Dodji na kafu!

Gazdarica:
Evo sad ozbiljno...
Desilo mi se par puta da onako naivno prihvatim poziv za kafu, a poslije ebem samoj sebi po spisku, sto sam to uradila, jer sam imala problema da se izvucem... Jedan od njih mi rece - pa sto si dolazila, ako nisi mislila da spavas sa mnom... Znas sta poziv kod muskarca, koji je sam u stanu, znaci...
Ne, ne znam da to znaci... Mislila sam na ispijanje kafe iz soljica i razgovor...
Kako razlikovati pozive na kafu, od "poziva" na kafu...?
Da... To se i meni desilo jednom, a posle sam znala st aznaci:) I isto me je pitao pa sto sam dosla, na kafu, a bila sam toliko besna da nista nisam rekla... Kad sam izasla iz njegove kuce bi mi krivo sto nisam rekla: "Da... I mozda malo da se ljubimo!" A necu spomenuti to sto je spavao kad sam dosla i sto je samo ustao i nije ni zube oprao!!! Pa, sta li je zamisljao!? Mislim, bilo je po podne :D
Zakljucak je da nisu normalni 8)

Gazdarica:
Ma zbilja, sta ovakav poziv sve podrazumijeva... :?:
Da li je i koliko je uopste otrceno, pod takvim izgovorom uvlaciti nekog u stan, s namjerom da ga odvuces u krevet... Ili na sto, pod, fotelju, svejedno...
Zasto kazes kafa, a mislis na sex...?
Desava li vam se to...??? :roll:
Ili volite neke igrice s kuhanjem kafe...
Npr. ona stoji pored sporeta u halterima,carapama i stiklama, a on je iza nje i pomno posmatra taj proces... Sve dok ne zapjeni... :roll:

Ajme, kako sam ja danas prolupala... Ali, dobro, nema veze... Uzivajte u vasim kafama... 8)
Ja ne pijem kafu nego mleko, može li malo mleka gazdarice :lol

mmmm.. i miris - i ukus...
coffeecup.gif

Back