Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sara, doma trenutno imam samo jednu zenku, pod uzgajivacnicom su 2 zenke, no druga zenka ne zivi kod mene. Ja doma imam dvije kuje, jedna nije dogo i sterilizirana je i stara 11 godina, dosad nisam imala mogućnosti, odnosno vremena da držim više od 2 kuje kod sebe jer smatram da svaki čovjek može imati onoliko pasa koliko mu mogućnosti dopuštaju da psi u nijednom pogledu ne pate, bilo to pitanje šetnji, igrom i druženjem sa vlasnikom, itd. Sada razmišljam da si ostavim kujicu iz ove kombinacije koju čekam, ali vidjet ćemo :mrgreen: Koliko često parim svoju kuju? U HR je dopušteno sa jednom kujom imati leglo 1 godišnje, moja kuja nakon ovog legla će imati zasluženi odmor od godinu i pol dana, sljedeće leglo uzgajivačnice će biti od naše Chunchu kada navrši 2 godine.
Puno pozdrava iz Zagreba :)

Eh moji dogoerosi odjednom nije ni 24 sata dovoljno da se sve stigne.. Josipa hvala puno na odgovoru, da znas da jedva cekam da vidim leglo, pa ako stignes postavi fotke pls. :) Svi koji idete u Jagodinu srecan put, srecno ko ucestvuje, i prijavite nam slikovitu reportazu obavezno. :bye:

Postavit ću slike kada bebe budu s nama.
Evo koja slikica mame u kotilici

e6DUu7kZvl3Pyo6w.jpg

Mislim da bebama mjesta neće faliti :mrgreen:

24jDwXhhyRujqbCH.jpg

Puno pozdrava svima od Amali

01sm2P7Caujxn58x.jpg

Dragi moji dogoerosi nadam se da ste svi dobro.. ovde, malo vise se radi i manje vremena ima za igru u zadnje vreme. Ali konacno ovog vikenda idemo na kratak ali zasluzen odmor.. plan je nista vise od lencarenje uz knjigu i istrazivanje sume. :) Imacu par lepih fotki nadam se iduce nedelje. :)

Back