Memnom
Elita
- Poruka
- 20.318
Nasao sam Ivanjce u Srbiji i BiH. Mislim da je ovo na slici Srbija. Ma nema veze gdje je jer je pogled bas lijepIznad Ivanjice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasao sam Ivanjce u Srbiji i BiH. Mislim da je ovo na slici Srbija. Ma nema veze gdje je jer je pogled bas lijepIznad Ivanjice.

Srbija je, Moravički okrug.Nasao sam Ivanjce u Srbiji i BiH. Mislim da je ovo na slici Srbija. Ma nema veze gdje je jer je pogled bas lijep![]()
To mi se i otvorilo prvo na google mapsu. Srbija mi je skoro pa nepoznata.Srbija je, Moravički okrug.
I meni. Mnogo je lijepo ovo gdje sam, sledeće godine idem na dalja istraživanjaTo mi se i otvorilo prvo na google mapsu. Srbija mi je skoro pa nepoznata.
Dok je imaš idi kad god mozes I neka ti je živa i zdrava još dugo ❤Meni truckav.
Zamalo da ne budemo u busu.
Krenule da malo napunimo baterije i čestitamo rođendan jednoj mama/baki.
Okrugla cifra nego šta.
Jeste da smo poranile par dana ali nema veze.
Bitno da ćemo uživati u vikendu.
Kako to? Meni je vecina Hr poznata. Nepoznati su mi vecinom juzniji otoci, Split i okolica u kojem nisam nikada bioI meni. Mnogo je lijepo ovo gdje sam, sledeće godine idem na dalja istraživanja
Pa lijepo, ne živim u SrbijiKako to? Meni je vecina Hr poznata. Nepoznati su mi vecinom juzniji otoci, Split i okolica u kojem nisam nikada bio
OK, nisam znao. Znam samo za par forumasa i forumasica odkuda su.Pa lijepo, ne živim u Srbiji
Muzicka zelja...umjesto Harisa DzinovicaI meni. Mnogo je lijepo ovo gdje sam, sledeće godine idem na dalja istraživanja
cestitam Vexy, verujem da ti je srce punoEvo i ovde da se pohvalim
Moj stariji sin u utorak počeo da radi i danas nas častio picu od svoje prve zarade

ČestitamEvo i ovde da se pohvalim
Moj stariji sin u utorak počeo da radi i danas nas častio picu od svoje prve zarade
ČestitamEvo i ovde da se pohvalim

Dobar dan.Ne znam da li da pričam šta je bilo ili ne, ali hvala vam na podršci.
Sad sam dobro hvala Bogu![]()
Nekada sam htela klimu al' ovde da se ugradi nisam sigurna koliko je sigurno ni koliko moguce.Jednog dana ako bude moguce neki od onih pokretnih aparata za hladjenje cisto da rashladi prostor koliko toliko.Pustila sam i legla pod klimu jer je u stanu nesnosno. Tuširala sam se i opet posle gola voda.
Molila sam se nocas molim se sada jednom treba da krene na dobro nakon svega.Danas je Velika Gospojina.
Dobar dan.
Nešto mi se mnogo spava od ovog vremena. Užasna je vlaga i baš se teško diše. Pokušavam da mi se vrate normalne želje i normalna energija posle mnogo stresa, ali ide polako. Najviše me opušta da negde izađem pa ću posle posla da odem u šetnju ili da samo sednem u parkiću. Osećam se kao u nekom filmu, ko izdrži pričaće.
Sad tako je kako je, da se izdrži sve ovo mora i proći će, kao i sve.
Pravim malo pauzu, sređujem misli. Stavila sam čorbu da se kuva.
Nekako ne mogu sebe da pobedim da ne budem toliko osetljiva, ne ide, pa ne ide.
Sad šta je tu je, mnogo može da se promeni, ali neke stvari su nam genetske. Juče sam uspela puno posla da uradim popodne, ali posla za budalu uvek ima, kako ono kažu.
U to ime stvarno ću razmisliti malo dublje o ovoj narodnoj. Neke stvari bih prvo sama sebi mogla da pojednostavim, da samo od toga krenem, dosta je.
Hoćeš, hoćeš.
Al malo sutra.
Da se ne nađeš naljućena
Tako i ja sebi mantram i onda opet sve zamrsim.
Što da bude jednostavno kad može komplikovano.
Pojednostavim do određene tačke i prvom prilikom opet po starom.