Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.317
MADJARSKI SPECIJALCI STITE DODIKA!
Имао си их и у Северној Митровици у саставу КФОР-а када је била фрка са народом тамо, вјероватно нека слична јединица.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MADJARSKI SPECIJALCI STITE DODIKA!
oni brane direktno Dodika od EUROFORa
Morace EUROFOR ili NATO da puica na svoje tj Madjare da uapsi Dodika
70 madjarskih specijalaca brani Srpsku. Srbi ne moraju da se muce u rovovima.
Nisam ja bošnjakinja, ja sam muslimanka, Bosanka.
Smijem se i danas, još srećnije i srdačnije!
Šta se desilo? Prijedlozi tog gubitnika koji neće biti usvojeni i koji ostavljaju bez posla Srbe u Federaciji ili će ih strpati u zatvor, to treba da mi skine osmijeh s lica? Evo, sad ću![]()
pri tom bilo kakva akcija nato pakta nece dobiti podrsku , stavice veto Tramp, rcka , Madjarska i rvatska
Jer rvati isto zele da izadju iz tamnice naroda zato milanovic podrzava dodika u svemu
Stavice veto kao na presudu Dodika.![]()
извор гласило СДА и Дине Мерлина кликс
Sve što je srpsko to je Dodikovo. Ne mogu da podnesu da je najsređeniji trgovinski objekat u Sarajevu vlasništvu Srbina. Te je danas Dodikov sutra je vjerovatno objekat Karadžićev.Који Додин мали, какве везе Црвена Јабука има са Додом, то она прича што је потекла из Тузле због конкуренције?![]()
I na ova dva debila SIPA trosi resurse. Pa stvarno
Ne sprema se nista,ovakav Dodik odgovara svima i ovim mu samo poduzu cenu medju rajom...Mislis da je Trampov advokat Rudi Djulijani tek onako dosao kod Dodika u oste u Banja Luku?
Ocito da se sprema ozbiljna akcija
Ne sprema se nista,ovakav Dodik odgovara svima i ovim mu samo poduzu cenu medju rajom...
Kako je dosao na vlast,sta je uradio sa vojskom,predao je jasenovacku zbirku itd.ovo ke ozbiljno
ja mislim da je ovo sve dogovoreno unapred
Tako jeste, Dodik je samo potpisao ukaz koji je donijela Narodna skupština.Тако жели миле да представи ствари...
Пошаљите га на дедиње, није вредан крви
Tako jeste, Dodik je samo potpisao ukaz koji je donijela Narodna skupština.
Dokle vam više ponavljati da je crno - crno?
NATO neće djelovati niti ima mandat, u BiH je prema sporazumu koji je potpisan i produžen ali nema mandat da se mješa.ovo ke ozbiljno
ja mislim da je ovo sve dogovoreno unapred
On je obezbjedio podršku velikih igrača, ambasada SAD je izjavila samo da je "primila k znanju" presudu Dodiku, ništa više od toga.pazi ovako nesto se ne radi osim ako nisi siguran u oobedu i podrsku kljucnih medjunarodnih igraca
ili ako si zapao u totalni ocaj
Kakav rat kakvi bakraci, zar ti mislis da ima budala koji ce ginuti za ovo:https://nova.rs/vesti/svet/sve-o-nekretninama-i-firmama-porodice-dodik/?utm_source=(direct)&utm_medium=najcitanije_singlepost_sidebarovo znaci prakticno rat
spremimo se sa rat a sa kim sve tacno videcemo
dobro je sto su rvati na nasoj strani
Nema on ništa sa tim, odluke je donijela skupština Republike Srpske.Auuu to znači da je obro bostan!
Da, praktično će značiti sukobe jer će se sve raspasti na nacionalnim osnovama. Sve državne službe će biti u blokadi, ozbiljnoj.ovo znaci prakticno rat
spremimo se sa rat a sa kim sve tacno videcemo
dobro je sto su rvati na nasoj strani
Jeste dosao da uzme 50.000 zelembaca i to je to …Trampov “ advokat “Mislis da je Trampov advokat Rudi Djulijani tek onako dosao kod Dodika u oste u Banja Luku?
Ocito da se sprema ozbiljna akcija