Dodik: Ako može Kosovo možemo i mi

Kukavički. Što nisu ušli u RS i Srbiju kao u Irak i Afganistan ? Zato što znaju ko su Srbi. Došli su tek kad smo ih mi pustili.
Vas da je bombardovao NATO pobjegli bi u Jadransko more.
Nas ne vole ali nas poštuju. Vas ko kučiće drže pred vratima EU i bace vam kost čisto da ne skapate od gladi. :hahaha:

..:hahaha: :hahaha:..što si smiješan..a zasto da ulaze..zbog..čega....pa niste Vi..marka kao..Iračani..ili...Afganistnaci..syebali su Vas iz zraka i to je bilo dovoljno..kukate i dan danas..
.što se tiče..nas i bombardovanja..vec sam ti rekao..da je Hrvatska imala..oruzja..upola..koliko..Srbija..do agresije ne bi doslo..ovako..bili ste jači..zato ste i jeste izdrqavali na gradovima..i šta ste napraivli..ono sto ste zauzeli-okupirali... u "godinu i pol"...mi smo vratili za "10 dana"....
..moras znati da na Balkanu nikad nije bilo ljubavi..vec samo interesa..tako bilo i vazda će biti...Vas nitko..niti nevoli..niti voli..ako netko bude imao..koristi od Srbije.taj će je zajašiti..vidis..kako nas..i na Vas će doći..red....i mozete samo da koristite..vazeljin..i nista vise ..i to ako vam dozvole..
P.S.
sada tek vidim..da kucam..s detetom..de reci koliko imas godina...:roll: :roll:..da me ne optuze da sam..pedofil...

Poslednja izmena:
Zasto Ameri nisu pjesacki usli u RS i Srbiju?

Zato sto Grcka ne moze primiti bas toliko turista :mrgreen:

Samo se smij ali činjenica je da nisu ušli.
Zato što bi ih bilo na hiljade mrtvih a u BiH i na Kosovu nema nafte i nisu im poluprimitivni balkanski narodi kakvi su Šiptari i Bošnjaci toliko bitni da ih brane svojom krvlju. Bombardivanje RS je stali čim smo im oborili avion, ubili dva pilota i privezali UN-ovce za bandere.

Zasto Ameri nisu pjesacki usli u RS i Srbiju?

QUOTE]

Ili što bi eventalni gubici bili u srazmeri sa Vijetnamom?:mrgreen:

..ti si stvarno misljenja..da su Ameri..izgubili rat u Vijetnamu...:eek:....:hahaha: :hahaha:..daj me nemoj..pa njihova je propaganda to napraivla..samo da ne moraju...plaćati odštetu...nekad me iznenadiš...daj mi reci tko je raotvao u Vijetnamu..misliš..da su raotvali..Ameri i siroti..vijetnamci...ili mozda..Kinezi i Ruje..;)..

Ma yebo vijetnamske zutace kako bi ih tek mighty Serbs pocijepali.

:cepanje:

sUsjed...reče da si lepo krkao...nemoj odma da to što si pojeo izbacuješ na kontra stranu...:hahaha::hahaha::hahaha:

Kao sad fazon nepobediva Američka vojska...aj ne tupi...nisu ušli jer nisu imali mooda...tačka...
Ko da oni nebi voleli da se ko u Iraku i Afganistanu slikaju kako herojski jurišaju na dine...

Zato što bi ih bilo na hiljade mrtvih a u BiH i na Kosovu nema nafte i nisu im poluprimitivni balkanski narodi kakvi su Šiptari i Bošnjaci toliko bitni da ih brane svojom krvlju. Bombardivanje RS je stali čim smo im oborili avion, ubili dva pilota i privezali UN-ovce za bandere.

..:hahaha: :hahaha:.ajde nam tokrij..tajnu..a mi ćemo ti dati...čokoladu..koliko ti imaš...godina...:hahaha: :hahaha: :hahaha:

161759a_0_i240X.jpg

..ti si stvarno misljenja..da su Ameri..izgubili rat u Vijetnamu...:eek:....:hahaha: :hahaha:..daj me nemoj..pa njihova je propaganda to napraivla..samo da ne moraju...plaćati odštetu...nekad me iznenadiš...daj mi reci tko je raotvao u Vijetnamu..misliš..da su raotvali..Ameri i siroti..vijetnamci...ili mozda..Kinezi i Ruje..;)..

Neradi se o tome ko je ratovao...već ko je pokupio prnje i otišao..i koje slao crne džakove za Ameriku...Normalno da su Rusi pomagali Vjetkong....i Kina naravno...

