Dodju vanzemaljci i sta?

A dali ste znali, da kad je napravljen vestacki dijamant, onaj crni, sto de formira u vakumu, najaci, da je prvo iskoriscenj da simulira stanje stranih nebeskih tela pri padu i sagorevaju u atmosveri zajedno sa udarcem i temperaturom. Tim exspeimentom su zaledili jednocelisjke oragnizme simulirali ceo pad do udara, i dosli do zakljucka da 95 % je uginulo i izgorelo, 3 % nije ozivelo, ali ona 2 je nastavilo da se razvija..... :cool: ko je sad vanzemaljac:mrgreen:

Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamo sagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.

Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra. Sta bi ostali ljudi radili, kako bi se ponasali u tom slucaju da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?
Ako su takvi kao sto ih opisa,ja znam sta mi je ciniti.
smilie_x_061.gif

Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamo sagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.

Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra. Sta bi ostali ljudi radili, kako bi se ponasali u tom slucaju da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?

Ako je takav scenario,onda bi svuda bila panika.Logicno,sto bi se vanzemaljci okruzivali poljima i naseljavali na najnepristupacnijem delu planete,ako ne planiraju da nas smaknu?

Back