Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pozdrav zene:rotf:
Oli uzeleli smo se vas se:D Bella je fanasticna ,vidim na fotkama pravi strah i trepet za ostale ljubimce:klap::mrgreen:
Mico naravno da vas nisam zaboravio kako vas da zaboravim:mrgreen::hahaha:Super da je infekcija prosla:klap: i da je sve ok sa Sarkom:ok:
Mi smo juce merili nase kucove i ovako stoje stvari sa tacno pet meseci Kupid je 24,6kg a Ben 25,2kg.:bye:

De ste ljudi:D

Oljaaaaaaaaa,dolazimo da ti srusimo kucu:lol::lol::lol:
Ima Belka da ga cuva ko sina,dobrica lepa.

A ovo mi je mnogo dobro 25,2 kg:lol::lol::lol:

Evo vam jedna slika,naravno usta nikad nisu zatvorena.Osim kad spava:D

Lazna trudnoca-ne znam sta da ti kazem -blagi uzas
proslo je sve ali malo su joj se napravile plocice po grudima pa se sad masiramo da to razbijemo
Ana Santo je prelep vidi se da ce biti ogroman lepi pas
ima da zavede red medju ovo malo devojaka:super:
Belka ima drugare-macka Micka i malu bebu drugaricu Megi pinca koju smo uzeli svekru i svekrvi posto je Maza uginula pre jedno mesec dana

p4ng cula sam da dolazite pa se nadam da cemo se videti svi zajedno da se kucici nasi slatki napokon upoznaju

pozdrav drugari!!!!!!!:cmok:

Cholita El Rey de las Pampas

140_1321-1.jpg

140_1323-1.jpg

140_1320-1.jpg

Josipa cestitke na uspehu, Choliti i vama. :)

Moram ti priznati Chunchu mi se mnogo svidja, po slikama koje sam videla. Kad' bih birala, ona bi mi bila prvi izbor. Da li ste i nju prijavili?

Malecka ima "nesto", a i lici na mamu..

Hvala na čestitkama! :)
Sara, Chunchu nije bila prijavljena, zeza malo sa hranom pa je malo mršava pa nismo htjeli da to utječe na njenu kvalitetu. Chunchu će nastupiti na sljedećoj Europskoj ili Svjetskoj izložbi, od nje očekujemo jako puno. I ona i Cholita su odlične kuje na ponos mojoj uzgajivačnici! Vjerujem da ovo sljedeće Amalino leglo neće biti ništa lošije ;) Svi štenci iz legla imaju nešto od tate, nešto od mame, ali u svakom štenetu se vidi mamin topli pogled i to me oduševljava! :mrgreen: Ovo C leglo je jako mlado, tek im je 13.mj. i svakom štenetu će doći vrijeme da pokaže svoju kvalitetu, mala Cholita je počela, a polako će i drugi.
Nisam pohvalila njenog brata koji je na specijalki bio na 3.mjestu, a na Eurodogu odlično ocjenjen među prvih 6 mužjaka u jakoj konkurenciji. Njegovo vrijeme tek dolazi, on se polako ali sigurno razvija! Ma glavno da su oni svi meni sretni i zdravi, ostali uspjesi će onda doći sami od sebe.

Evo par novijih slikica štenaca, stari su mj. dana

X6kD3aJSw0S_L8Ue.jpg

9y9HQrnwPoazbZ9g.jpg

GS7OPVRkoPbFxKjV.jpg

yFQPnpCiEAJBi7o4.jpg

oHePysncGM8iPOud.jpg

Cao svima:D

Josipa,cestitke na rezultatima:D

Mare,dobre su ti slike. Nek se paze ti tvoji kucovi kad dodju:lol:

Evo jedne slike sa novim usima. Nije maza uopste,ali ume da se uvali ponekad,misli da je jos mali:heart:( Sa telefona je pa je malo lose.)
Mi smo malo porasli. Nemamo ko neki digitanlnu vagu,pa da stavimo decimale:lol: Al visoki smo 53 i imamo 20 kg.

E VELIKI POZDRAV SVIMA, SAMO DA SE JAVIM I IZVINIM ŠTO ME NEMA ČEŠĆE UGLAVNOM PIŠEM SA POSLA,A TO NIJE ČESTO MOGUĆE,ČIM SREDIM KOMP KUĆI BIĆE ME PUNO ČEŠĆE OVDE I PUNO VIŠE SLIKA. ĆAOS!!!

Marko druga slika je luda.. Bendzi u igri ali pogled.. 'jel' slikas?' :D

Josipa klopace Chunchu sigurno, i Sara je neodlucna sa hranom, ima dana kad pocisti za minut, a opet nekad' nije zainteresovana. Za pogled.. obe, Cholita i Chunchu su me bas kupile pogledom. :)

Nije tacno licno smo se uverili da je Santo prava maza:mrgreen::mrgreen:

Pa kad si doveo tvog medvedica da bije moje malo nejako kuce:lol: Neka,neka zato ih je Bela lepo postrojila, obojicu:mrgreen:

Trojanka,sada imam novo leglo DA,od krvne linije WERDES PAMPAS X DE LA COCHA,
roditelji su naravno iz Brazila i Argentine,sta ti mislis o toj kombinaciji

Uh,pa sta bih mislila:D Mogu samo da mislim:lol:
Ja sam trenutno zaljubljena u Cazador Criollo stence,njihovo B leglo. Ne znam da li si video male,gledam ih po ceo dan,ne mogu da se nagledam kako su lepi.

Back