Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Stari smo 16 dana :heart:

gDkBbEGJvFg8W9lP.jpg

JheqvxBYcdLmYDJo.jpg

g7wCbgtxnwTFtnh8.jpg

Mi smo se vratile sa malog odmora... :)

Vreme nas je docekalo ne bas najprijatnije..

Sreca da nam lose vreme ne smeta pa smo iskoristile svaki dan za setnju.. :)

Uz trckanje, njuskanje, malo je iskoristila i da se pravi vazna.. :lol: Ne voli da se slika pa to ti je.. :roll:

I nanjusila je zverku, i evo sta je ostalo od opasne zveri.. :mrgreen:

Sve vreme izmedju setnji i klope je provedeno naravno u iscekivanju klope, izlezavanju, igranju i puuuno mazanjca.. :)

I.. "eh, sto mi je dosadno, mnogo je lepse u prirodi"..

:)

Maki malecki nije vise toliko mali :D Lepo je porasto, i sapice su ok :super: Vidis sta kaze Josipa.. od sad ih zovemo kaucosi, nisu gaucosi do sledeceg proleca. :lol: A i sta ce drugo dogo da radi nego da nadje najmekse mesto i izvali se. ;)

Ova 'malecka' je sa mnom jos koji dan, dok ne izlecimo infekciju u desnom oku, nista strasno samo nije mi bas bilo svejedno kad sam joj videla oko juce. Vec danas je mnogo bolje. :)

Sigurno ste videli fotke sa specijakle u Bugarskoj, ali su tako dobre.. pa da nasladimo oci i ovde. :D

http://www.dogobg.com/Specialty_2008.htm

Izabrala sam dve naj-face.. ;)

Xexe kaucosi:) da znas da jesu.Da video sam fotke sa ove izlozbe inace ovaj dasa sa sesirom ja Sarin vrsnjak cini i mi se ima osam ili devet godina.Eto prilike za nju:mrgreen:
Nadam se da ce infekcija sto pre proci
:bye:

Super sam provela odmor:D
Slike? Jedine slike su dok spava:mrgreen:
Bice slika ovih dana,slikacu ga sa `ortacima` iz ulice dok se druzi. Mnogo su smesni kad me napadnu svi da im dajem granule iz dzepa:lol:

P.S. Nadam se da ovaj forum nece postati `od ovog psa,od onog psa`.

Pozdrav svima:D

Nista licno nisam mislila, vec mislim zasto bi ogranicavali o cemu ce se pisati. O rodovnicima i precima se pise na vecini tema, zasto ne o dogosima? Ne vidim nista lose u tome. A ti, sapun da operes usta i bensedin, smiri zivce. :mrgreen:

Pardon, nema razloga da saljem pp jer nije nista licno kao sto rekoh. I tice se teme. E, svaka cast na munjevitom moderiranju, i na biglovima nemojte da postujete o rodovnicima a da ne pominjem o odgajivacnicama. Je l' ti jasnije ili ne? ;)

Poslednja izmena:
Hhhheejjj pa di ste drugari!!!!!!!!!!!!!
Vidim ima novih clanova-lepo dobro dosli!!!!!!!!!!!!:klap:
A VIDIM IMA I NERVOZNIH:thumbdown:NO-NO
I eto tako nas ne bese dugo ali tu smo porasli smo jedemo ko popisna lose vreme izbegavamo park jer fontana jos radi a bela naravno cim je vidi uskace
dolazim sa novim slikama obecavam
inace kupidon je bas porastao-momak pravi
samo napred
svaka cast:super:

Prelepe cure, i Rea i Bela. :heart: Rini po prvoj fotki sam pomislila da ste na keju gde se obicno setamo ali posle vidim da nismo u istom gradu. :) Olja bas me obradujes kad se javis. Kako je prosla sa laznom trudnocom? Ne mogu da verujem koliko je porasla.. kad se setim prvih slika.. :) Ko su joj drugari na fotkama? Medeni su.

Mi se spremamo za zimu, kupila sam joj kaputic i novu ogrlicu i povodac, jedva cekam da stigne. :mrgreen:

Xexe kaucosi:) da znas da jesu.Da video sam fotke sa ove izlozbe inace ovaj dasa sa sesirom ja Sarin vrsnjak cini i mi se ima osam ili devet godina.Eto prilike za nju:mrgreen:
Nadam se da ce infekcija sto pre proci
:bye:

Maki znas da je Sara u penziji.. nista od ljubavi. :lol: A prosla je infekcija, malo kapi i mast, sve ok. :) Setale smo se pre par dana i srele muzjaka dogosa i on zarezi na nju, kaze vlasnik nikad mu se nije desilo da tako reaguje na zenku, mozda nije ukapirao odmah da je zenka. Posle mase repom.. hoce da joj pridje kad' ona zarezi na njega.. eee pa ne moze tako, momak je ostavio los prvi utisak i nema sad' cile-mile. :lol:

Poz Maki ako citas, nemoj da si nas zaboravio. :)

Back