Dodik žestoko izviždan na utakmici Srbije, odjekivala Arena

Vi se u Srbiji između sebe nazivate ustašama,nemamo mi s tim ništa.
Kakvi ste ljudi,takvi i nazivi.
S takvima ni lud u istu državu.Navijam da se izgrizete između sebe,bolje ni niste zaslužili.

Da si ikada bio u Srbiji znao bi kako se mi, barem u Šumadiji, zovemo i častimo međusobno

Ima tu svega i svačega, vrlo maštovitih i vrlo pogrdnih stvari.

U suštini najčešće hebemo jedan drugome majku, sestru i ostalu žensku familiju, hebanje očeva ostavljamo drugima, pre svega Crnogrocima (zato se i kaže da je istinska granica između Srbije i Crne Gore baš tamo gde prestaju da hebu mater i počinju da hebu oca).

Osim toga koristimo i mnoge druge ružne termine, volimo da ljude nazivamo raznim životinjama. Što se nacija tiče imamo običaj da druge nazivamo recimo ciganima, svakako Šiptarima, gore na severu u Vojvodini pominju i mater mađaronsku, ovi dole na jugu hoće da pomenu bugaraše.

Dakle da ne dužim, svega ima, ali to da drugog Srbina nazivaš ustašom je kreacija naprednjačko-radikalsko-srbijanskog i prekodrinskog ološa.

To normalan čovek drugome pripadniku srpske nacije neće reći, za to moraš biti Dragan J Vučićević ili neki ekvivalentni pojavni oblik.

Šta se ti buniš protiv ustaša,nisi li ti meni napiso na jednoj drugoj temi da ustaše nikog nisu ubili u Srbiji,i da vi pamtite samo Švabe?
Drugim riječima koga boli uvo u Srbiji za ustašama kad su samo prečani išli pod nož,vi niste.Valjda bi trebo bit ponosan na njih što su ubijali tebi mrske Prekodrince?

Ti si zapeo da se ujedinjuješ sa ustašama a i ovo što pričaš spinuješ, ti ili neko drugi je napisao da mu Švabe nisu mrske jer niko njegov nije stradao od nacista. Moja konstatacija je bila da ako to uzmemo za merilo onda niko od nas nije stradao od ustaša, pa ne moramo valjda ni da ih mrzimo

To samo pokazuje koliko je prizemno i plitko tvoje razmišljanje, bitno je samo tvoje doope, tvoje selo, tvoji postradali preci, sve ostalo ... nema veze

Ako si već toliko sebičan, samoživ, ako isključivo gledaš svoje doope i svoju vukohebinu o kakvom ti onda ujedinjenju pričaš, šta će tebi Šumadinci, Užičani, Topličani, dovoljan si sam sebi, ti i tvoje zemljaci iz uže okoline.

Ti si zapeo da se ujedinjuješ sa ustašama a i ovo što pričaš spinuješ, ti ili neko drugi je napisao da mu Švabe nisu mrske jer niko njegov nije stradao od nacista. Moja konstatacija je bila da ako to uzmemo za merilo onda niko od nas nije stradao od ustaša, pa ne moramo valjda ni da ih mrzimo

To samo pokazuje koliko je prizemno i plitko tvoje razmišljanje, bitno je samo tvoje doope, tvoje selo, tvoji postradali preci, sve ostalo ... nema veze

Ako si već toliko sebičan, samoživ, ako isključivo gledaš svoje doope i svoju vukohebinu o kakvom ti onda ujedinjenju pričaš, šta će tebi Šumadinci, Užičani, Topličani, dovoljan si sam sebi, ti i tvoje zemljaci iz uže okoline.
Ja da sam se htjeo ujedinjavat sa ustašama onda bi osto među njima.
Ja sam ko i mnogi drugi prečani bio naivan 90-ih i mislio da će svi Srbi živjet ujedinjenji u istoj državi,a od vas iz Srbije sam doživio gori tretman nego od ustaša.
Svi koji su poslije 95 iselili u prekookeanske zemlje Kanadu, Ameriku, Australiju i pobjegli od vas su najpametnije napravili.
Zato svaka čast i Crnogorcima pametni ljudi kad su vas otpilili.

Ja da sam se htjeo ujedinjavat sa ustašama onda bi osto među njima.
Ja sam ko i mnogi drugi prečani bio naivan 90-ih i mislio da će svi Srbi živjet ujedinjenji u istoj državi,a od vas iz Srbije sam doživio gori tretman nego od ustaša.
Svi koji su poslije 95 iselili u prekookeanske zemlje Kanadu, Ameriku, Australiju i pobjegli od vas su najpametnije napravili.
Zato svaka čast i Crnogorcima pametni ljudi kad su vas otpilili.

Kada ste bežali 95. u Srbiji, bežali ste kod Miloševića i Šešelja, kod Dačića i Vučića, oni su vas ponižavali, udarali sankcije i blokade na Drini.

Njima se obrati i žali za tretman.

Trideset godina kasnije vi ponovo birate da vas radikali i socijalisti brane,
vi očigledno niste naučili šta biva sa Srbima koje radikali brane,
šta hoćeš da ti kažem a da te ne uvredim

Srećno vam bilo

сРпСкИ сВИјЕт
1755883349409.png

Back