darko darko
Ističe se
- Poruka
- 2.561
...Sa ANTIgravitonima....
sta su anti gravitoni i gravitoni....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Sa ANTIgravitonima....
Pa mi i jesmo vanzemaljci ovde na zemlji.A sta ako ustvari mi vanzemaljcima prvi budemo vanzemaljci![]()
Pa mi i jesmo vanzemaljci ovde na zemlji.
a ko i gde su zemljaci sa zemlje?
Kako misliš ko su zemljaci? Valjda oni što su od zemlje.a ko i gde su zemljaci sa zemlje?
a ona prica o onima sto su tvrdili da su dosli sa zvezde sirijus, da li su stvarno dosli lil je i to sve izmisljotina ...Pa mi i jesmo vanzemaljci ovde na zemlji.
a ona prica o onima sto su tvrdili da su dosli sa zvezde sirijus, da li su stvarno dosli lil je i to sve izmisljotina ...
syntax error, mislim na planeti blizu zvezde sirijus - na planeti u sirijusovom sistemuŽivo me zanima kako su živeli na zvezdi, kad mi jedva opstadosma na planeti zbog staklene bašte i tako toga
To su zivotinje...
Grešiš, ovaj grešiš silno sinko.Svi samo sa životinjama i biljkama došli ovde iz dubokog svemira-reko mi Sima Kosmos.
Ako su takvi kao sto ih opisa,ja znam sta mi je ciniti.Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamo sagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.
Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra. Sta bi ostali ljudi radili, kako bi se ponasali u tom slucaju da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?
Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamo sagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.
Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra. Sta bi ostali ljudi radili, kako bi se ponasali u tom slucaju da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?
moze neko malo da objasni ovo?
Sasvim je moguće da eventualni posetioci sa drugih planeta budu... kako da kažem... odlični za destilaciju.
Ubacimo ih u kazane i pravimo rakiju od njih.
Tečni vanzemaljci... mljac, mljac.....
Ako su stigli, MI sigurno nemamo pojma da su tu.A sta ako su ONI vec TU?
Pašteta Proxima. ... i Alien Pils pivkan...hmmm, mljac!
Ne moze to odmah sa pileta na E.T.-a
Morali bi kao Kinezi poceti prvo za kucicima i macicima pa onda na alien food...
Mada ne znam koliko bi to dobro bilo... Ugrozice krastavce na trzistu:
![]()