Dodik ne blefira! Udar na BiH!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
oni brane direktno Dodika od EUROFORa

Morace EUROFOR ili NATO da puica na svoje tj Madjare da uapsi Dodika

061220_yousure.gif

70 madjarskih specijalaca brani Srpsku. Srbi ne moraju da se muce u rovovima.

То је појачање, не знам колики је сада број војника некадашњег УНПРОФОР-а. Или како се сада ваљда зову, мисије НАТО-а и Европске уније.

Са друге сличне теме...

https://forum.krstarica.com/threads...n-otpor-postaje-obaveza.1023300/post-50598752

Poslednja izmena:
Nisam ja bošnjakinja, ja sam muslimanka, Bosanka. :)
Smijem se i danas, još srećnije i srdačnije!
Šta se desilo? Prijedlozi tog gubitnika koji neće biti usvojeni i koji ostavljaju bez posla Srbe u Federaciji ili će ih strpati u zatvor, to treba da mi skine osmijeh s lica? Evo, sad ću :D

Navela si, pravilno, versku i teritorijalnu pripadnost. Ono sto fali, jer "Bosnjaci" su izmisljeni narod - to si lepo precutno iznela takodje, je da li si Srpkinja ili Hrvatica? Mada su i Hrvati problematicni narod, ali sigurno mnogo realniji od Bosnjaka.

I ovo nije nikakva uvreda, ja licno smatram da ste najvecim delom vi muslimani nas narod, Srbi, koji su primili drugu veru. Problem je samo sto dozvoljavate da nas svadjaju na osnovu tih podela, koje su zapravo i jedini cilj tih istih podela. Ko ne smatra apsurdnim da imamo crnogorski, bosnjacki, hrvatski i srpski jezik, koji se razlikuju u nekoliko reci koje su na nivou dijalekta, ponekad cak i manje od toga (moja majka je Srpkinja iz Dalmacije, razlika izmedju govora tih ljudi i regularnog hrvatskog je veca nego izmedju srpskog i hrvatskog).

Primer Ukrajine je najbolji primer za to sto se desilo i desava nama na ovim prostorima, evo da navedem primer gde mi nismo licno upleteni i nadam se mozemo trezvenije da vidimo kako izgleda bratoubilacki rat koji smo mi ovde imali vise puta u zadnjih 100-200 godina.

Који Додин мали, какве везе Црвена Јабука има са Додом, то она прича што је потекла из Тузле због конкуренције?😉
Sve što je srpsko to je Dodikovo. Ne mogu da podnesu da je najsređeniji trgovinski objekat u Sarajevu vlasništvu Srbina. Te je danas Dodikov sutra je vjerovatno objekat Karadžićev.

ovo ke ozbiljno

ja mislim da je ovo sve dogovoreno unapred
NATO neće djelovati niti ima mandat, u BiH je prema sporazumu koji je potpisan i produžen ali nema mandat da se mješa.

EUFOR je zadužen da spriječi sukobe i stane između dvije strane ali ništa više od toga.
BiH ulazi u totalnu blokadu jer će sve državne službe biti u rascjepu, granična policija, carina, SIPA, oružane snage, sve sve.
Nastaje jedan veliki haos.

pazi ovako nesto se ne radi osim ako nisi siguran u oobedu i podrsku kljucnih medjunarodnih igraca

ili ako si zapao u totalni ocaj
On je obezbjedio podršku velikih igrača, ambasada SAD je izjavila samo da je "primila k znanju" presudu Dodiku, ništa više od toga.

To znači da je ne podržava i to je prvi put u istoriji ove BiH. Na zasjedanju tzv. Vijeća za implementaciju mira ili ti PIC-a po prvi put nisu prisustvovali Amerikanci nikako.

ovo znaci prakticno rat

spremimo se sa rat a sa kim sve tacno videcemo

dobro je sto su rvati na nasoj strani
Kakav rat kakvi bakraci, zar ti mislis da ima budala koji ce ginuti za ovo:https://nova.rs/vesti/svet/sve-o-nekretninama-i-firmama-porodice-dodik/?utm_source=(direct)&utm_medium=najcitanije_singlepost_sidebar

Od silnih kompanija do stana na Dedinju, evo šta sve poseduje porodica Dodik: Može da otplati više od pola ukupnog duga Republike Srpske​

ovo znaci prakticno rat

spremimo se sa rat a sa kim sve tacno videcemo

dobro je sto su rvati na nasoj strani
Da, praktično će značiti sukobe jer će se sve raspasti na nacionalnim osnovama. Sve državne službe će biti u blokadi, ozbiljnoj.

Ovo je nešto najgluplje što je političko Sarajevo moglo da napravi, čak su i Bošnjaci u strahu i panici. Mislim na obične ljude.

Back