Vece svima.
Gladala sam sta stave na pse da ne pokisnu

zanimljivo.
Gladala sam sta stave na pse da ne pokisnu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to ovde°izgleda da je dvoriste°sta sve imaju po prodavnicama ne.bi me iznenadilo.Da li je ovo uopšte realno?
Nisam videla da iko ovako šeta ljubimca.
U sred tusiranja oko deset uvece nestalo je struje°nekih dvadeset tri minuta je nije bilo°zateklo me to sto sam mislila da se desava na filmu sa Leslijem Nilsenom.
Neko je bio napolju zvao rekao kako je nebo prelepo prepuno zvezda koje se vide ° al' nije islo da izlazim odmah nakon ovoga.
Nisam mogla da vidim iz objektivnih razloga°kad jesam zaista je bilo predivno.Kad nestane struje uveče, tek onda možeš da vidiš kako je nebo prelepo.
O da nego je dobro sto postoje telefoni te baterija svetli.Istina, nezgodno je kad struja nestane usred kupanja.
) Dobro veče.
Išla sam u nabavku hrane za ovaj izmenjen režim ishrane i po kolače. Sve sam našla i uzela. Upisala u kalendar da ponesem kolače. Platila sam svašta nešto jeftinije skoro 500 dinara, nije malo. Čekam belo da završi, a čekaju me i sudovi. Ali to ću samo deo, ostatak posle posla. Ona sutra isto nije kod kuće, izvadila sam ručak iz friza za sutra.
Što se tiče kola biće popravljena u petak. Sledeće nedelje mogu već kolima na posao (sad imam goriva)
Stiže milion čestitki. Sutra častim kolege a proslava ide uskoro.
Kakav dan.
Mi smo odškolovali dete do kraja. Uživam u tome, stigli smo do kraja. Osećaj je neverovatan.
Hvala RokerkoIskrene čestitke, Lady.
pitam sto ne zove deratizaciju tisina
kazem prenose misju groznicu umrecemo "neka umremo" te "ucuti"
°.
mislim da sam dobila jos par sedih .