MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.737
Nije sija jeste vrat, oba kraja su tradicionalna partizanska, Hašani Branka Copica su u " Podgrmecu" i to je jako blizu.Da planine,samo što je Dodik iz Potkozarja ne iz Podgrmeča.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije sija jeste vrat, oba kraja su tradicionalna partizanska, Hašani Branka Copica su u " Podgrmecu" i to je jako blizu.Da planine,samo što je Dodik iz Potkozarja ne iz Podgrmeča.
Aj prvo nauči geografiju Sakibe.Nije Dodik iz Podgrmeča,nego iz Potkozarja.
Zašto koristiš "duduk"? To je sleng ovog turskog ugursuza!Visoki predstavnik u BiH Carlos Westendorph je 1999. godine smijesnio tadašnjeg predsjednika Republike Srpske Nikolu Poplašena, a premijer u ostavci Milorad Dodik je tada podržao tu odluku.
Sustina politickog djelovanja nato tenkiste duduka
Gdje je Vladica? Koji nick?On?
Još samo Šeša fali!![]()
Ne fali, ima ga i previše. Život mi zagorčava svaki dan.On?
Još samo Šeša fali!![]()
A šta tebe iz Sarajeva briga ko će bit predsjednik Srbima?Da bi neko bio Miletov i Vucicev bot mora imati neke falinke u odrastanju, mozda takve djeca maltretiraju u skoli i slicno.
A parizer daje poseban smek Bot " profesiji"![]()
Dobro si mu rekao, on je predsjednik botovima i bjeloguzim ženama koje posjećuju mitinge!A šta tebe iz Sarajeva briga ko će bit predsjednik Srbima?
Nekulturan je! Ni da se javi na pp, kao da se nismo međusobno duboko uvažavali i bili veliki prijatelji. Razočaran sam, Šešo!Tvoj stari drugar.![]()
Koja banda, stj.Nekulturan je! Ni da se javi na pp, kao da se nismo međusobno duboko uvažavali i bili veliki prijatelji. Razočaran sam, Šešo!![]()
Ja i ne mogu da uticem ko ce Srbima biti predsjednik , ali koliko vidim najveci broj Srba ne zele da im Alek Musliju i Mile Ronhil, dva kriminalca budu predsjednici, a najvise bi vecina Srba voljela da budu zatvoru, bez obzira koliko namjestali izbore.A šta tebe iz Sarajeva briga ko će bit predsjednik Srbima?
I zašto ti onda ne bi podržao referendum, pa da većina Srba kaže to vojim glasom?Ja i ne mogu da uticem ko ce Srbima biti predsjednik , ali koliko vidim najveci broj Srba ne zele da im Alek Musliju i Mile Ronhil, dva kriminalca budu predsjednici, a najvise bi vecina Srba voljela da budu zatvoru, bez obzira koliko namjestali izbore.![]()
Srbi u entitetu RS i Srbi u Srbiji. Vucica i Dodika brane samo poslom, cak i onim najsitnijim botovskim ucjenjeni ljudi.Kako se osjecas kada izadjes na ulicu, cijenis li sam sebe, ja ne bi nikako.Koja većina Srba? Ti i lapsi?
A šta je islam? U smislu utočišta?Samuel Johnson je davno napisao da je " patriotizam posljednje utociste hulja,a Koca Popovic je kazao " da je nacionalizam najnizi nivo drustvene svijesti" i jasno je onima koji imaju mozga da Vucicevi i Miletovi botovi podsticu teme nacionalizma da skrenu pozornost sa kritike javnosti prema ta dva kriminalca![]()
Podebljaj molim te ovo ,,demokratskim,,!Živjela Republika Srpska! Nije predsednika Dodika izabrao visoki nametnik u Sarajevu ni međunarodna zajednica već narod na demokratskim izborima.
Odlicno ., nema na mufte vlast, mora posteno da se zaradi....mislim posteno , mora da se spuca zatucano , da se krcka orah u glavi umesto mozga i da se jasno ogoli koliko jajara ima po Srbiji ...bice smrada od pokvarenih jaja, jaceg nego od pokvarenih zuba...proso voz.........kad je AV nudio izbore, blokaderi nisu teli ni da cuju................e sad ne moze.
Ima se zna ko je gazda u kucu.
Ne cini RS jedan covek, ako je jedan covek RS, e onda vas sve treba ebati to jasno kazem, jer narod koji ne moze da nadje 50 100 200 vrednih ljudi , to nije narod, to je grupica zitelja...Zatvor do godinu dana može svako u BiH da plati novčano. To nije problem, problem je zabrana obavljanja funkcije na koju ga ja narod izabrao.
A napadaju ga jer nije servilan i ne ispunjava uslove fašista sa zapada koji su okupirali BiH.
Ne.Zato i pitam o kojoj se većini Srba radi.Oni su Srbi?
Gde će naći te silne pare ?
Pozajmiće
Prodati nešto , onu vilu na Dedinju
Podići kredit,..Platiće na rate ?![]()