Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Надам се да не, мада мојој мајци то никада нисам успела да објасним, то је такав тип жена...
mučenica stajl, imam ja jednu takvu, ništa bez nje, svi će da pocrkaju ako ne da i levi bubreg, a paraziti uživaju dok nije pala u krevet,
da vidiš kako umeju sve...vole žene da misle da su nezamenljive, pustiš pa nek tera svoje dok može, nema tu vajde pričati

mučenica stajl, imam ja jednu takvu, ništa bez nje, svi će da pocrkaju ako ne da i levi bubreg, a paraziti uživaju dok nije pala u krevet,
da vidiš kako umeju sve...vole žene da misle da su nezamenljive, pustiš pa nek tera svoje dok može, nema tu vajde pričati
Неее, оне не мисле да су мученице, него најбоље знају...моја мајка је чак и кречила боље од било ког мајстора...ма, не могу, некад сам баш љута на њу, све мислим да је мало прикочила, још би била жива...

Неее, оне не мисле да су мученице, него најбоље знају...моја мајка је чак и кречила боље од било ког мајстора...ма, не могу, некад сам баш љута на њу, све мислим да је мало прикочила, још би била жива...
Сад се ја осећам као Хитлер, идите у першун...
ajd ne trućkaj bez veze, kako neko može da ispravi tuđu funkcionalnu grešku? baš ništa ne možeš ni da kažeš ni da uradiš sem da vežeš i baciš pod krevet, a i tad će zubima da premešta žice na dušeku, pogrešno ih upleli....nisi hitler već brineš a to se ne kalemi, lepo ja kažem batališ i ne gledaš

Не чисте теби, брееее :rtfm:
Типична српска квочка...кад те читам, као своју мајку да гледам...успори док не буде касно, то са љубављу везе нема, волећете се исто, само ћеш ти бити мање напета.

Usporila bih ja još, nije da ja neću, ali ne umem
Ono bar kad mi sve prekipi sve ostavim i niko me ne dira
Sad ispada da sam ja neka žrtva, ali nije tako, svako radi svoj deo posla
Ali probaću da usporim zbog sebe
Ljubav nema veze sa tim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back