Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel će srpski Bajden da se rukuje sa duhovima kad pobedi?Ako Djokić bude kandidat onda srpski Bajden ima šanse.
Ako Srbi iz Srbije nastave s ovakvim ponašanjem, mislim da će u budućnosti auti s BG tablama bit sigurniji u Hrvatskoj,nego u Republici Srpskoj.
Институцији правноснажно БИВШЕГ Председника РС.авијачи нису звиждали Милораду Додику, већ институцији Предсједника Српске.![]()
Могао је било ко други да буде на додиковом мјесту.
Навијачи нису звиждали Милораду Додику, већ институцији Предсједника Српске.![]()
U Srbiji se kaže.Boljeće te kad se vratiš bez šofer šajbe.1) kaže se automobili a ne auti
2) znaš li koliko nas zabole za to što si naveo
Ako Srbi iz Srbije nastave s ovakvim ponašanjem, mislim da će u budućnosti auti s BG tablama bit sigurniji u Hrvatskoj,nego u Republici Srpskoj.
Ja sad u potpunosti razumijem Crnogorce što su se otcjepili od vas.Tako će bit i sa Srbima zapadno od Drine.To je definitivno najsmrdljiviji narativ koji koriste svi, od Miloševića pa do Vučića i Dodika, ne zvižde oni meni nego ... dopuniti po potrebi
Zviždalo se konkretno i lično Mili Dodoki za sve ono što je radio na podršci režimu u Srbiji
Veze to nema sa RS
Međutim ako ljudi iz RS biraju da se poistovete sa Dodikom i onim što dotični radi u Srbiji onda se zviždalo i njima i zviždaće se i ubuduće
Zamijenio si Beograd sa Republikom Srpskom.И до сада су били сигурнији у Хрватској. Поготово од крађе.
Zamijenio si Beograd da Republikom Srpskom.
Nema gorih lopova i kradljivaca auta iz Beograda.Ништа нисам заменио.
Босанска лоповска посла.
Milorad Dodik je duša Bosne.Hebote, koja drtina i sirovina od čoveka. Nema mu pandana, za ove osobine koje sam naveo. Glat bi pobedio i to nekoliko nivoa iznad ostalih, kad bi se takmičio u neandertalstvu, koje svakodnevno primenjuje. Dobio bi titulu "Dodo neandertale".
Ako ti kažešMožeš da se smeješ koliko hoćeš Sa Pučine ali Bosna od Dodika nikad ništa bolje nije imala.
Ако под душом подразумеваш букву?Milorad Dodik je duša Bosne.
Ja sad u potpunosti razumijem Crnogorce što su se otcjepili od vas.Tako će bit i sa Srbima zapadno od Drine.
Gde god izađete iz uže Srbije nećete bit poželjni.Samo nastavite po svom.
Некол'цина усташа
Pogledajte prilog 1773626
С обзиром колико иритира људе у Србији, публика се показала као врло гандијевска користећи искључиво буку као израз негодовања појавом бившег председника еРеСа.- nekolicina
- ustaške
I posle se neki čude čemu zviždanje
Zaista ljudi, zašto mi ne dočekujemo ovacijama i aplauzima one koji nas i našu decu nazivaju ustašama.
Pomozite mi da shvatim dubinu naše zablude
Naglasak je na tome da su Crnogorci pametno postupili kad su vas otpilili.Koliko sabiram i oduzimam vi ste DRUGA DRŽAVA već 30 i kusur godina, tako da nema bilo kakve potrebe da se "odcjepljujete"
Kad si već potegao temu budi ljubazan pa nam objasni a gde ste to vi tako poželjni i lepo primljeni, s kim vi u komšiluku govorite i sarađujete.
Pomozi mi da shvatim dubinu naše greške![]()
![]()
![]()
Ne moze ovaj, on je Dukljanin.. Licno sam ga cuo kako hvali Mila Djukanovica i nezavisnost Crne Gore..Ne može Toma da bude "srpski Bajden." Toma je stari radikal, četnički vojvoda, desničar.
"Srpski Bajden" bi samo neki stari levičar mogao da bude i da predstavlja bolju Srbiju. Recimo, profesor u penziji Čedomir Čupić.