Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.201
Ne treba.Muslimani ga neće zatvarat.И треба.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba.Muslimani ga neće zatvarat.И треба.
6 godina nece imati politicki imunitet sto znaci da ce biti podlozan istragama u vezi sa brojnim krivicnim djelima, bez obzira sto zatvorsku kaznu od godinu dana moze novcano da plati, jer njemu love ne manjka, pljackao je 20 godina gradjane RSa.Ok, to mi je jasno ali šta posle?
Normalno nastavljaš svoj život kao da ništa nije bilo, vraćaš se na posao, ili ti se pojavljuje kao smetnja prilikom zapošljavanja kad traže potvrdu o nekažnjavanju, iako nisi robijao to te prati kroz život i sl ili platiš neodlazak na robiju i to je to, ne koči te u nastavku života?
Da, usmeno to ide takoa sta ako mu dodaju i taj 1 dan? robijica? sta ce onda? da trazi azil od aljeka siftara?
Znaci priznaje sud ,mudra odluka
Naravno da priznaje, samo laze onaj napaceni od strane njega opljackani narod.Znaci priznaje sud ,mudra odluka
Sad ce da krenu prijave za mnoge kriminalne radnje za koju godinu ode ronhil u zatvor i nece vise nikad ni izaci.Ne treba.Muslimani ga neće zatvarat.
Mislim da zatvora nece docekati, da ce pobjeci u Rusiju, zato svako malo ide tamo.Sad ce da krenu prijave za mnoge kriminalne radnje za koju godinu ode ronhil u zatvor i nece vise nikad ni izaci.
Tu priču slušam već 20 godina.Sad ce da krenu prijave za mnoge kriminalne radnje za koju godinu ode ronhil u zatvor i nece vise nikad ni izaci.
U pravu si.Prije ćete ti i Salko u zatvor nego on.Mislim da zatvora nece docekati, da ce pobjeci u Rusiju, zato svako malo ide tamo.
Pazi, meni je on simpatičan, a kad mi je neko simpatičan na drugi način posmatram sve to oko njega.6 godina nece imati politicki imunitet sto znaci da ce biti podlozan istragama u vezi sa brojnim krivicnim djelima, bez obzira sto zatvorsku kaznu od godinu dana moze novcano da plati, jer njemu love ne manjka, pljackao je 20 godina gradjane RSa.
Potok je presušio.Tu priču slušam već 20 godina.
Prvo preskoči potok pa onda reci hop.
Kako ti moze biti simpatican neko ko je rodjen u partizanskom kraju, u Podgrmecu, ali je da bi sacuvao ogroman kriminal postao vjestacki nacionalista koji pjeva cetnicke pjesme( djed mu se u grobu prevrce)Pazi, meni je on simpatičan, a kad mi je neko simpatičan na drugi način posmatram sve to oko njega.
Dodo je privrednik i pre bavljenja politikom je bio imućan čovek , politika mu je pomogla oko tendera, cigare pa Bože moj, ljudi se snalaze na razne načine, takav je bio period, svašta se radilo i devize i cigare i benzin i...
Kad bi sve te pohapsili ko bi ostao na slobodi
To nije pljačka naroda već biznis.
Dok nasuprot njega, ovaj naš ovde mi nije simpatičan i na sve što mu pripisuju dodala bih i duplo više, jednostavno
Plus, nema dana radnog staža, do koliko juče je kukumavčio preko ekrana kako je život u Srbiji preskup,
mahao priznanicama Infostana kako ga ni on ne plaća, ni tekefon, itd.
I onda odjednom, avioni, kamioni, vinski podrumi i pi..materine. a doveo Srbiju do prosjačkog štapa gde je 60% gradjana ispod granice siromaštva.
E, to je pljačka naroda.
Kod tebe.Potok je presušio.
Kod mene nije, ali kod tebe je most olabavio. Ne preporučujem nikome da pokuša preći!Kod tebe.
Aj prvo nauči geografiju.Nije Dodik iz Podgrmeča,nego iz Potkozarja.Kako ti moze biti simpatican neko ko je rodjen u partizanskom kraju, u Podgrmecu, ali je da bi sacuvao ogroman kriminal postao vjestacki nacionalista koji pjeva cetnicke pjesme( djed mu se u grobu prevrce)
Cuj biznis, sakrivati ubicu mladog Davida Dragicevica koji je bio Haker i koji je bio na putu da razotkrije kriminal Vlade RSa i Dodika, je ono nista licno, biznis?
Jedno je biti poslovan u granicama legalnog a drugo opuhati i opljackati Boga oca, toliko da opljackani novac stavlja na londonsku berzi i tom narodu od kojeg sada trazi pomoc daje kredite po najvisim kamatamka. Pa to je gore od ratnog zlocina, narodu koji ima najnize penzije u Evropi.
Dobro Dodik nije dusevno bolestan kao onaj migrant iz Cipuljica kraj Bugojna, ali su kriminalci u par deka, na vrlo slican nacin vladaju, guse opoziciju, ko god im otkrije kriminal nazivaju ga izdajnicima, kontrolisu 95% medija itd.
Vucic osim sto je kriminalac on je i nacionalista, Dodik nije nacionalista ali ga koristi da zadrzi opljackano.
Sjecas li se kako je Dodik dok se Tadicu uvlacio u zadnjicu nazivao Vucica ! " neuspjelim pobacajem"![]()
Nije ni iz Potkozarja, već iz Lijevča polja.Aj nauči geografiju prvo Sakibe.Nije Dodik iz Podgrmeča,nego iz Potkozarja.
Lijevče Polje je u Potkozarju.Vidi se da nemaš ni 8 razreda osnovne.Nije ni iz Potkozarja, već iz Lijevča polja.
Lupas nesuvisle stvari kao i inace Pantelija.Aj prvo nauči geografiju Sakibe.Nije Dodik iz Podgrmeča,nego iz Potkozarja.
Ići ćemo na referendum!Uvijek si u manjini i na gubitničkoj strani.Ne budi ljuta.
Da planine,samo što je Dodik iz Potkozarja ne iz Podgrmeča.Lupas nesuvisle stvari kao i inace Pantelija.
I Kozara i Grmec su planine u Bosni i Krajini![]()