Maki 81
Poznat
- Poruka
- 7.280
Dobar dan devojke. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Драга, ја сам у климаксу, јуче сам баш много искрварила, јер ме 1 месец тетка бојкотовала, ово је нормално...скоро сам проверавала кс, све је ок.Mina, proveri krvnu sliku i gvožđe, uradi grafiju vratne kičme, ultrazvuk karotida.
Koliko dugo imaš vrtoglavicu?
![]()
Ја волим своју историју, али овако снимљене серије и скарабуџене филмове презирем, заправо презирем њихове ауторе и онога ко им је дао да толике паре спрцају на нешто што је један од најболнијих тренутака наше историје.ajme al je dosadno
e završila sam sinoć kralja petra prvog i mogu reći da nije toliko loše koliko su ga napljuvali
valjda smo mi jedini narod na svetu koji se stidi svoje istorije i negira je kad god može
ovo sranje danas u kom živimo vuče korene još od obrenovića, mnogo smo loši nacionalno, mnogo
Na Novom Beogradu jos pre dve nedelje okaciliDobro jutro...
vidim ispred Skupstine grada već postavljena Novigodisnja rasveta.. nas je trebao Klinton da sravni sa zemljom i da onda lepo betonirali da ni trava ne nikne. Da budemo veliki poligon za recimo parkiranje aviona.. tako nešto.
А мој прадеда се вратио, имала сам и његов дневник...можда зато мислим да је то могло и морало много боље.pa i nije im bila namera da ganjaju tačan istorijski sled, a za te pare su i uradili dobar posao tehnički,
umeli smo mi nekad mnogo bolje a sad i nema ljudi koji bi to izneli, glumci postali reditelji i režiseri,
glumci pišu scenarije, glumci iz glumačkih porodica, dinastije bre nastale, pa ako ti je tata dobar ne
znači da si i ti, nema kvaliteta, sve se svelo na tralala i kuku lele filmove, snima ko je uz partiju,
a jeste me dotakla sva ona muka kroz albaniju, agonija a i jedan deda mi ostao u planinama,
mogu ja sad ovako još dugo, al ću da prestanem
imala dnevnik, nije valjda da ga nemaš više? stvarno bi bila velika šteta da se zagubio,А мој прадеда се вратио, имала сам и његов дневник...можда зато мислим да је то могло и морало много боље.
А династије Бајић, Бјелогрлић, сад и Ристовски су ми се смучиле, искрено.
Ne znam Ofi
Pun svet muškaraca, ali kvalitetni su baš retki
Dobro jutro
Spakovala se u bus, slušam muziku, razbuđujem se
Да, имала, мама је све превртела по кући да га нађе и после плакала, неко га је украо из пакости, јер шта ће му туђ дневник...imala dnevnik, nije valjda da ga nemaš više? stvarno bi bila velika šteta da se zagubio,
pa to, to i jeste u čemu se skroz slažemo, ubija se kvalitet, različitost, svi moraju da budu isti,
meni je BBC zakon za serije i filmove epohe, naravno da i oni prilagođavaju sve što mogu ali ga urade da ti pamet stane