Ne cini RS jedan covek, ako je jedan covek RS, e onda vas sve treba ebati to jasno kazem, jer narod koji ne moze da nadje 50 100 200 vrednih ljudi , to nije narod, to je grupica zitelja...
Dodjem u Prijedor poznat po ratnim zlocinima, znaci opasni ljudi i to se oseti , jakih tvrdoglavih stavova...ostri , i sad nema tamo Srba i onih koji bi bili RS, Banjaluka, 8 prema 1 pitchaka, ali to je proslost, sad vise nije tako , i sta , tamo nema nikog ko je dovoljno pametan nego svi glupi , malo sutra..
Pa hercegovina, sta je hercegovina, go.vno , tamo zivi toliko ljudi a neki su i pismeniji od Banjaluke, pa sta nema ljudi , stvarno se namerno gura hercegovina kao niza bica u RS,
Pa onda istocna RS, ja se iznenadim kad cujem ko cak i pre mene reagujue a ima i funkciju , tj radni polozaj a u istocnoj RS, pametni ljudi , znaci ima ih , a sta nisu pametni kao Dodik, e ako nisu onda vas treba ebati bas ono razvalilti vas da ne znate ko ste i da se rasturi to leglo razvrata koje se zove Banjaluka...
Koristi se rascepkanost reona, regiona pa Dodik dominira prcvarnicom od teritorije zvanom Banjaluka, i zajahao Prijedor, a cucla i muze Trebinje i Gacko , a jase po RS istocno od Brcka ili tu oko Brcka..
Meni krivo zbog sudstva koje je bilo bolje u RS nego u Srbiji i zdravstva koje jeste korumpirano na bosanski nacin , ali moze da se uredi , ja sam mogao pa onda moze i jos neko , Banke nisu pod RS, tu fedracija drzi stvar...dodik tu samo muti kad god moze..uopste vam ne zavidim na stanju banaka u RS..
Prosveta, ebiga, u odnosu na HRV, ste jad i beda..ali bi moglo bolje, neka dodju u Srbiju , mada i Srbija je prdnula u cabar, ali ako treba nek dodju i nek se obrazuju ali onda ostanu...i nista se ne dobije..