Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan.
Legla plata. Ćerka je pravila CV u kanvi, spremila je pdf. Ja treba da siđem do prodavnice po cigare i potrepštine za danas. Na odmoru sam danas.
Ona je otišla do apoteke i da kupi sebi lanene pločice, pošto nema kod nas ovde.
Tako se osećam danas relaksirano, o Bogu hvala 💖
Ne mogu da vam kažem sve što bih htela, kao i uvek, ali imam razloga danas za zadovoljstvo, i još sam na odmoru, diiiivno. 💖

Dobro veče.
Išli smo u Franš da proslavimo njeno diplomiranje. Okačiću slike na dvvd. Bilo je lepo ali velika gužva, a imam zamerku na teleću kolenicu koja je bila suva. Medaljoni su bili lepi i desert i banana split isto. Papreno je, ali se to obeležava jednom u životu, ćerkino diplomiranje.
Posle smo otišli u Immo centar u šoping. Kupila sam Skečers krznene cipele čizmice, ćerka dve Womens secret pidžame, a muž patike i džemper. Danas smo baš domaćinski i obeležili za sve pare. Super sam se provela, ali sam se prilično umorila. Idem da vam okačim slike. Danas smo proslavili i ovo se pamti ceo život. A i stvari koje smo kupili su prelepe. Moje čizmice nosiću sa apetitom, baš su mi bile potrebne.
Veče koje ostaje za ceo život.

a
Da°bilo je zatvoreno nije se prilazilo° sad razmisljam da li biber da bacim [pise od njega bezi] da li da natopim nesto omeksivaca ostavim [pise da mu smeta] da li oba.

Koliko se sećam, pisala si da je pokušao da uđe kroz prozor i nije uspeo.
Mislim da bi tu pomogla obična mrežica.

Ako se sumlja da je unutra onda se koristi lepak.

Koliko se sećam, pisala si da je pokušao da uđe kroz prozor i nije uspeo.
Mislim da bi tu pomogla obična mrežica.

Ako se sumlja da je unutra onda se koristi lepak.
Usao je kroz otvoren ostao izmedju prozora ostavih spoljni otvoren unutrasnji zatvoren te je izasao.
Posle ponovo pokusao da udje te evo sada prvi put otvorismo prozor od tada°lepak stoji unutra za ne daj Boze.

Hvala°ne ide na taj prozor 🤦‍♀️ tu ima roletna koja ne radi u jednom je te istom polozaju.
U šoku sam da se popne tako kao nista eto 🤦‍♀️🤦‍♀️ne znam ni sto se ja nerviram kad oni koji treba ni ne reaguju.

Usao je kroz otvoren ostao izmedju prozora ostavih spoljni otvoren unutrasnji zatvoren te je izasao.
Posle ponovo pokusao da udje te evo sada prvi put otvorismo prozor od tada°lepak stoji unutra za ne daj Boze.

Hvala°ne ide na taj prozor 🤦‍♀️ tu ima roletna koja ne radi u jednom je te istom polozaju.
U šoku sam da se popne tako kao nista eto 🤦‍♀️🤦‍♀️ne znam ni sto se ja nerviram kad oni koji treba ni ne reaguju.

Lepak između ta dva prozora je sasvim dovoljan.

Dobar dan.
Došla sam s posla, prevozom, relativno brzo. Ubuduće idem kolima na posao, danas nisam mogla, ali sutra idem. U petak sam od kuće.
Baš sam se umorila danas i slabo sam spavala noćas. Trenutno sam baš umorna. Nemam nikakav ručak kod kuće, a ni u frizu, mrzi me da idem do Žarkova, ovi ovde za roštilj rade do 5, kakvi debili, ja nemam šta pojesti sad normalno. Idem da pržim jaja, šta ću.
Ćerka je počela da gleda poslove i da se interesuje.
A ja da se pohvalim, danas je u našoj službi objavljeno moje unapređenje. Izuzetno sam ponosna i srećna.

Back