JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
jel to neko zove na kafu???????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da... To se i meni desilo jednom, a posle sam znala st aznaciGazdarica:Evo sad ozbiljno...
Desilo mi se par puta da onako naivno prihvatim poziv za kafu, a poslije ebem samoj sebi po spisku, sto sam to uradila, jer sam imala problema da se izvucem... Jedan od njih mi rece - pa sto si dolazila, ako nisi mislila da spavas sa mnom... Znas sta poziv kod muskarca, koji je sam u stanu, znaci...
Ne, ne znam da to znaci... Mislila sam na ispijanje kafe iz soljica i razgovor...
Kako razlikovati pozive na kafu, od "poziva" na kafu...?
DellBoy-011:A'e dobro: kafa sladja, gorcha, ness, caj.....
izvolite![]()
e super ti je zakljucak..... stvarno :wink:najgora:Zakljucak je da nisu normalni 8)
DellBoy-011:
bambica:da,pa ne verujem da bi nas dell opet posle setnje pozvao![]()
bambica:
bambica:da,pa ne verujem da bi nas dell opet posle setnje pozvao![]()
Ja ne pijem kafu nego mleko, može li malo mleka gazdarice :lolGazdarica:Ma zbilja, sta ovakav poziv sve podrazumijeva...![]()
Da li je i koliko je uopste otrceno, pod takvim izgovorom uvlaciti nekog u stan, s namjerom da ga odvuces u krevet... Ili na sto, pod, fotelju, svejedno...
Zasto kazes kafa, a mislis na sex...?
Desava li vam se to...???![]()
Ili volite neke igrice s kuhanjem kafe...
Npr. ona stoji pored sporeta u halterima,carapama i stiklama, a on je iza nje i pomno posmatra taj proces... Sve dok ne zapjeni...![]()
Ajme, kako sam ja danas prolupala... Ali, dobro, nema veze... Uzivajte u vasim kafama... 8)
bambi1978:DellBoy-011:A'e dobro: kafa sladja, gorcha, ness, caj.....
izvolite![]()
Dell pa gde cemo mi svi da stanemo?
Robinzon Kruso:bambi1978:DellBoy-011:A'e dobro: kafa sladja, gorcha, ness, caj.....
izvolite![]()
Dell pa gde cemo mi svi da stanemo?
Ma nema problema bambi soba nije tesna kad su deca besna...malo cemo da se ususkamo pa ce biti mesta za sve...
Tya:Aj' brzo ta kafa... koncentracija mi totalno opala..![]()
Tya:Bilo bi fino.. samo pazite da me ne ispustite.. Ima mene 176 cm... To bi bio vejiki pad!
strumpfeta:mmmmmmmmm,sto je dobra kafa....
dragi moji i moje zaista je divno kafenisati sa vama![]()