alexn96
Domaćin
- Poruka
- 4.239
Tj. Muslimani, tako su se tada nazivali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti jos mislis da ce Tramp imati sliku Vucica & Dodika na natkasni u spavacoj sobi u silver heart okviruŠta podrazumevaš pod Zapadom? Nemačka ≠ Amerika, a Tramp tek treba da kaže svoje.
To što Sarajevo još živi u Bajdenovom svetu je njihov problem.
Ako se zali na presudu kakva se poruka salje? Hoce li se zakoni primenjivati ili ne? Sta se koji moj zalis sudu koji ne priznajes??Dobro, muslimanima će da priušti mali trijumf, žaleći se na presudu, iako je rekao da neće.
A paralelno će da donese najavljene zakone u RS.
Vi ne shvatate da na kocki nije Dodik. Svi Srbi su u pitanju.Додик само гласно пада...нема рата...ни овде ни код вас...
inace ne bi niko stitio tu lopovsku bitanguVi ne shvatate da na kocki nije Dodik. Svi Srbi su u pitanju.
Тако жели миле да представи ствари...Vi ne shvatate da na kocki nije Dodik. Svi Srbi su u pitanju.
Ne, tvog Kurtija.Ti jos mislis da ce Tramp imati sliku Vucica & Dodika na natkasni u spavacoj sobi u silver heart okviru
sta se palisTi jos mislis da ce Tramp imati sliku Vucica & Dodika na natkasni u spavacoj sobi u silver heart okviru
Ma ti i o krvi? Čemer.Тако жели миле да представи ствари...
Пошаљите га на дедиње, није вредан крви
Јад је када дајеш подршку са 10000кмMa ti i o krvi? Čemer.
Juče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104
Pripadnici SIPA-e uhapsili su večeras u Banjoj Luci Marka Plavšića i Ljubana Vukovića koji su prije dva dana prijetili sutkinji Suda BiH Seni Uzunović, saznaje Istraga.ba.
Ovo hapšenje desilo se u trenucima dok Narodna skupština RS razmatra usvajanje zakona kojim će biti zabranjen rad SIPA-e na području RS.
Plavšić i Vuković su uhapšeni po nalogu Tužilaštva BiH. Uhapšeni Plavšić je zet Dragana Kremenovića zvanog Puger, visokopozicioniranog kadra SNSD-a.
Jok ja se ne palim, vec ste mi smesni sa tim vasim gologuzanskim ocekivanjimasta se palis
boli nas patka za sud bosnjacki
uskoro tramp sa rusijom pravi dil i sto je bilo vise biti nece
podrska vama kao i turcima je zavrsena odlaskom klintonove ekipe sa bajdenom...
Juče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104
Ја ћу вас одмах примити, треба помоћи ближњем у невољи. Па жена нек се љути колико хоћеNe brini, pokupiću te ja i idemo kod forumaša, primiće izbjeglice valjda, na smjenu po mjesec dana![]()
Pa to je sve nakon Milošević i našeg ustava, u vreme trajanja Jugoslavije nisu bili za raspad. Dok je kod Republike srpske narod od početka protiv Bosne..I još dodatno što je Jugoslavija bila sastavljena kd 6 Republika, Bosna nije sastavljena od Republike srpske i Federacije, već oni postoje u njenom sastavu...Hrvati, Slovenci i Bosnjaci su zeleli raspad. A sto se Dejtona tice 2 naroda zele propast BiH, a ne jedan. Zaboravljas Hrvate koje takodje zabole za Bejha.
Ajde na spavanjePa to je sve nakon Milošević i našeg ustava, u vreme trajanja Jugoslavije nisu bili za raspad. Dok je kod Republike srpske narod od početka protiv Bosne..I još dodatno što je Jugoslavija bila sastavljena kd 6 Republika, Bosna nije sastavljena od Republike srpske i Federacije, već oni postoje u njenom sastavu...
Мађарске антитерористичке специјалне снаге (ТЕК) потврдиле су да је први контингент од 70 јединица стигао у Републику Српску.
Мађарске антитерористичке специјалне снаге (ТЕК) потврдиле су да је први контингент од 70 јединица стигао у Републику Српску.
70 madjarskih specijalaca brani Srpsku. Srbi ne moraju da se muce u rovovima.