dragon x
Legenda
- Poruka
- 52.850
Ona je inače po rođenju Srbijanka a po obrazivanju je magistar.Vratite ovu da vodi sednice. Davorike dajke.
Zabavna jeste ali budala i glupača nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je inače po rođenju Srbijanka a po obrazivanju je magistar.Vratite ovu da vodi sednice. Davorike dajke.
Ma nek je ko je ali uljepsala mi je dan. Nemo mi se odje obadat hahaha.Ona je inače po rođenju Srbijanka a po obrazivanju je magistar.
Zabavna jeste ali budala i glupača nije.
Nema Dodo mooda za to. Javnost u Republici Srpskoj se ponaša kao da živi u Češkoj. Apsolutno su ljudi oguglali na sve.To treba rešiti. Da RIK Srpske organizuje državne i lokalne izbore u Srpskoj, a BiH CIK izbore za savezne organe.
Izbore za Srpsku organizovati ne na isti dan kada i za BiH.
Ja veću gužvu u trgovinama nisam vidio kao što je bilo danas. Sve kase radile a redovi na kasama su bili po 20 metara. Auta nakrcana svukuda.
a morebit da si ti nama jošjedan jaran izBosne pa ti Mile drag ko baboJuče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!
https://www.euronews.rs/evropa/region/158985/dodik-najavio-donosenje-niza-vaznih-zakona/vest
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104
Pravi cilj bošnjačkih unionista jeste ukidanje RS. Nepromišljena smlata zvana Dodik im je savršen za to jer nasedne na svaku provokaciju (pogotovo jer i sam traži svaki povod za separatizam) i samo dalje otežava i svoj ali i položaj RS, jer za svako prebacivanje odgovornosti za kršenje ustava ili Dejtona na RS biće RS optužena za destabilizaciju BiH, a jasno je kakav će odnos međunarodne zajednice, pogotovo zapada biti prema RS kad se RS izdvoji kao najveći krivac za krizu u BiH, pogotovo sad kad svuda vide ruski uticaj. Onda ćete svi po zapadu oplesti bez da vidite ikakvu Dodikovu odgovornost u tome.Zbog Dodika niko neće ginuti jer Dodik nije ništa kriv. Vi se krijete iza Dodika a pravi cilj napada su Srbi iz Republike Srpske.
Da se ne lažemo, priznajte ko ljudi.
Sva srpska bizarnost u jednoj rečenici...Данијел Симић: Додик је све ово сам себи закувао, али ћу га као легално изабраног председника Републике Српске, ако треба, бранити и животом
meni svi politicari iz RS djeluju kao pijandure a ovi iz Federacije ka da svi duvaju. Je l to bas preferencija medju konstitutivnim narodima hahah.Slusao upravo Dodika kod Kesica, ****** kako je taj politicar? Kako taj vlada? Pa random pijandura iz kafane u mom selu ima bolji vokabular.
Ovo što ti pišeš su gluposti koje veze sa realnošću nemaju. Visoki predstavnik nametne zakon i ti to nazoveš "provokacijom" na koju ne trebamo reagovati, mi ili Dodik, kako već?Pravi cilj bošnjačkih unionista jeste ukidanje RS. Nepromišljena smlata zvana Dodik im je savršen za to jer nasedne na svaku provokaciju (pogotovo jer i sam traži svaki povod za separatizam) i samo dalje otežava i svoj ali i položaj RS, jer za svako prebacivanje odgovornosti za kršenje ustava ili Dejtona na RS biće RS optužena za destabilizaciju BiH, a jasno je kakav će odnos međunarodne zajednice, pogotovo zapada biti prema RS kad se RS izdvoji kao najveći krivac za krizu u BiH, pogotovo sad kad svuda vide ruski uticaj. Onda ćete svi po zapadu oplesti bez da vidite ikakvu Dodikovu odgovornost u tome.
Ovo što ti pišeš su gluposti koje veze sa realnošću nemaju. Visoki predstavnik nametne zakon i ti to nazoveš "provokacijom" na koju ne trebamo reagovati, mi ili Dodik, kako već?
Što dalje znači da na svako razvlašćivanje ovlaštenja Republike Srpske mi ne treba da reagujemo jer ćemo onda biti mi krivi i treba da prihvatimo sve namete? Drogiraš li se ti?
Vraćanje na izvorni Dejton je odgovor na jednostrano mjenjanje Dejtona.Kako drugačije nazivaš jednostrano "vraćanje na izvorni Dejton" ako ne kršenje ustava? S kim se dogovorio o vraćanju na izvorni Dejton?
Milošević, Tuđman i Izetbegović su potpisali. I od prvog dana visoki predstavnici nameću zakone, Westendorp ih nametnuo 45, Petritsch nametnuo 38. O kakvoj logici ti pričaš kad živimo kako živimo, kad nešto što je trebalo trajati godinu- 1997 bude obnovljeno na neograničeno. Zašto? Zato što svu odvratnost koju su vidjeli ljudi i za koju su se nadali da će prestati dolaskom mira viđaju i dalje i 30 godina nakon okončanja nesretnog rata. I dalje nam, iako se međunarodna zajednica nadala da će propasti, pobjeđuju nacionalne stranke poput SDA, SDS (SNSD), HDZ. Ne valja narod, glup je. I jedni, drugi i treći. Nadali su se valjda da ćemo mi, mlade generacije donijeti promjene, donijeli rac.Vraćanje na izvorni Dejton je odgovor na jednostrano mjenjanje Dejtona.
