Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.649
Udri Dodice, srpstvo ginuce
Ovu.Koju pak drugu stranu Opusteni Motrioce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Udri Dodice, srpstvo ginuce
Ovu.Koju pak drugu stranu Opusteni Motrioce
Немој у Шведску, некако си медитерански тип, а ебо га ти удаш се за неког гастбајтера у Италију.Ali kako skontati gdje pobjeći, ja imam samo tri države kao opcije, ali nekako bih radije izdržala rat nego familiju kod koje bih morala![]()
Ma stvarno problem u poreklu imovine? Korupcija BRE, nije Sarajevo, nego samo korupcija.Vidjećeš sada u martu izmjenu Zakona o porijeklu imovine. Ako i tada ne bude sve jasno jasno, neka gazi sve redom.
Ако се зарати, инфлација ће појести камату, слободно дижи што више можеш.Visoka kamata, pješke ću, pa dokle stignem...
Zato ti u Srbiji ide ovako kako ti ide....јел жив Алија?...
....дадођем да гласам за њега?...
To bi bilo kao u onom vicu, iz ciganije pobjegla, u ciganiju otišla. Ne. Ići ćemo na Tajland. Sve jeftino i na tacni.Немој у Шведску, некако си медитерански тип, а ебо га ти удаш се за неког гастбајтера у Италију.![]()
Autošovinistička bol je pregolema.Како си Миле ојачао Српску?
Подмладио сам полицију!
Ne primaju.To bi bilo kao u onom vicu, iz ciganije pobjegla, u ciganiju otišla. Ne. Ići ćemo na Tajland. Sve jeftino i na tacni.
Banovali me. Trajno. Eto.Ma stvarno problem u poreklu imovine? Korupcija BRE, nije Sarajevo, nego samo korupcija.
Zašto ne odeš lepo na Klix.ba?
Преко мојих леђа да се готивиш.Dobru si ti meni ideju dala-sutra ću ja neki brzi kreditu nekoj srpskoj banci
![]()
Marinika?Vladaće ti Kričer Martinović i Maja Gojković. I Čale.
Ma vidi ti be-ha legaliste. A ona tzv. Jugslavija nije isto tako bila licenerno prezirana? Nisu joj tvoji podmetali klipove pod točkove?U ima naseg narod i uz volju naseg naroda je potpisan Dejton, ali je isti taj narod licemerno od samog pocetka prezirao drzavu u kojoj je, podmetao joj klipove pod tockove. Nije zeleo da joj pripada, zeleo joj je raspad...I godinama tako, taj narod, zajedno sa sluzbom i vlascu ceka pogodan i pravi trenutak za akciju...Naravno, opet nece sebe videti kao krivca, krivac ce biti neko drugi ko ih je "ispravocirao" da deluju...
Pa rat su i poceli oni koji su je zamrzeli, kao sto ce i u Bosni zapoceti oni koji je oduvek mrze...Ma vidi ti be-ha legaliste. A ona tzv. Jugslavija nije isto tako bila licenerno prezirana? Nisu joj tvoji podmetali klipove pod točkove?
Problem koji nastane u ovakvim situacijama je na Zapadu prepoznat još od Prvog svetskog rata, još u Trećoj Republici kad je postalo izvesno da Kajzer Vilhelm nema namere da propusti priliku a ljudi se po skupstini i dalje pregonili strogo po partijskim linijama.Anja Ljubojević mahala zastavom: Ovo je moja, a Vukanova je s ljiljanima, Trojka će sahraniti BiH
![]()
Anja Ljubojević. Screenshot
S. S.
prije 34 minute
Nakon obraćanja predsjednika RS Milorada Dodika, u NSRS se obradila Anja Ljubojević (SNSD). Ona je kritizirala opoziciju jer napuštaju sve bitne sjednice za RS ili "pobjegnu pred glasanje".
- Njima na čast, njima narod to jako dobro ocijeni pa su zato tu gdje jesu. Mi pišemo historiju RS - rekla je i dodala da niko nema pravo da se boji "ako se nisu bojali 1992., nemamo mi šta danas 2025. da se bojimo".
Poručila je zastupnicima da svi koji se boje trebaju dati ostavku i da će narod odabrati nove ljude.
- Šta mislite kako je bilo Gavrilu Principu 1914. godine. Nikada nije lako donijeti teške odluke. Ja prva koja ne želim i ne volim Bosnu i Hercegovinu pozivam na poštovanje Ustava i tako je spašavam - rekla je.
