Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Vece svima.

Screenshot_20220830-063548_Instagram.jpg

Gladala sam sta stave na pse da ne pokisnu 🐾🐾🐾 zanimljivo.

Dobro veče.
Danas je bio jedan težak dan.
Već sam mrtva kao pas, ali mi se ne spava. Preterala sam sa jelom večeras. Ušla je snrdibuba, do ludila me dovode.
Nešto nisam sva svoja.
Preumorna sam i za muziku i za knjigu, imam super knjigu, ali ne mogu. Mislim da ću samo da zaspim sama od sebe kao dete.
Prođe leto. Nije mi prošlo ni u čemu zanimljivom. Svojih nekoliko meseci da mi je bilo toplo odlazi za ovu godinu. Biće bolje. Ponekad je za sreću dovoljno malo. Konkretno, moj meki jastuk i krevet su mi sada najlepše mesto na svetu.

U sred tusiranja oko deset uvece nestalo je struje°nekih dvadeset tri minuta je nije bilo°zateklo me to sto sam mislila da se desava na filmu sa Leslijem Nilsenom.
Neko je bio napolju zvao rekao kako je nebo prelepo prepuno zvezda koje se vide ° al' nije islo da izlazim odmah nakon ovoga.

Kad nestane struje uveče, tek onda možeš da vidiš kako je nebo prelepo.
Istina, nezgodno je kad struja nestane usred kupanja.

Ne mogu da vam opišem koliko sam ponosna! 💕 Ne reči nema...
Stigao je kraj fakulteta! 💕
Završila je.
Nas dvoje smo odškolovali dete da bude akademski građanin.
Moje srce je puno 💖
Uspeli smo, škola je gotova 💖
Preponosna sam na nju, ona sluša muziku. Sutra nosim kolače na posao i ona nosi kolače u svoju grupu sa prakse.
Naše slavlje će biti uskoro, za koji dan. Uzela sam odmor taj dan.
Ovo je sreća kakva se opisati ne može.

Završila sam sa poslom i čekam muža da dođe od majstora za kola. Da vidimo koliko će to da košta. Ona ide sa drugaricom popodne u poslastičarnicu, on će da gleda derbi, a ja ću da uživam u svojoj radosti i popijem koju. Do zvaničnog slavlja koje jedva čekam.
Ona je sve ovo zaslužila. I to, i mnogo više. Gledamo već neke poslove. Ali o tom potom.
Neka se odmori i uživa sada, doći će i posao.

Dobro veče.
Išla sam u nabavku hrane za ovaj izmenjen režim ishrane i po kolače. Sve sam našla i uzela. Upisala u kalendar da ponesem kolače. Platila sam svašta nešto jeftinije skoro 500 dinara, nije malo. Čekam belo da završi, a čekaju me i sudovi. Ali to ću samo deo, ostatak posle posla. Ona sutra isto nije kod kuće, izvadila sam ručak iz friza za sutra.
Što se tiče kola biće popravljena u petak. Sledeće nedelje mogu već kolima na posao (sad imam goriva :lol:)
Stiže milion čestitki. Sutra častim kolege a proslava ide uskoro.
Kakav dan.
Mi smo odškolovali dete do kraja. Uživam u tome, stigli smo do kraja. Osećaj je neverovatan.

Dobro veče.
Išla sam u nabavku hrane za ovaj izmenjen režim ishrane i po kolače. Sve sam našla i uzela. Upisala u kalendar da ponesem kolače. Platila sam svašta nešto jeftinije skoro 500 dinara, nije malo. Čekam belo da završi, a čekaju me i sudovi. Ali to ću samo deo, ostatak posle posla. Ona sutra isto nije kod kuće, izvadila sam ručak iz friza za sutra.
Što se tiče kola biće popravljena u petak. Sledeće nedelje mogu već kolima na posao (sad imam goriva :lol:)
Stiže milion čestitki. Sutra častim kolege a proslava ide uskoro.
Kakav dan.
Mi smo odškolovali dete do kraja. Uživam u tome, stigli smo do kraja. Osećaj je neverovatan.

Iskrene čestitke, Lady.