Neradi se o tome ko je ratovao...već ko je pokupio prnje i otišao..i koje slao crne džakove za Ameriku...Normalno da su Rusi pomagali Vjetkong....i Kina naravno...

poginulo..je misilm.da je podatak..oko 75 000..amera-..i oko..250 000..ranjeno.(službena verzija)...Vietnamaca..procijena..oko 1 800 000...točan broj se ne zna..jer nisu vodili ..evidenciju...:roll: :roll:..reci mi zasto..kod sjeverne i juzne koreje jos nije završen..rat..ZAŠTO...vec..50 g..svi mašu..sile ..tu i tamo.se malo...popičkaju..ali granice nepromijenjene....slijedeće..istočna..i zapadna Njem...50g..a danas..misim....zaključak..gdje..Ameri povukui granicu ...tamo..je granica..kada odluce da je ukinu...ukinu je...i to je tako...:rtfm:
.PS..
mislis..da Amere zabrinjava...Sj.Koreja i nuklerani ..program..kalsično su najsjeli.. na tu foru kao i Rusi..( utrka u naoruznju)..sada su gladni ..kruha...

Poslednja izmena:
poginulo..je misilm.da je podatak..oko 75 000..amera-..i oko..250 000..ranjeno.(službena verzija)...Vietnamaca..procijena..oko 1 800 000...točan broj se ne zna..jer nisu vodili ..evidenciju...:roll: :roll:..reci mi zasto..kod sjeverne i juzne koreje jos nije završen..rat..ZAŠTO...vec..50 g..svi mašu..sile ..tu i tamo.se malo...popičkaju..ali granice nepromijenjene....slijedeće..istočna..i zapadna Njem...50g..a danas..misim....zaključak..gdje..Ameri povukui granicu ...tamo..je granica..kada odluce da je ukinu...ukinu je...i to je tako...:rtfm:
.PS..
mislis..da Amere zabrinjava...Sj.Koreja i nuklerani ..program..kalsično su najsjeli.. na tu foru kao i Rusi..( utrka u naoruznju)..sada su gladni ..kruha...

Misliš kao u Iraku na fabrike bojnog otrova, pa sad izgiboše kopajući da nađu gde su?
Malo se uozbilji Iwek..dakle Amerikanci su gomna kakva nepostoje na svetu...Samo zato što su veliki i imaju ogromnu vojnu slilu daju sebi za pravo da svima drugima kroje kapu...Srećom sad su se u Iraku opskrbili preko potrebnim energentom pa mogu da nastave da divljaju...A da nisu...ebo bi ih ceo sved dupke...

Misliš kao u Iraku na fabrike bojnog otrova, pa sad izgiboše kopajući da nađu gde su?
Malo se uozbilji Iwek..dakle Amerikanci su gomna kakva nepostoje na svetu...Samo zato što su veliki i imaju ogromnu vojnu slilu daju sebi za pravo da svima drugima kroje kapu...Srećom sad su se u Iraku opskrbili preko potrebnim energentom pa mogu da nastave da divljaju...A da nisu...ebo bi ih ceo sved dupke...

trebali su razlog..da se dokopaju nafte...i to su napravili...ako se dobro sjećam..Bin Ladena su oni obučili ..protiv..Ruja....sada ga iumajuj protiv..sebe..
...rat je samo posao....nažalost...:roll:..
.."mi"Hrvati i Srbi.. smo..samo..Hutu&Tutsi..:rtfm:

trebali su razlog..da se dokopaju nafte...i to su napravili...ako se dobro sjećam..Bin Ladena su oni obučili ..protiv..Ruja....sada ga iumajuj protiv..sebe..
...rat je samo posao....nažalost...:roll:..
.."mi"Hrvati i Srbi.. smo..samo..Hutu&Tutsi..:rtfm:

Tačno tako. Zapleteni u sopsvene međusobne mržnje bili smo idealni. Nije to svojstveno samo Amerima jedino su dugo vremena najmoćniji. Francuzi se takođe petljaju u Afriku a u poslednje vreme i Kina. Crnci su topovsko meso. Potraga za resursima u doba globalizma je zlo današnjeg sveta.

obzirom da Rusija podrzava Srpsku, pitanje odvajanja je samo formalnost, koja ce se proglasiti pre ili kasnije

Naravno :mrgreen:

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, smatra da je suvereno pravo svake zemlje da ulazi u međunarodne organizacije. Naravno, uvek treba imati u vidu celokupnu geopolitičku sliku Evrope i sveta, ali Rusija nikada nije bila protiv ulaska BiH u NATO.

То и птице на гранама знају да нису смели копнено да уђу, чак су В.Кларк и још један генерал то потврдили и нашим генералима доделили чак одликовања.
Заболе их за муслимане, ионако их рокају по Ираку и Авганистау.
Мада, кажу да Америма најбоље ради производња пластичних врећа за лешеве, јер им се све више у том стању враћају војници .

Back