Rekla je da SDA imala sluha i znala da ne može ovako daleko ići te da će BiH sahraniti Trojka.
- Nedorasli političari su doveli BiH u krizu i vjerovatno u nestanak. I RS ima svoju Trojku koja je izašla iz Kinder jajeta - rekla je.
Na kraju je pokazala zastavu RS i rekla da je to njena zastava, a da je zastava Nebojše Vukanovića ona s ljiljanima.
Ne primaju.
Boga mi je ona izašla iz nojevog jajeta. Hrvatica.Anja Ljubojević mahala zastavom: Ovo je moja, a Vukanova je s ljiljanima, Trojka će sahraniti BiH
![]()
Anja Ljubojević. Screenshot
S. S.
prije 34 minute
Nakon obraćanja predsjednika RS Milorada Dodika, u NSRS se obradila Anja Ljubojević (SNSD). Ona je kritizirala opoziciju jer napuštaju sve bitne sjednice za RS ili "pobjegnu pred glasanje".
- Njima na čast, njima narod to jako dobro ocijeni pa su zato tu gdje jesu. Mi pišemo historiju RS - rekla je i dodala da niko nema pravo da se boji "ako se nisu bojali 1992., nemamo mi šta danas 2025. da se bojimo".
Poručila je zastupnicima da svi koji se boje trebaju dati ostavku i da će narod odabrati nove ljude.
- Šta mislite kako je bilo Gavrilu Principu 1914. godine. Nikada nije lako donijeti teške odluke. Ja prva koja ne želim i ne volim Bosnu i Hercegovinu pozivam na poštovanje Ustava i tako je spašavam - rekla je.
Rekla je da SDA imala sluha i znala da ne može ovako daleko ići te da će BiH sahraniti Trojka.
- Nedorasli političari su doveli BiH u krizu i vjerovatno u nestanak. I RS ima svoju Trojku koja je izašla iz Kinder jajeta - rekla je.
Na kraju je pokazala zastavu RS i rekla da je to njena zastava, a da je zastava Nebojše Vukanovića ona s ljiljanima.
Зар међу оне мале жућкасте, што ниси сигyран јел мушко или женско? Не, не Европа нема алтернативу по том питању, ево да вудимо шта би рекао @Jugoslav ČvarakTo bi bilo kao u onom vicu, iz ciganije pobjegla, u ciganiju otišla. Ne. Ići ćemo na Tajland. Sve jeftino i na tacni.
Konstatujem da isto tako hrvatski narod nije želeo da pripada tzv. Jugoslaviji. Kako to da baš nikad nisi o tome?U ima naseg narod i uz volju naseg naroda je potpisan Dejton, ali je isti taj narod licemerno od samog pocetka prezirao drzavu u kojoj je, podmetao joj klipove pod tockove. Nije zeleo da joj pripada, zeleo joj je raspad...I godinama tako, taj narod, zajedno sa sluzbom i vlascu ceka pogodan i pravi trenutak za akciju...Naravno, opet nece sebe videti kao krivca, krivac ce biti neko drugi ko ih je "ispravocirao" da deluju...
Što Jugoslav? Je li on Beograđanin, sa Dušanova?Зар међу оне мале жућкасте, што ниси сигyран јел мушко или женско? Не, не Европа нема алтернативу по том питању, ево да вудимо шта би рекао @Jugoslav Čvarak
Onaj sarajevski? Beše kmet?Boga mi je ona izašla iz nojevog jajeta. Hrvatica.
Ma neću dalje...
Vukane silo!
Ostavljam ti sve svoje u SarajevuПреко мојих леђа да се готивиш.
Ти још слиједиш породичну традицију и проклињеш Карађорђа што диже устанак?U ima naseg narod i uz volju naseg naroda je potpisan Dejton, ali je isti taj narod licemerno od samog pocetka prezirao drzavu u kojoj je, podmetao joj klipove pod tockove. Nije zeleo da joj pripada, zeleo joj je raspad...I godinama tako, taj narod, zajedno sa sluzbom i vlascu ceka pogodan i pravi trenutak za akciju...Naravno, opet nece sebe videti kao krivca, krivac ce biti neko drugi ko ih je "ispravocirao" da deluju...
Nek sam došla na ovu temu, ideja svaka vrh! Hvala na savjetuНемој у Шведску, некако си медитерански тип, а ебо га ти удаш се за неког гастбајтера у Италију.![]()