Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
može neko mišljenje za ovu ženkicu,postaviću još slika čim se snađem :) :) :)

Prilozi

• Rea 418.jpg
    Rea 418.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 26
Vec sam ti napisao kolko su stari Kupidon i Ben ,imaju nesto vise od 4 meseca...Dajem im kafortan 3 tablete na 5kg tezine sto ce reci da im sada dajem po 6 ujutu 6 uvece.
Iskreno po meni ima mnogo boljih pasa od Deusa, dok Zoja je cerka Victora pa mora bidi dobra;)

Ova na slicu(levo) je zenka od Deusa i Zoje ,verovatno je sestra vase Ree ona se zove Roma i meni se bas ne svidja.Po ovim slikama koje ste postavili Rea mi je mnogo lepsa od ove Rome.
Eto iskreno od mene:ok:
poz:bye:

p4ng mislio sam koliko imaju kilograma,shvatio sam za mesece :D. Takvog te volim što se tiče komentara, a što se tiče Rome i meni se ne sviđa što je onako sitna u odnosu na onu drugu ženkicu, mada moram i da primetim da ona ženkica što je lepo krupna ima veoma sedlasta leđa,što i nije baš dobro.
A što se tiče mišljenja o Deusu to je tek za priču i komentarisanje, samo ću reći da treba biti objekivan i realan i da druge pse generalno ne treba kuditi samo zato što postoje određeni rivaliteti među vlasnicima, i još nešto, psa treba sagledati u celosti, ne samo površno. Daću banalan primern -Ovaj pas ima ogromnu glavu i odmah je odličan- A što se tiče onoga ,,mora biti dobra,, baš naprotiv,Zoja i nije neki primerak dogosa, mada daje odlčične štence( a opet i evo kakva je Roma) tako da ćemo o ovakvim temama često,ali bože moj pa zar i zato nismo tu, da komentarišemo ,pričamo i družimo se.
VELIKI POZDRAV ZA TEBE I NARAVNO SARU
P.S. Staviću još neku sliku dok se snađem,nema iskustva sa forumima pa ne zamerite :D:)

Sry rinipb zurio pa nisam video "kg" u tvom postu:).Ben je krupnijeg kostura i do sada je uvek bio tezi ,meddjutim poslednji put kad smo ih merili ,pre tri ili cetri dana Kupid je bio 21 a Ben 20 kg:).Slazeme se sa tobom da postovi trebaju biti stvarno iskreni:mrgreen:
Stavi obavezno jos koju sliku ISKRENO Rea mi je bas simpa:):bye:

Ćao ljudi hoćete li da mi objasnite zašto ja ne vidim ove slike što je postavila ElReyDeLasPampas, gde grešim :cry: :) Sada ću da probam da stavim još neke slike Reeee :heart:
ovde je sa 4 meseca :)

Prilozi

• Rea 306.jpg
    Rea 306.jpg
    50,4 KB · Pregleda: 22
mene se ne plasi uopste danas jedan pas mali neki usao nekako kod njega ovaj jadnicak bas se uplasio znaci nema sanse jos da slikam cim sam kod njega samo skace :) e ovako tata mu je riko a deda po tati martinez del puerto.

XAXA jeloston pogodi ko je Kupidonu i Benu tata i deda. Imamo pse iz istog legla:). Uzo si ga od Jelice i Dragana jel tako?Salji na pp sve sto te interesuje.Ima crne tufne po glavi kad smo mi uzeli ove nase pre dva meseca cini mi se da su ostala dva muzjaka sa crnim tufnama.

Ljudi da li je normalno da ovaj moj Kupidon sa 4,5 meseci zaskace svako zensko kuce koje vidi?:???:Gledam Bena njega ne interesuju zene a ovaj polude... mozda je zbog imena bem mu lebac:lol::think:

Back