Gruban
Legenda
- Poruka
- 50.829
Porašće ti još veća nosinaBilo bi dobro da vrati oduzete 83 nadleznosti RS, sa kojima se usaglasio za ovih 20+ godina vladavine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Porašće ti još veća nosinaBilo bi dobro da vrati oduzete 83 nadleznosti RS, sa kojima se usaglasio za ovih 20+ godina vladavine.
Koga planiraju da napadnu Dodik i Vučić ?Dodik i Vučić bi radije izabrali rat nego gubitak vlasti.
Dodik koji krši ustav i pritom naseda na provokacije bošnjačkih unitarista će radije odgovornost za svoj kriminal prebaciti na čitavu RS što će bošnjačkim unitaristima leći kao volej da čitavu RS optuže za kršenje ustava i rušenje države umesto samo 1 čoveka.Koga planiraju da napadnu Dodik i Vučić ?
Rat se izaziva agresijom.Republika Srpska nema pretenzije na teritorije ni jednog drugog geopolitičkog entiteta niti planira da bilo koga napadne.Nismo zainteresovani ni za najmanji komadić Federacije Bosne i Hercegovine reči su Milorada Dodika.Onaj ko ne napada tuđe i samo brani svoje ne izaziva rat.Dodik koji krši ustav i pritom naseda na provokacije bošnjačkih unitarista će radije odgovornost za svoj kriminal prebaciti na čitavu RS što će bošnjačkim unitaristima leći kao lopta na volej da čitavu RS optuže za kršenje ustava i rušenje države umesto samo 1 čoveka.
U Evropi su retke višenacionalne države.VB i Švajcarska koje traju još od srednjeg veka i Belgija od 19 veka,S izuzetkom Švajcarske ostale dve tvorevinee nisu sasvim stabilne.Pre sedam osam godina referendum o nezavisnosti u Škotskoj nije uspeo zbog ako se ne varam svega 5 %.U Belgiji nije bilo referenduma ali lako je moguće da bi i prošao u jednoj od uslovno rečeno federalnih jedinica.Tako je, to si lijepo rekao. Ali zašto misliš da jednoj strani odgovara da je tu ćelavi drekavac? Ako nismo u stanju da nornalno živimo skupa, kao što i živimo, ne treba ni da živimo, hbg.
Dakle mene što se tiče, otjerajmo ga!
Dodik je Bosna i HercegovinaDodig nije eres !
To je onaj izdajica koji ne zna drugi način da poveća rejting stranke i sebe lično?
Laže! Čak se muslimanski mediji i ne bave više Srpskom. Političari još manje. Pomirili se sa stanjem nastalim odlukama Skupštine RS.Vučić zabrinut zbog Republike Srpske, podseća na situaciju pred izbijanje Prvog svetskog rata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veoma zabrinut zbog situacije u Republici Srpskoj, da ga aktuelno stanje podseća na "situaciju pred izbijanje Prvog svetskog rata", između ostalog i zato što Zapad i Evropska unija "krše sve sporazume koje bi trebali da garantuju".
Neš ti meni govorit!Rat se izaziva agresijom.Republika Srpska nema pretenzije na teritorije ni jednog drugog geopolitičkog entiteta niti planira da bilo koga napadne.Nismo zainteresovani ni za najmanji komadić Federacije Bosne i Hercegovine reči su Milorada Dodika.Onaj ko ne napada tuđe i samo brani svoje ne izaziva rat.
Ja ne mislim da su Srbi bolji ljudi od Muslimana.I jednih i drugih ima dobrih i loših.Međutim muslimanska politika je ta koja pravi probleme,
Ne mislim ni ja i pisao sam to, slika je parodija na njihovu radikalnu struju a ne narod.Ja ne mislim da su Srbi bolji ljudi od Muslimana.I jednih i drugih ima dobrih i loših.Međutim muslimanska politika je ta koja pravi probleme,
Ajde?Porašće ti još veća nosina
Ajde?
https://www.rtvbn.com/3841785/srpska-ce-da-trazi-83-otete-nadleznosti
Samo da Ronhil kaze kako ii kada su predate.
Jes me Dragan nasmijao onaj dan kad je bila presuda pa kad je Dodik rekao da će doći sutra u Sarajevo ako ga pozovu na razgovor, a Dragan na to komentar: Nema ti sutra niko tu, danas je to bilo