Dodik žestoko izviždan na utakmici Srbije, odjekivala Arena

Naglasak je na tome da su Crnogorci pametno postupili kad su vas otpilili.
Tako trebamo i mi zapadno od Drine,a ne maštat o ujedinjenju s vama.
Odvratni ste.

aaaa hnjoooo, tugica, plakyyyyy

Nego, budi ljubazan pa nam objasni zašto vi maštate da pobegnete iz zajedničke države koju imate sa ustašama i mudžahedinama da bi se ujedinili sa ustašama i teroristima. Koji je to oblik mazohizma i odsustva sposobnosti učenja na sopstvenim greškama.

Cela Arena se popišala po dodiku. Čak ni on se ne pita zbog čega. Zna da slanjem lažnih glasača nije zaslužio poštovanje naroda u Srbiji. Učinio je uslugu ******om pobratimu i time izdao taj isti narod. Samo prezir zaslužuje!
@limunada jel ti sad jasno kako ga posmatra narod u srbiji i njegove saucesnike u kradji izbora ovde ?

pa idite u njegove autobuse kao u torove na sns skupove. samo posle nemoj se pitas zasto u srbiji niste dobrodosli onda?

pogledaj limunado, medjed nek ide dje mu je mjesto

u srbiji vise nema sta da trazi.

a vi braco i sestre u pamet se.

Cela Arena se popišala po dodiku. Čak ni on se ne pita zbog čega. Zna da slanjem lažnih glasača nije zaslužio poštovanje naroda u Srbiji. Učinio je uslugu ******om pobratimu i time izdao taj isti narod. Samo prezir zaslužuje!
@limunada jel ti sad jasno kako ga posmatra narod u srbiji i njegove saucesnike u kradji izbora ovde ?

pa idite u njegove autobuse kao u torove na sns skupove. samo posle nemoj se pitas zasto u srbiji niste dobrodosli onda?

pogledaj limunado, medjed nek ide dje mu je mjesto

u srbiji vise nema sta da trazi.

a vi braco i sestre u pamet se.

Hajde ne zajebavaj, ispade da je hiljadu Srba iz RS izabralo Vucica.

Kakav bullshit.

aaaa hnjoooo, tugica, plakyyyyy

Nego, budi ljubazan pa nam objasni zašto vi maštate da pobegnete iz zajedničke države koju imate sa ustašama i mudžahedinama da bi se ujedinili sa ustašama i teroristima. Koji je to oblik mazohizma i odsustva sposobnosti učenja na sopstvenim greškama.
Mislili smo da smo isti narod,ali očigledno nismo.Treba vas otpilit i sazidat zid na Drini.

Hajde ne zajebavaj, ispade da je hiljadu Srba iz RS izabralo Vucica.

Kakav bullshit.
ni jedan ne sme da bude! ipak je lopov i prevarant!
a ako cemo abs prebrojavati, onda ko sava centra ih bese preko 6 000

copor ko u torove gura u autobuse koji idu po skupovima sns, da bacaju farbu na ljude po koncertima...

od SRBIJE JE DOBIO ODGOVOR , citava ARENA MU ZVIZDALA

a vi u pamet se. protiv srbije se ne sme. kao sto n isbrija ne sme protiv vas , kako je uradio titoisticki izdajnicki rezim 1994 u avgustu uvodeci vam sankcije...

upamti, prtoiv srbije se ne sme. inace proces ovako kako je on prosao

ugledaj se na vasu sestru studentkinju anu koja je prebijena bejzbol palicom od jurisnika sns kartela

NA SRBIJU SE NE SME , srpski narod ti ovako uzvrati.... dobro je i prosao da ga nisu gofnima gadjali

ni jedan ne sme da bude! ipak je lopov i prevarant!
a ako cemo abs prebrojavati, onda ko sava centra ih bese preko 6 000

copor ko u torove gura u autobuse koji idu po skupovima sns, da bacaju farbu na ljude po koncertima...

od SRBIJE JE DOBIO ODGOVOR , citava ARENA MU ZVIZDALA

a vi u pamet se. protiv srbije se ne sme. kao sto n isbrija ne sme protiv vas , kako je uradio titoisticki izdajnicki rezim 1994 u avgustu uvodeci vam sankcije...

upamti, prtoiv srbije se ne sme. inace proces ovako kako je on prosao

ugledaj se na vasu sestru studentkinju anu koja je prebijena bejzbol palicom od jurisnika sns kartela

NA SRBIJU SE NE SME , srpski narod ti ovako uzvrati.... dobro je i prosao da ga nisu gofnima gadjali

Izvini samo mi reci jednu stvar, da li je 1,000 Srba iz RS izabralo Vucica?

Nista vise ne pitam.

Izvini samo mi reci jednu stvar, da li je 1,000 Srba iz RS izabralo Vucica?
ne pricaj kojestarije
onom prilikom na glasanju kad su stigli kod sava centra bilo ih je bar 6000

pa plus onih 20 000 u sremskoj mitrovici na sns skupu

Nista vise ne pitam.
ovde niste dobrodosli da pomazete u manipulacijama

odgovor ste dobili

idi pitaj ove ljude...

ne pricaj kojestarije
onom prilikom na glasanju kad su stigli kod sava centra b ilo ih je bar 6000

pa plus onih 20 000 u sremskoj mitrovici

ovde niste dobrodosli da pomazete u manipulacijama

odgovor ste dobili

idi pitaj ove ljude...

youtube.com/watch?v=BIfDUWU1qyE&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fforum.krstarica.com%2F&source_ve_path=OTY3MTQ

Da ne pricamo kojestarije, koliko je Srba iz RS glasalo za Vucica? Mozes li nam reci to? Da li su Srbi iz RS izabrali Vucica? Rezultat uzak bio?