Iskrene čestitke, Lady.
Hvala Rokerko ❤️❤️❤️
Osećaj je stvarno neverovatan.
Postala je svoj čovek, završila školovanje,i to fakultet, težak. Godinu za godinom, diplomirala prva sa 22 godine. Uvek na budžetu, prosek 8.6
Stvarno joj svaka čast!
Ja sam trenutno najponosnija majka na svetu.
Nemam reči da još opišem.
Danas im je sve oprošteno a ja sam sve uradila, gle čuda, ništa mi nije teško.
Muž je sredio oko kola.
Ali ona, ona je naš ponos.
Toliko sam ponosna.

Dobro veče.
Častila kolege s posla. Na poslu je bilo zanimljivo. Puno sam se družila, puno su mi čestitali.
Poslužio me i prevoz.
Svejedno sam prilično umorna.
Oribala sam šporet i treba da pečem večeru, to ću malo kasnije. Sad ću prvo da zapalim jednu, dremnem pola sata i odslušam par pesama.
Čekam da mi jave kad će biti gotova kola. Ona je otišla na rođendan.
Još sutra i vikend. Jedva čekam. U ponedeljak radim od kuće.
Još sumiram utiske i to je za svakog roditelja poseban uspeh, da mu dete završi školovanje. Ponos me ne napušta, a ona će sad da malo odmori, pa ćemo polako oko posla. Zaslužila je i ovoliki uspeh ali i sada jedan poduži odmor.

Dobar dan.
Stigla sam skoro kući, ručala, popila kafu i legla. Smrzla sam se, ali sam došla nekako po ovom lošem vremenu. Kola su popravljena hvala Bogu, od danas mogu da se voze. Sledeće nedelje idem kolima na posao. Ustajaću malo ranije, ali ću i ranije da izlazim i dolazim kući.
Ćerka je izašla. Sledeće nedelje idemo da proslavimo.
Ja se osećam tako kao da sam veliki posao završila. Iskreno sam se nekako smirila oko svega i stvarno osećam jedno veliko olakšanje, jer smo svoju roditeljsku obavezu završili što se tiče školovanja. Veliki uspeh i za nju i za nas. Posebna radost i sreća. Ponos je onako iskren i veoma dubok.
Da vikend je konačno. Došla sam a da me ne čeka mnogo posla, ćerka je spremila ručak. Ponudila se za pomoć u kući dok ne počne da radi. Tako... Ne umem ni da opišem. Eto.
Pisaću još jer su mi još jaki utisci.

Dobro veče.
Još sležem utiske.
Večeras ću da pijem i ludujem. Ili da zaspim rano slatkim snom pravednika umesto ludovanja.
Nemam baš mnogo reči.
Puno žrtve, puno odricanja, nenormalni stresovi, nebrojeno večeri uz brige i podršku, priča, priča i slušanje, slušanje, pustiti dete da samo krči put, da bude otkako se rodi svoja ličnost, svoj čovek, svoj mozak i svoje srce da koristi, umeti da ćutiš i prećutiš, sve da oprostiš i da budeš uvek tu, to je ono što napravi čoveka. Pa i da ostvaruje svoje snove. Jer i to se nauči. Da se ostvari neki cilj ili želja. Bitno je biti uvek tu za svoje. Sve ostalo... Stigne se. Ali živeti život porodice i dece to se ne propušta. Za to ima vremena i to je suština života. Ljubav.

Dobar dan.
Boli me glava.
Sinoć sam kasno zaspala i nisam se naspavala, pa me sad boli glava i sva sam šlogirana.
Mnogo sam ružne snove imala. Ne volim kada ustanem ovako da mi sve fali i to vikendom.
Apsolutno mi se ništa po kući ne radi. Apsolutno.
Popila sam tabletu, šta mogu.
Ćerka je otišla do prodavnice.
Imam nekog posla po kući, ali ne toliko, pokušaću danas da se odmorim. Red bi bio.
Ako se baš budem vukla ceo dan, odspavaću popodne.
Jedan dan sedmično mogu i ja sebi da priuštim luksuz da se vučem kao mrcina. Zaslužila sam.

