Oli razumem vas sasvim, isto sam protektivna prema Sari ali ne mogu da dozvolim da joj se nesto desi zbog isteravanja pravde. Proganjanje traje skoro od prvog dana kada je stigla, a sreca da nisam ni malo konfliktna i objasnjavala sam mu svaki put da ne postoji ni najmanja sansa da ona povredi nekoga. Ne vredi, jer on ne shvata niti slusa, jer mu padne mrak na oci kad je vidi, lepo mu lice zacrveni i polako eskalira u histeriju. Cetiri puta me je susretao i pretio da ce me tuziti, zvati Policiju, ako hocu da imam psa da treba da idem "na selo" 

da se ostali stanari bune, i pohvalio se da je Samojed odveden zasluzujuci njemu.. a znam da je vlasnik bolestan.. grozno. Ali nista od tih pretnji me nije uznemirilo ni plasilo nimalo jer znam svoja prava po tom pitanju, i predlozila sam mu pre nego sto baci pare za advokata da se upozna sa Zakonom, da ako neko od stanara ima bilo sta protiv Sare da se slobodno meni javi, i prvi put sam povisila glas i rekla da se nikada vise nije usudio da me zaustavi niti da mi se obrati jer cu podneti tuzbu protiv njega za uznemiravanje. Nije mi se obratio nijednom od tada, ali znam da ne bi odustao, jer sve to radi samo iz ciste mrznje prema zivotinjama. Sad, neki bi rekli "Ma, nece.. nije niko toliko lud da naudi ili ubije mog psa." A upravo se to previse cesto desava u Srbiji, zato ja nisam spremna da to rizikujem. Da mu vidis pogled, jednostavno bi shvatila da je taj covek devijantan. 
To vam je najbolje, da ih date ljudima koje dobro poznajete i kojima verujete.. a bicete super bake. 

Kako se ponasaju.. pa zovem ih vise puta dnevno da vidim kako je, sta radi, da li je jela.. razumeju jer su mi familija, i "slusaju". 

Nije katastrofalno kao sto je bilo u svakom slucaju. Jedna dobra stvar je sto imaju fantasticno dvoriste, strmo je.. kao mala suma, a ona obozava da silazi, uziva da njuska, da se penje.. to mi je utesno. 

Mislim da ce sve biti uredu. Ne smem ni da pomislim kako cu doziveti materinstvo kada ovoliko "drhtim" nad Sarom.. :shock: