, a da je to "nesto" naravno prikriveno metodom.. Ili postani milioner i ucuti (uz to daj predstavu sa nasim agentom Rendijem) ili nesto mnogo gore.

Pa da. Zato se onako smanjio, a bradom verovatno oponasa Darvina? :)

Evo kako izgleda genije nad genijima u sedamdeset i kusur godina.

Pogledajte skeptici kako izgleda filozof... otelovljena snaga intelekta ....pred ovakvim ljudima trebate da klecite i drhtite i budete srecni sto mozemo da ucimo od njih!

soepnhauer1.jpg

pa kako bi trebalo da izgleda covjek rodje 1928?
ko Terminator ili ko...dotjerana fotografija? :mrgreen:

pa treba...jer ne pricamo ovdje o npr. tvojoj eventualnoj...ogranicenosti
nego o navodnim...neobicnim izjavama Stivena Hokinga...:)

Nema tu nikakve "eventualne" ogranichenosti ;)
Naprotiv ,brinu me oni "neogranicheni", tj josh vishe od toga bi me brinulo da sam o sebi mislim kao o takvom:mrgreen:
Podseticu te naznakom da je u pitanju jedna opklada.:bye:

Poslednja izmena:
Pošto Oziman i dalje postuje,ja NEMAM natprirodne moći.
Ili IMAM,ali sam dobar,pa ne diram ljude.
Ili Oziman nije udario u vrata.
Možda samo ima dobre kapilare?
:hahaha:
Zanimljivo da je pomislio da sam se pronašao u postu...
Ja se nalazim ujutro u krevetu,a poslovno i privatno se nađoh odavno...
:mrgreen:
Pa kad ga ostali pritisnuše,nema više natprirodnih moći,već navodne
izjave Stivena Hokinga.
Match point:da su Ajnštajna ocjenjivali prema ponašanju i izgledu,taj bio bio klasifikovan kao boem,pijandura ili aljkavac...
Molim,bez teorija zavjere o Milevinim proračunima.
:cool:

Pošto Oziman i dalje postuje,ja NEMAM natprirodne moći.
Ili IMAM,ali sam dobar,pa ne diram ljude.
Ili Oziman nije udario u vrata.
Možda samo ima dobre kapilare?

Mozda i imas moći ali jedino si promasio vremenski period. Ili te tvoje čini delovale su u drugacijem prostor-vremenu.

Naime pre jedno tri godine oslabili su mi ti kapilari u desnoj nozdrvi. Krvarenje nikako nije moglo presati obicnim korisenjem histaminika vec se pogorsalo tako da ni spaljavanje nije moglo da se odmah izvede. Morao sam da lezim u bolnici sa nabivenim zavojima u nosu sve dok specijalista otolaringolog nije konacno uspeo da za dve sekunde spali hemikalijom taj kapilarni pojas i resi problem.

Tada sam video koliko je zapravo ono sto neki zovu Bog a neki Majka priroda zapravo traljavo odradila posao. Ugradjeni mehanizmi odbrane organizma koji se sastoje u zgrsavanju krvi, u tom slucaju nisu mogli da pomognu i za Boga i prirodu taj problem je sto se njih tice neresiv i da nema intelekta to bi i dokrojacilo moje postojanje na Zemlji.
A bilo je dovoljno za dve sekunde hemikalijom spaliti te kapilare.

Tako da u krajnjem slucaju, tvoje spominjanje kapilara nije cisto zezanje, vec izvesna intuicija zasnovana na metafizickoj povezanosti stvari.

NIsi ni znao da imas natpriodne moci zar ne? :)

Pravo kod bradatog patuljka po nagradu! :)

Back