Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.871
Volim i ja tebe..odo nesto da rucam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta vam je najveci dokaz ljubavi i da li ga uopste trazite?
Sta tacno cinite da bi se osoba pored vas osecala voljenom? I sta tacno ocekujete ili da li uopste nesto ocekujete?ops:

o ******.
e pa ja baš očekujem i ako mi to očekivanje nije ispunjeno onda gotovo.
to mi spada pod iskrenost prema sebi.
koj ću ja q sa nekim ko nije dovoljno iskren prema sebi i meni da shvati koga hoće i gde je on tu?
kakve veze ima samopouzdanje sa tim?
a kad čujem frazu "da me prihvati ovakvog kakav jesam" lepo mi dođe da se roknem. tu frazu upotrebljavaju baš oni koji apsolutno pojma nemaju kakvi su u stvari. i ona ne znači niiiišta.
i da, ja sam gore napisala šta ja očekujem.
ovi primeri su bila pitanja za gospodu koja ne očekuju ništa, a kad dođe do konkretne situacije zakeraju ko blesavi.
), valjda kad ljubavi ima onda se to vidi... ocekujem druge dokaze koji su malo udaljeniji od ljubavi (nije da nemaju bas veze), a imaju veze sa poboljsanjem komunikacije i prakticnim funkcionisanjem veze
Lepo i jasno receno.a sto ti je to samo fraza? pa valjda je poenta imati zelju da budes bolji naravno i menjati se, ali da bi veza iole funkcionisala moras da postujes ono sto druga osoba jeste, da to prihvatis prvo... ako je nesto izlizano i ponovljeno pogresnim ustima(tastaturom) sto puta, ne mora da znaci da je netacno.
a dokaz ljubavi, ne ocekujem,(sem tri skalpa mesecno cisto da dokaze muskost), valjda kad ljubavi ima onda se to vidi... ocekujem druge dokaze koji su malo udaljeniji od ljubavi (nije da nemaju bas veze), a imaju veze sa poboljsanjem komunikacije i prakticnim funkcionisanjem veze
![]()
da zakljucimo
ko oce zenu mora da je ponizno slusha![]()

Не постоји доказ љубави...
Зар вам то још увек није јасно...
najveci broj brakova i propada bas zato sto se misli da se neke stvari podrazumevaju.
...naravno da postoji vrlo tvrd dokaz ljubavi....:rolleyes:
pa nisi me lepo shvatilaa sto ti je to samo fraza?
То си ведела у Емануели...
Мада је то доказ жеље, не љубави...
Не волимо сваку с којом би се "играли"...
Sta vam je najveci dokaz ljubavi i da li ga uopste trazite?
Sta tacno cinite da bi se osoba pored vas osecala voljenom? I sta tacno ocekujete ili da li uopste nesto ocekujete?ops:
jeste doco, al tu ništa neće bitirodila se tu i ljubav....