Prosta logika. Ko se dogovarao sa nama o nametanju zakona od strane visokog predstavnika?
tacno tako. 30 god i narodi nijesu u stanju da podvuku crtu i krenu naprijed. Pa Bosno zaboga ustani i kreni!Milošević, Tuđman i Izetbegović su potpisali. I od prvog dana visoki predstavnici nameću zakone, Westendorp ih nametnuo 45, Petritsch nametnuo 38. O kakvoj logici ti pričaš kad živimo kako živimo, kad nešto što je trebalo trajati godinu- 1997 bude obnovljeno na neograničeno. Zašto? Zato što svu odvratnost koju su vidjeli ljudi i za koju su se nadali da će prestati dolaskom mira viđaju i dalje i 30 godina nakon okončanja nesretnog rata. I dalje nam, iako se međunarodna zajednica nadala da će propasti, pobjeđuju nacionalne stranke poput SDA, SDS (SNSD), HDZ. Ne valja narod, glup je. I jedni, drugi i treći. Nadali su se valjda da ćemo mi, mlade generacije donijeti promjene, donijeli rac.
Niđe mi nećemo naprijed, bar ne ni za mog životatacno tako. 30 god i narodi nijesu u stanju da podvuku crtu i krenu naprijed. Pa Bosno zaboga ustani i kreni!
Ovo što pišeš nije tačno, niko nije potpisao u Dejtonu ovo što radi visoki predstavnik. Ta "ovlaštenja" se zovu "bonske ovlasti" i donešena su nakon potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma a čak i prema njima visoki predstavnik može da nametne neke odluke ali ne i da mjenja Dejtonski sporazum!!Milošević, Tuđman i Izetbegović su potpisali. I od prvog dana visoki predstavnici nameću zakone, Westendorp ih nametnuo 45, Petritsch nametnuo 38. O kakvoj logici ti pričaš kad živimo kako živimo, kad nešto što je trebalo trajati godinu- 1997 bude obnovljeno na neograničeno. Zašto? Zato što svu odvratnost koju su vidjeli ljudi i za koju su se nadali da će prestati dolaskom mira viđaju i dalje i 30 godina nakon okončanja nesretnog rata. I dalje nam, iako se međunarodna zajednica nadala da će propasti, pobjeđuju nacionalne stranke poput SDA, SDS (SNSD), HDZ. Ne valja narod, glup je. I jedni, drugi i treći. Nadali su se valjda da ćemo mi, mlade generacije donijeti promjene, donijeli rac.
Sješće, evo samo da kikice svežu.Ovo što pišeš nije tačno, niko nije potpisao u Dejtonu ovo što radi visoki predstavnik. Ta "ovlaštenja" se zovu "bonske ovlasti" i donešena su nakon potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma a čak i prema njima visoki predstavnik može da nametne neke odluke ali ne i da mjenja Dejtonski sporazum!!
Kakav je to sporazum i postoji li igdje u svijetu sporazum koji se može jednostrano mjenjati? Ne postoji!
Dakle, sve dok vaše političare ne natjerate da sjednu sa našima da se kao ljudi dogovaramo neće nam biti bolje, neće biti socijalne jednakosti i neće biti napretka građana..
Svijet se promjenio, niko više ne vidi koristi od EU, tamo za nas nema novca, nema napretka. No evo i da ima, hajde da se dogovorimo onda gdje nam je najperspektivnije i krenemo tamo,, zajedno?
Ako sada odbijete pruženu ruku, neće više biti moguće popraviti štetu.
Ne može ni krenuti kada umjesto da prihvate poziv na dogovor sa sunarodnicima oni sazivaju EUFOR i strane sile da maltletiraju te iste sunarodnike.tacno tako. 30 god i narodi nijesu u stanju da podvuku crtu i krenu naprijed. Pa Bosno zaboga ustani i kreni!
Čiju bolan pruženu ruku, onog baje što se izražava ko klošar, što vrijeđa i novinara iz Sarajeva, čak je lik Srbin. Daj ne potcjenjuj nam inteligenciju. S njim se može razgovarati samo na nivou: pošto kvadrat krečenja, majstore.Ovo što pišeš nije tačno, niko nije potpisao u Dejtonu ovo što radi visoki predstavnik. Ta "ovlaštenja" se zovu "bonske ovlasti" i donešena su nakon potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma a čak i prema njima visoki predstavnik može da nametne neke odluke ali ne i da mjenja Dejtonski sporazum!!
Kakav je to sporazum i postoji li igdje u svijetu sporazum koji se može jednostrano mjenjati? Ne postoji!
Dakle, sve dok vaše političare ne natjerate da sjednu sa našima da se kao ljudi dogovaramo neće nam biti bolje, neće biti socijalne jednakosti i neće biti napretka građana..
Svijet se promjenio, niko više ne vidi koristi od EU, tamo za nas nema novca, nema napretka. No evo i da ima, hajde da se dogovorimo onda gdje nam je najperspektivnije i krenemo tamo,, zajedno?
Ako sada odbijete pruženu ruku, neće više biti moguće popraviti štetu.
Niko normalan sa Dodikom neće razgovarati, on da ima mozga i da voli RS ne bi ih koristio kao štit. Zbog svoje gujice i ega radi sve ovo. Uostalom, on više i nije predsjednik, po presudiNe može ni krenuti kada umjesto da prihvate poziv na dogovor sa sunarodnicima oni sazivaju EUFOR i strane sile da maltletiraju te iste sunarodnike.
Ja nisam član nijedne stranke i da se ja pitam ovde bi vladala socijalistička diktatura.Sješće, evo samo da kikice svežu.
Sve dok ti smatraš svoje političare dobrim a ne budalastim, kao što su i moji, hljeba ovdje nema. K ne valjaju ni "moji" ni "tvoji".