Dobro veče.
Ceo dan sam se razvlačila ko testo po kući. Trebalo je da idemo u šetnju, ali smo odustale, ona je na kraju odustala i obe nas je mrzelo.
Nisam uspela da spavam, ali sam se odmarala više manje i bar smo se pošteno družili u kući. Ćerka je izašla na jednoj društvenoj mreži u objavi gde je imala praksu. Baš lepo.
Muž je isfenirao, ja sam izvela malo kuče. Sad mi se ne spava, a gladna sam. Ona je zaspala, a on je izašao dole sa komšijom.
Sutra nas dve idemo malo u šetnju posle ručka.
Jedan dan koji mi je prošao ni u čemu, ali nekada mi je stvarno potreban totalno prazan hod da se pošteno odmorim.
Sad ću da jedem u ovo doba nešto što mnogo volim. O liniji nisam vodila računa, nije bilo vremena i prilike za to, nije mi bilo ni na pameti. Sada sam trenutno svesna da moram jesti da bih se osećala dobro, puno je stresa bilo, i ne mogu da ne jedem. Danas sam pojela sama celu čokoladu. Retko to radim ali eto u poslednje vreme opet.
Nešto nemam volje za muzikom. Najviše mi prija vikendom trenutno dobra dremka i da čitam nešto zanimljivo.

dan ljudi moji..kako ste?

Teo ja da jutros skcerkom odem na zadnja 10 dana u svom kampu u Grckoj no desilo se nesto nepredvidjeno..Mali unuk njemu je 15 meseci digao temperaturu..zubi najverovatnije i nismo se makli s mesta..dakle odlozeno..Ostaje meni i zetu da da spakujemo kamp a to ce biti negde posle 15 septembraNiko se od porodice nije javio da hoce da ide umesto nas i to je to..Inace citam ovde kod vas stanje redovno..sto bi reklo od euforije do normale sto ne izlazi izvan predvidjenih granica..Ne zalim sto necu u grcky jer sam u nekoliko navrata od pocetka juna bio oko 40 dana.. Velike cestitkeLady zbog njene kceri ii velikog uspeha..caos

Slava drugi dan sad °nesto na prozoru delovalo kao leptir kad ono mis° vrisnem kazem da treba voce pokupiti napolju baciti ismeje me :( pitam sto ne zove deratizaciju tisina:( kazem prenose misju groznicu umrecemo "neka umremo" te "ucuti" :( °.
Posto su dupli prozori zatvorim unutrasnji otvorim spoljni mis izadje izasao vratio se na prozor spolja trazi nacin da udje.
Ovaj uzme metlu izadje napolje otera ga da ne bude tu sad ga ne vidimo nadam se da je nestao.

U sred dana :( mislim da sam dobila jos par sedih .

Poslednja izmena:
@Mister hvala puno 💖
Dobar dan ljudi.
Da se javim.
Koristim pauzu sad nasilno, jer danas sam već do sad imala 6 sastanaka i imam još jedan za 15 minuta. Ni u wc, ni da pušim, ni da jedem, nula.
Ebem ti dan ovakav.
Sutra sam na odmoru jedan dan, o hvala Bogu 💖 i plata je o hvala Bogu 💖
Napisala sam šefu da me ne zovu sutra.
Vratila se koleginica s odmora, a ja sam prebacila svoje dve kategorije danas, s tim što ću kolegi pomagati dok se ne uhoda. To je sjajna vest za mene. 👍
Sad bukvalno odmaram, da napravim pauzu, papriku imam za nas dvoje, a ćerki ću napraviti spanać posle sastanka. Ona je na posebnom režimu zbog šuljeva.
Radujem se sutra odmoru, plata, odem u šoping, ne moram da radim, a sutra veče... Tako.
Mnogo sam srećna zbog prenosa dve kategorije. Uskoro se nadam da će ono u vezi koleginice i mene postati zvanično objavljeno, ko je pratio zna. Tome se mnogo radujem.
Ali svakako, najvažnije i u tome uživam i dalje, pored toga da smo živi, zdravi i dobro, je da je ćerka završila fakultet. To me ako mi verujete drži i dalje.

Back