- Poruka
- 63.764
Ако почне сад и да бије, он јеslobo ti li
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако почне сад и да бије, он јеslobo ti li
![]()

Надам се да не, мада мојој мајци то никада нисам успела да објасним, то је такав тип жена...džabe pišeš
A ako nešto drugo bude na menijuАко почне сад и да бије, он је![]()

На примерA ako nešto drugo bude na meniju![]()

Čitanje knjigeНа пример![]()

odma izvadim sladoled i on će da klopa, ništa bijenjeАко почне сад и да бије, он је![]()

Ја етикету знам напамет, није да се хвалимetikete na vinjaku, ne laži žene![]()

mučenica stajl, imam ja jednu takvu, ništa bez nje, svi će da pocrkaju ako ne da i levi bubreg, a paraziti uživaju dok nije pala u krevet,Надам се да не, мада мојој мајци то никада нисам успела да објасним, то је такав тип жена...
Вади сладолед, оће да читамоodma izvadim sladoled i on će da klopa, ništa bijenje![]()
Неее, оне не мисле да су мученице, него најбоље знају...моја мајка је чак и кречила боље од било ког мајстора...ма, не могу, некад сам баш љута на њу, све мислим да је мало прикочила, још би била жива...mučenica stajl, imam ja jednu takvu, ništa bez nje, svi će da pocrkaju ako ne da i levi bubreg, a paraziti uživaju dok nije pala u krevet,
da vidiš kako umeju sve...vole žene da misle da su nezamenljive, pustiš pa nek tera svoje dok može, nema tu vajde pričati
Cilj opravdava sredstvaetikete na vinjaku, ne laži žene![]()

Koliko puta si ponavljala gradivoЈа етикету знам напамет, није да се хвалим![]()

Koliko puta si ponavljala gradivo![]()

Неее, оне не мисле да су мученице, него најбоље знају...моја мајка је чак и кречила боље од било ког мајстора...ма, не могу, некад сам баш љута на њу, све мислим да је мало прикочила, још би била жива...
ajd ne trućkaj bez veze, kako neko može da ispravi tuđu funkcionalnu grešku? baš ništa ne možeš ni da kažeš ni da uradiš sem da vežeš i baciš pod krevet, a i tad će zubima da premešta žice na dušeku, pogrešno ih upleli....nisi hitler već brineš a to se ne kalemi, lepo ja kažem batališ i ne gledašСад се ја осећам као Хитлер, идите у першун...
mac, mac doco vidi kolki sladoled na stoluВади сладолед, оће да читамо![]()

Не чисте теби, брееее
Типична српска квочка...кад те читам, као своју мајку да гледам...успори док не буде касно, то са љубављу везе нема, волећете се исто, само ћеш ти бити мање напета.
aa uuuu kak ti je velikmac, mac doco vidi kolki sladoled na stolu![]()