Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
E Miso evo i ja da ti pozelim dobrooslicu.Nego reci mi od kojih pasa konkretno je to tvoje novo leglo Verdes Pampas x De La Cocha,jeli Brutus De La Cocha u pitanju ili neki drugi pas?
A Trojo bre kako mogu da ti se svidjaju ovi Cazador Criollo svinjcici gle kako su ruzni bre
Hvala lepo,to je kombinacija SANTOS WERDES PAMPAS,i kci Brutusa de la Coche
{Gitana el perro Bjanko} koji je ako niste znali nedavno preminuo R.I.P. BRUTUS
Da znam za Brutusa i bas je bezveze sto je uginuo.A daj stavi neku slicku Santosa da vidimo. Ili jos bolje postuj slike stenaca da vidimo kakvi su ti malisani.Pzdrav
A sto se tice ovih stenaca sa slike Cazador Crillo,Trojo imamo jako slicne ukuse,jako su
frontalno siroki i imaju pune gubice,sta ce tek biti kad budu imali 2 godine,impozantno
izgledaju!
Mozes videti i moju zenku na istoj adresi www.ljubimci-forum.com isto ides na slike nasih pasa,pa u naslov Esperanza,to je mama od moje zenke na strani 48.
Koliki su ti mali,daj slike da vidimo stvarno
Jel si ti iz Bosne? Pratim ja sve te forume,ne brini
Ja imam samo jedno stene (ovaj za sada) od Victora i Hastorie Divina Fortitudo.
Znala sam da ces uzivati jer ih volis. Interesantno je sa dogosima jer imaju dva izraza.. "Celi svet je tragedija" i "Uzivam", ali je tako lako uhvatiti sto i jednu emociju izmedju. Postavila sam slike bas zbog toga a i jer su same fotografije lepe. Pokusacu da postavim jos koju.
Pozdrav,
tek sam sad "naletela" na ovaj forum i vidim ima ovde i pasa koje sam već viđala
Inače moji su Admiral i Sparta (gospođica u avataru), mužjak ima 3 godine a ženka 18 meseci, a koju sličicu ću postaviti čim skapiram kako ovde ide i uredim slike jer moraju da budu manje nego na drugim forumima pa mi arhiva nije od pomoći.