Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
da u igri kad me slucajno dohvati repom mislim-gotovo eto nove modrice na pomolu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da u igri kad me slucajno dohvati repom mislim-gotovo eto nove modrice na pomolu
Hej caoooooooooo,sramota znam nema me pocela sam da radim samo da znate da vas nisam zaboravila javljam se veceras!!
E bas mi je zao mogu misliti koliko si se vezala ali strpi se malo kad moja Belka bude imala male dobijas jedno na poklon sigurno samo da docekamo sto se kaze da bude mama!A zar nije imalo sanse da ostane sa tobom?!
Jao pa nisam u toku. Bas mi je zao, koliko sam shvatila, njoj tamo i nije bas bilo sjajno? Umesto da je puste da dostojanstveno stari i na kraju i ode u prijateljskom okruzenju... Ne mogu ni da pretpostavim kako ti je sad. Ali bar je tebi savest cista, uradila si za nju ono sto bi malo ko.
Evo me ljudi, i ja sam u frci. Dobila sam neko malo unapredjenje na poslu,pa dok se uhodam.
Saro,bas mi je zao:-(
Kad Belka i Paki budu imali male kuce...
Inace,i ja nemam lepe vesti...Pakijevu mamu su udarila kola i morali su da je uspavaju...Mnogo mi je zao:-(
A joj,a vidi je kako gleda![]()
Sad covek moze da napise bilo sta, znam da ti ne bi bilo lakse. Nisam imala predstavu koliko je zapravo situacija zamrsena i zasto je Sara morala da ode od tebe. Jos jednom, ne mogu ni da pretpostavim kako ti je. Zao mi je, jako.