Dokaz ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
maki, a to je prvoaprilska novinarska sala... kako su se samo dobro setili... jos, znaju gde da udare... da zaboli narod... prosla engleska... 'eeeeejjjjj... pa pomislio da ne budem jedino dete koje se primilo na tu foru... jeste, taki... moze da zaboli... al', sve je to zivot.. taman te ocelici, naucis, a on prodje... podmuklo... k'o magare kad umrlo od gladi, a taman ga naucili da ne mora da jede...

Sta vam je najveci dokaz ljubavi i da li ga uopste trazite?
Sta tacno cinite da bi se osoba pored vas osecala voljenom? I sta tacno ocekujete ili da li uopste nesto ocekujete? :oops:

Postovanje , ocekujem u svim odnosima i u njihovim dobrim i losim periodima. Dokaze ljubavi ne ocekujem nikakve specijalne, ili je osecam ili ne.. Jedino (ne daj Boze) ako postoje neki losi i teski periodi da me partner podrzi i bude tu za mene.. Da me jednostavno tada 'povuce' kao i ja njega kasnije... Da se medjusobno dopunjujemo...:heart:

o ******.
e pa ja baš očekujem i ako mi to očekivanje nije ispunjeno onda gotovo.
to mi spada pod iskrenost prema sebi.
koj ću ja q sa nekim ko nije dovoljno iskren prema sebi i meni da shvati koga hoće i gde je on tu?

kakve veze ima samopouzdanje sa tim?

a kad čujem frazu "da me prihvati ovakvog kakav jesam" lepo mi dođe da se roknem
. tu frazu upotrebljavaju baš oni koji apsolutno pojma nemaju kakvi su u stvari. i ona ne znači niiiišta.

i da, ja sam gore napisala šta ja očekujem.
ovi primeri su bila pitanja za gospodu koja ne očekuju ništa, a kad dođe do konkretne situacije zakeraju ko blesavi.

a sto ti je to samo fraza? pa valjda je poenta imati zelju da budes bolji naravno i menjati se, ali da bi veza iole funkcionisala moras da postujes ono sto druga osoba jeste, da to prihvatis prvo... ako je nesto izlizano i ponovljeno pogresnim ustima(tastaturom) sto puta, ne mora da znaci da je netacno.

a dokaz ljubavi, ne ocekujem,(sem tri skalpa mesecno cisto da dokaze muskost:mrgreen:), valjda kad ljubavi ima onda se to vidi... ocekujem druge dokaze koji su malo udaljeniji od ljubavi (nije da nemaju bas veze), a imaju veze sa poboljsanjem komunikacije i prakticnim funkcionisanjem veze;)

a sto ti je to samo fraza? pa valjda je poenta imati zelju da budes bolji naravno i menjati se, ali da bi veza iole funkcionisala moras da postujes ono sto druga osoba jeste, da to prihvatis prvo... ako je nesto izlizano i ponovljeno pogresnim ustima(tastaturom) sto puta, ne mora da znaci da je netacno.
a dokaz ljubavi, ne ocekujem,(sem tri skalpa mesecno cisto da dokaze muskost:mrgreen:), valjda kad ljubavi ima onda se to vidi... ocekujem druge dokaze koji su malo udaljeniji od ljubavi (nije da nemaju bas veze), a imaju veze sa poboljsanjem komunikacije i prakticnim funkcionisanjem veze;)
Lepo i jasno receno.

da zakljucimo
ko oce zenu mora da je ponizno slusha:)

i da ume da skine skalp od toga ne odustajem, ali moze da prodje i ako je maljav kao cubaka
movie_sm.jpg
:mrgreen:

najveci broj brakova i propada bas zato sto se misli da se neke stvari podrazumevaju.

Citas mi misli...Mnogi ne shvataju da stvari ne treba prepustati i ne treba misliti " To je to...nasao sam i moje je..." Treba se truditi i podgrevati stalno....Zasto da prihvatam da se nesto podrazumeva? Ako ja ne podrazumevam, necu ni da mene olako prihvataju. Necu...kategoricki....treba svako da nauci....

a sto ti je to samo fraza?
pa nisi me lepo shvatila
svaka ogavna fraza je svoj život započela kao jedna velika istina koju su mnoga usta i uši kroz koje je prošla isprali do bezličnosti.
dal su dva čoveka od recimo sto ikad pomislila na koji to način izuzetak potvrđuje pravilo (ne mora sad da se javi njih 50 i da mi kaže "ja baš jesam, kad sam išla u drugi razred")?
tako sam i rekla da "tu frazu upotrebljavaju baš oni koji apsolutno pojma nemaju kakvi su u stvari. i ona ne znači niiiišta." dodaću još da pod tim ne podrazumevaju ono što oni jesu nego njihova (često devijantna) ponašanja. te dve stvari nisu isto.
-ako te zamolim da mi se npr javiš 15 min pre nego što mi dođeš u stan neću ti ubiti dušu. to bi bilo ponašanje.
-ali ubiću ti dušu ako ti stalno govorim da je idiotski što gledaš crtaće. to bi bilo menjanje onoga što jesi.

mislim, između tih stvari su granice jako tanane i niko nije baš uvek dovoljno pametan da ih prmeti. i zato mi smetaju bombastične izjave tog tipa, ponoviću se, naročito kad sam poprilično sigurna da iza njih ne stoji ništa.

ok, aj mi sad pojasni šta si napisao.
koji su to ljudi?
koje su to misli?
ko nema seks.. ili još bolje ko ima seks dok kucka postove? o_O
i na kraju, KO čita lepotu i zdravlje?

Sta vam je najveci dokaz ljubavi i da li ga uopste trazite?
Sta tacno cinite da bi se osoba pored vas osecala voljenom? I sta tacno ocekujete ili da li uopste nesto ocekujete? :oops:

Najveći dokaz ljubavi je da se ne osećam iznevereno. Da osetim ljubav, što znači da mi bude toplo oko srca kada sam sa tom osobom, kada razgovaramo, kada pišemo sms, email, bilo kako kontaktiramo. Mislim da se ljubav ne može sakriti. Ona se oseća, zato nema nesrećne uzajamne ljubavi. Kada to osećam, smatram da sam voljena.
Ne činim ništa posebno, ali pokazujem svoju naklonost, da tako kažem. Činim sve ono što mi je prirodno i normalno da činim. Ne gušim preteranim izlivima nežnosti, ugađanjima. Jednostavno, oni koje volim znaju da uvek mogu da računaju na mene i da sam njihova, potpuno.
Eto to očekujem, dakle osećaj da sam voljena (to se ne može folirati), očekujem da se osećam sigurno, da znam da je on uvek tu za mene, da osećam da sam u njegovom svetu bitna.

Back