dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.699
Koji "vi"? Ti si iz Republike Srpske kao što sam ja iz Madagaskara.Mi u RS navijamo da ode u zatvor, i treba da ide zatvor, ali neka vrati pare koje je pokrao od naroda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji "vi"? Ti si iz Republike Srpske kao što sam ja iz Madagaskara.Mi u RS navijamo da ode u zatvor, i treba da ide zatvor, ali neka vrati pare koje je pokrao od naroda.
Cjelokupan narod u Republici Srpskoj, doveo nas do prosjackog stapa.Prije smo izvozili struju, sada je kuoujemo.Dodik je najveci izdajnik srpskog narodaKoji "vi"? Ti si iz Republike Srpske kao što sam ja iz Madagaskara.
Kad god mu zatreba neki pritisak,.. neka tenzijaKoji put do sad ga "raspisuje"?!
Misti, kako objašnjavaš isti seir i kod tebe i kod muslimana zbog aktuelnih dešavanja oko Dodika?
Pogledaj skoro sve osamostaljene bivse delove sssr kako zive pravislavci i muslimani zajedno bez trzavica. I kako su uredjene.Hebote rusi i ceceni krvni nekad neprijatelji danas brat uz brata kao i dagestanci, ovde bi se klali cim se namirisu u blizini srbi i muslimani
Možda bi njegovo ime odalo tajnu.Misti, kako objašnjavaš isti seir i kod tebe i kod muslimana zbog aktuelnih dešavanja oko Dodika?
Jes ti stvarno ubjeđen da su Rusi i Čečeni brat uz brata? Koja naivnost.Hebote rusi i ceceni krvni nekad neprijatelji danas brat uz brata kao i dagestanci, ovde bi se klali cim se namirisu u blizini srbi i muslimani
U rovovima se bore za istu zemlju, ne vidim da seku glaveJes ti stvarno ubjeđen da su Rusi i Čečeni brat uz brata? Koja naivnost.
Pa jest.Prvo su Rusi u ratovima 90-ih pobili 2/3 čečenskog stanovništva,Čečeni su zarobljenim ruskim vojnicima odsjecali glave,malo su im upadali u školu u Beslanu ubijali, pozorište u Moskvi itd.Onda su im Rusi ponovo petrodolarima izgradili Grozni da budu mirni, pošto su ga prethodno poravnali,i sad malo Čečeni ratuju za njih onako bratski.U rovovima se bore za istu zemlju, ne vidim da seku glave
А Додик и Вучић се неодговорни олош зајебанти са свим својим фирмама и организованим пљачкама по Србији.
Mesas Basajeva koji je toliko bio omiljen u narodu da su ga oterali u planine kad su videli da planira da im uvede kalifat.Pa jest.Prvo su Rusi u ratovima 90-ih pobili 2/3 čečenskog stanovništva,Čečeni su zarobljenim ruskim vojnicima odsjecali glave,malo su im upadali u školu u Beslanu ubijali, pozorište u Moskvi itd.Onda su im Rusi ponovo petrodolarima izgradili Grozni da budu mirni, pošto su ga prethodno poravnali,i sad malo Čečeni ratuju za njih onako bratski.
A šta misliš da se sutra Čečenima ukaže prilika da se otcijepe od Rusije da li bi iskoristili priliku ili bi ostali uz "braću" Ruse?
У околини оберолоша они, Додик и Вучић, су мале маце.
Ti imo posla s Dodikovim firmama?Ето,
Да бар нисам имао посла са додиковим фирмама ......
Ne mješam ja ništa.Čečeni su mirni samo iz razloga što su dobili od Rusa po tamburi,i što bi dobili opet da im padne napamet da se otcijepe od Rusije.Mesas Basajeva koji je toliko bio omiljen u narodu da su ga oterali u planine kad su videli da planira da im uvede kalifat.
Ideoloski Basajevi sledbenici sada glume vehabije na zapadu i prete godinama Kadirovu da ce se vratiti.
Ti imo posla s Dodikovim firmama?
Ne mješam ja ništa.Čečeni su mirni samo iz razloga što su dobili od Rusa po tamburi,i što bi dobili opet da im padne napamet da se otcijepe od Rusije.
A s druge strane da im se ukaže prilika da se otcijepe od Rusije ne bi propustili tu priliku.
Eto toliko o velikom bratstvu muslimana i pravoslavaca.
I dalje se bore za istu zemlju, Basajev je bio klasican isis koljac i ubio je starijeg Kadirova.Ne mješam ja ništa.Čečeni su mirni samo iz razloga što su dobili od Rusa po tamburi,i što bi dobili opet da im padne napamet da se otcijepe od Rusije.
A s druge strane da im se ukaže prilika da se otcijepe od Rusije ne bi propustili tu priliku.
Eto toliko o velikom bratstvu muslimana i pravoslavaca.
Ti radiš u ikei,kakve ti veze imaš s upotrebnim dozvolama?Додику стално требају неке грађевинске дозволе, употребне дозволе, дозволе за рушење, пројектанти, грађевинци, машине, материјали и тако то.
Дао му Вучић преференције и разне повољности да изгради краљевство, а онда његови слепци скоца и конопца често мене гањају ! ...![]()
Ko se bori za istu zemlju?I dalje se bore za istu zemlju, Basajev je bio klasican isis koljac i ubio je starijeg Kadirova.
Ti radiš u ikei,kakve ti veze imaš s upotrebnim dozvolama?
Pa to nije bratstvo onda.Купљени су на крају
Pa ti si sam napiso da radiš u ikei.Сав си нам ти икеа ...![]()