Dodik žestoko izviždan na utakmici Srbije, odjekivala Arena

Могао је било ко други да буде на додиковом мјесту.

Навијачи нису звиждали Милораду Додику, већ институцији Предсједника Српске. :(

To je definitivno najsmrdljiviji narativ koji koriste svi, od Miloševića pa do Vučića i Dodika, ne zvižde oni meni nego ... dopuniti po potrebi

Zviždalo se konkretno i lično Mili Dodoki za sve ono što je radio na podršci režimu u Srbiji

Veze to nema sa RS

Međutim ako ljudi iz RS biraju da se poistovete sa Dodikom i onim što dotični radi u Srbiji onda se zviždalo i njima i zviždaće se i ubuduće

To je definitivno najsmrdljiviji narativ koji koriste svi, od Miloševića pa do Vučića i Dodika, ne zvižde oni meni nego ... dopuniti po potrebi

Zviždalo se konkretno i lično Mili Dodoki za sve ono što je radio na podršci režimu u Srbiji

Veze to nema sa RS

Međutim ako ljudi iz RS biraju da se poistovete sa Dodikom i onim što dotični radi u Srbiji onda se zviždalo i njima i zviždaće se i ubuduće
Ja sad u potpunosti razumijem Crnogorce što su se otcjepili od vas.Tako će bit i sa Srbima zapadno od Drine.
Gde god izađete iz uže Srbije nećete bit poželjni.Samo nastavite po svom.

Некол'цина усташа
1755861063180.png

Ja sad u potpunosti razumijem Crnogorce što su se otcjepili od vas.Tako će bit i sa Srbima zapadno od Drine.
Gde god izađete iz uže Srbije nećete bit poželjni.Samo nastavite po svom.

Koliko sabiram i oduzimam vi ste DRUGA DRŽAVA već 30 i kusur godina, tako da nema bilo kakve potrebe da se "odcjepljujete"

Kad si već potegao temu budi ljubazan pa nam objasni a gde ste to vi tako poželjni i lepo primljeni, s kim vi u komšiluku govorite i sarađujete.
Pomozi mi da shvatim dubinu naše greške :hahaha: :hahaha: :hahaha:

- nekolicina
- ustaške
I posle se neki čude čemu zviždanje
Zaista ljudi, zašto mi ne dočekujemo ovacijama i aplauzima one koji nas i našu decu nazivaju ustašama.
Pomozite mi da shvatim dubinu naše zablude
С обзиром колико иритира људе у Србији, публика се показала као врло гандијевска користећи искључиво буку као израз негодовања појавом бившег председника еРеСа.

Koliko sabiram i oduzimam vi ste DRUGA DRŽAVA već 30 i kusur godina, tako da nema bilo kakve potrebe da se "odcjepljujete"

Kad si već potegao temu budi ljubazan pa nam objasni a gde ste to vi tako poželjni i lepo primljeni, s kim vi u komšiluku govorite i sarađujete.
Pomozi mi da shvatim dubinu naše greške :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Naglasak je na tome da su Crnogorci pametno postupili kad su vas otpilili.
Tako trebamo i mi zapadno od Drine,a ne maštat o ujedinjenju s vama.
Odvratni ste.

Back