Mislili smo da smo isti narod,ali očigledno nismo.Treba vas otpilit i sazidat zid na Drini.

Nemoj molim te, ponovo ću briznuti u plač

Vidi, da ti pojasnim neke detalje.

Čak nas ni Hrvati a ni Šiptari nikada nisu toliko uvredili koliko ste vi uspeli

Zvali su nas "četnicima" a to, složićeš se, i nije neka posebna uvreda.
Četnici su rehabilitovani, priznati su kao borci protiv fašizma, bilo je i zločinaca svakako ali i mnogo onih koji su samo branili narod

Vi nas zovete "ustašama" i koliko god da se trudim ja ne mogu da nađem veću uvredu za jednog Srbina od toga da neko njemu i njegovoj deci kaže da su ustaše. To je gora uvreda nego da kažeš da su nacisti i fašisti jer se veće zveri i veći zlikovci od ustaša nisu rodili u istoriji ljudske civilizacije na ovim prostorima.

Svakoga ko mene, moju decu, moje prijatelje i kolege i njihovu decu smatra ustašama i teroristima ja vidim kao najvećeg ličnog neprijatelja.
Ne smatram da smo isti narod, braća, šta god.

I da znaš, ovo što ti ja pišem je vrlo smireno, čak i umereno u odnosu na ono što bi ti rekli ljudi iz mog najbližeg okruženja čiju decu i njih lično vređate svakodnevno.
Tako da sledeći put vodite računa šta govorite ljudima a posebno njihovoj deci ...
mada, kada bolje razmislim,
neće biti sledećeg puta,
to je to,
završili smo za sva vremena.

Znaci nisu izabrali Srbi iz Rs nego iz Srbije....ali p*ckama uvek drugi kriv.

Nisu stvari baš tako jednostavne kako ih predstavljaš
niti se sve svodi na izborni inženjering i slanje autobusa sa biračima

Ima tu mnogo slojeva i mnogo stvari koje su urađene, izgovorene

To je bio njihov izbor a svaki izbor ima i dobre i loše strane, verovatno su bili svesni šta rade.

Nemoj molim te, ponovo ću briznuti u plač

Vidi, da ti pojasnim neke detalje.

Čak nas ni Hrvati a ni Šiptari nikada nisu toliko uvredili koliko ste vi uspeli

Zvali su nas "četnicima" a to, složićeš se, i nije neka posebna uvreda.
Četnici su rehabilitovani, priznati su kao borci protiv fašizma, bilo je i zločinaca svakako ali i mnogo onih koji su samo branili narod

Vi nas zovete "ustašama" i koliko god da se trudim ja ne mogu da nađem veću uvredu za jednog Srbina od toga da neko njemu i njegovoj deci kaže da su ustaše. To je gora uvreda nego da kažeš da su nacisti i fašisti jer se veće zveri i veći zlikovci od ustaša nisu rodili u istoriji ljudske civilizacije na ovim prostorima.

Svakoga ko mene, moju decu, moje prijatelje i kolege i njihovu decu smatra ustašama i teroristima ja vidim kao najvećeg ličnog neprijatelja.
Ne smatram da smo isti narod, braća, šta god.

I da znaš, ovo što ti ja pišem je vrlo smireno, čak i umereno u odnosu na ono što bi ti rekli ljudi iz mog najbližeg okruženja čiju decu i njih lično vređate svakodnevno.
Tako da sledeći put vodite računa šta govorite ljudima a posebno njihovoj deci ...
mada, kada bolje razmislim,
neće biti sledećeg puta,
to je to,
završili smo za sva vremena.
Vi se u Srbiji između sebe nazivate ustašama,nemamo mi s tim ništa.
Kakvi ste ljudi,takvi i nazivi.
S takvima ni lud u istu državu.Navijam da se izgrizete između sebe,bolje ni niste zaslužili.

Da li je ovo dovoljan dokaz da su bivši predsednik bh entiteta RS Milorad Dodik, njegov imidž, njegova politika i sve šta on predstavlja blago rečeno nepopularne premise u Srbiji 2025-te? :think:

https://nova.rs/sport/kosarka/zvizduci-milorad-dodik-srbija-slovenija-eurobasket-2025/

Dodik žestoko izviždan na utakmici Srbije, odjekivala Arena​

Milorad Dodik je bio na utakmici košarkaša Srbije i Slovenije i tom prilikom je žestoko izviždan od strane beogradske publike.

Na poluvremenu ga je publika žestoko izviždala dok je prolazio.

Čim je ustao i publika ga spazila, usledili su zvižduci.

:cepanje: :cepanje: :cepanje: :heart::heart::heart::heart::heart:

Zvezda, Srbija, nikad Bosna!!! ❤️❤️❤️

Ali pazi kada ovi udbasi ozbiljno furaju narative o Miletu kao nekom predsedniku Srbije. :cepanje:

Mislim, ne ozbiljno ozbiljno, nego kao ozbiljno da isprovociraju, pa da oni kao kazu 'A znaci vi ste izdajnici koji ne vole nasu bracu preko Drine!!!'.

Bukvalno Dodika bi zvizdali i ovi SNS seljaci po celoj Srbiji, cak i ultra-nacionalisti, bukvalno cela Srbija, osim 3,4% udbasa bi mu zvizdala :cepanje::cepanje::cepanje:

Back