Moja Republika
Domaćin
- Poruka
- 3.671
To onaj fazon, nek komsiji crkne krava .
Ma i krava i komšija.

Evo i Dodik se oglasio nakon presude.
ДОДИК: МИШЉЕЊЕ МСП ОСТАВИЋЕ НОВЕ ПОСЉЕДИЦЕ У СВИЈЕТУ
Премијер Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је мишљење Међународног суда правде у Хагу супротно међународном праву и да ће оставити нове посљедице у свијету у подручјима гдје постоје "анимозитети аутономних јединица и државе".
Мишљење Међународног суда правде о Косову оставиће нове посљедице у свијету, упозорио је премијер Републике Српске Милорад Додик и додао РС неће дозволити да БиХ призна независност Косова.
"И овим се видјело да је политка изнад права", што се најбоље може видјети по гласању судија, које су и послате да подрже ставове својих држава", казао је Додик агенцији Танјуг.
Милорад Додик је поручио да ће РС наставити своју досадашњу политику и неће дозволити да БиХ призна независност јужне српске покрајине.
Рекао је да је разочаран односом великих сила, прије свега, САД и Велике Британије према Србији.
"Ми пратимо шта се дешава и боли нас овакав однос према Србији појединих држава - САД, Велике Британије... Сматрам да и Србија из свега овог треба да извуче поуку", рекао је Додик.
Премијер РС је подсјетио на скупштинску резолуцију, коју је Народна скупштина РС донијела када је осудила и указала на штетност самопроглашења независности Косова.
"Ми ћемо из овог проучити наша права", поручио је Додик.