ima mnogo shtoshta na ovu temu
ovo shto si dala za primjer jeste i najljepshi...kada ljudi postanu prijatelji...shto samo ukazuje, da je i ta osoba koja je ogorchena i namrshtena , mozda dobra, kao i ti...samo sto situacija chovjeka navede na razlichite reakcije
...pa, mogu ja dobrotom uzvratiti, ali priznajem isto tako je bilo situacija, kad bih prasnula vatrometno na neke stvari...ko bi me tad upoznao ko zna shta bi pomislio...ali ne moze se 24h dnevno biti totalno ''dobar''...zato nikada , ali nikada ne sudim o tome kakav je ko na osnovu tako nekih situacija, jer nikad ne znam shta je nekoga priteglo da se tako ponasha...pa najvece fekalne izluchevine, mogu imati osmijeh od uva do uva i da budu obdareni izuzetnom servilnoshcu
a, znash da je mene ova tema nasmejala kad sam je prvi put prochitala, iz dva razloga:
-prvi je shto si nas posavjetovala ovde javno...shto znachi da se podrazumijeva da smo mi dobri (na ulazu pishe ''Paradajz'' :smile: , a da su tamo negdje ko zna gdje ih ima neki ljudi podli, nasilni, pokvareni...
-drugi je bio:aj' kuku otkrila je tajno ''oruzje'', sad ce podlaci da ukapiraju, pa ce da se prilagode i iskuliraju :smile:
ali, ovo je samo shala, naravno