- Poruka
- 20.250
Kukavički. Što nisu ušli u RS i Srbiju kao u Irak i Afganistan ? Zato što znaju ko su Srbi. Došli su tek kad smo ih mi pustili.
Vas da je bombardovao NATO pobjegli bi u Jadransko more.
Nas ne vole ali nas poštuju. Vas ko kučiće drže pred vratima EU i bace vam kost čisto da ne skapate od gladi.![]()
..
..što si smiješan..a zasto da ulaze..zbog..čega....pa niste Vi..marka kao..Iračani..ili...Afganistnaci..syebali su Vas iz zraka i to je bilo dovoljno..kukate i dan danas...što se tiče..nas i bombardovanja..vec sam ti rekao..da je Hrvatska imala..oruzja..upola..koliko..Srbija..do agresije ne bi doslo..ovako..bili ste jači..zato ste i jeste izdrqavali na gradovima..i šta ste napraivli..ono sto ste zauzeli-okupirali... u "godinu i pol"...mi smo vratili za "10 dana"....
..moras znati da na Balkanu nikad nije bilo ljubavi..vec samo interesa..tako bilo i vazda će biti...Vas nitko..niti nevoli..niti voli..ako netko bude imao..koristi od Srbije.taj će je zajašiti..vidis..kako nas..i na Vas će doći..red....i mozete samo da koristite..vazeljin..i nista vise ..i to ako vam dozvole..
P.S.
sada tek vidim..da kucam..s detetom..de reci koliko imas godina...
Poslednja izmena:

....