Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je bre šta samo kukate.. puste žene. Da ste zaljubljene sve bi cvrkutale.. Ali ne očajavajte! Postoji rešenje za vas! Za samo 699,99€ Konj dolazi na kućnu adresu da vas usreći. A ako naručite odmah na poklon dobijete i neke skrivene nivoe. Ponuda je ograničina zbog potražnje i sve manjih zaliha.
Konju, ko kaže da nismo zaljubljene? :lol:
Ljubav je ljubav, a obaveze su obaveze.

Posle posla svratila do grada, da platim račun za mobilni telefon i da prošetam.
Moraću da kupim novi telefon, koji mi model savetujete devojke?
U "Vipu" su mi savetovali Huawei, mislim da je 200 e dovoljno, s obzirom na rok trajanja telefona, ne želim da "bacam" novac.
Ја имам Хуавеј, одличан је, одличан...

Glupa ti je provokacija totalno :dosadno:
Tačno sam znala
Umesto da poslušam muža i preko trajnog namažem lak i tako idem u Rumuniju ja skinem trajni i pukla su mi dva nokta i sad se nerviram
A bili su tako lepi :aha:
Slušam Derniere dance i uživam
Dobila sam premeštaj na dormeo i spavam opet kao beba hvala Bogu
Inače highlight dana
Uključim se na neku važnu radionicu i počnem da ih zasipam pitanjima, jedva su čekali da me se reše, te se otkačih brzo od toga :aha2:

Lepo sam sve sredila, u prodavnicu ne idem, ima svega, sutra ćerka i u prodavnicu i sprema ručak, a dok sam na putu već dva ručka su zamrznuta, a treći ću napraviti da imaju
Цветићи наши, увенуће ако их не заливамо...
Љубинка, бре, умеју ваљда и сами нешто да спреме, неће угинути од глади за 3 дана...пусто женско :mmmm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back