Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače sam rešila sa mužem da pravdu oko pljačke i otimanja kuće isteram na videlo, u javnost, ići ćemo i u novine i u tv sa ovom nečuvenom otimačinom moje imovine, ćeraćemo se mi još, neću odustati da pokažem da živimo u državi alan forda, ni bocvana nam nije ravna, to što me pljačkaju i otimaju mi kuću i nekako, al to što me država pravi budalom i policija i tužilaštvo i sav taj korumpirani bezmozgni aparat jebaću im nanu naninu
Na tv će da završe i lopovi i policija koja ih štiti i tužilaštvo koje je nesposobno i distribucija koja krivotvori dokumentaciju
Treba Srbija da zna da ovde vlada bezakonje, pljačka i laž
I da
To što je mene snašlo ove godine nije ni za film
Reditelju bi rekli ala sereš
Ali nema veze
Da me ubiju ne mogu a ućutkati me neće
Nećete vi otimati kuću mog pokojnog oca i moje pokojne majke
Sve ću ih privesti pravdi pre ili kasnije
Sad sam rešila da osvetim svoje jadne roditelje
I to nije sve
Kako su se neki poneli kad mi je majka umrla verujte đavo se stidi

Ma sve ćemo to polako i pametno ne brinite
Ja merim sve i sve računam, ali je ovo iznad priče o svađi s mužem, o parama, o firmi, ovo je stvar principa i ljudskosti, časti i dostojanstva, ne mogu da ćutim dok mi gaze krv koja me rodila i koja je pošteno živela ovaj život služeći pošteno državu, to je stvar principa i kažem ti jbš život ako ćeš kao glodar da ćutiš na sve i da glođeš koske

Љубинка, у медије, и то баш сада, предизборни тренуци су најбољи за такве ствари.
Скењају се кад их критикујеш у јавности, па онда они реше случај и смене неког свог, да би показали како правна држава постоји и да треба да гласаш за њих.
Крени одмах, избори су близу, не зезам се.

nisam baš tako sigurna mina, pre neki dan srušiše kuću čoveku zbog greške katastra, ne gledam tv al sam čitala na tw,
ženu u terminalnoj fazi samo ubaciše u hitnu i u bolnicu kao da će je tamo držati ne znam do kada,
kad se namere na nešto teško ih je zaustaviti, ne kažem da se ne treba boriti, taman posla, ali je jako teško,
mediji su prepuni teških i groznih priča, treba zainteresovati bar jednog novinara, a i to je na dnevnom nivou,
jedan članak ne znači ništa...još ako je protiv vlasti, znaš i sama

maki, to šta je ona prošla ni film ne bi mogao da dočara,
samo jedan detalj, bila je u 6om mesecu trudnoće kad je otkriven,
porođena u 7om na silu carskim da bi mogla da se leči i to je samo
mrvica
Medo, naježih se čitajući i raznežih se. Neka ih Gospod i dalje čuva. Svaka čast toj ženi na snazi koju je imala i ima.
To može samo majka. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back