Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrodošao i hvala i smešan si iskreno, fazon je uspeoДобар дан свима, мој рукољуб и наклон, свако добро желим, пријатно и бог зна како!

Сад ми је мало непријатноPratim ja ovog Dejana na par tema, duhovit![]()

a sto more?Сад ми је мало непријатно![]()
Сад ми је мало непријатно![]()
a sto more?
Па баш зато ми је и непријатно.Nema razloga, to je bila iskrena konstatacija.

Па добро, хвала у сваком случају, човек мора понекад да истрпи и похвалу!Kažem ti da nema razloga, opušti se, ovde smo naši, pa i oni koji to nisu![]()
Ајте ви само својим послом, лако је мени, ја могу овако млатим по васцели дан!Idem moram neke stvari u kući da uradim je bo te mrzim.
Добар дан свима, мој рукољуб и наклон, свако добро желим, пријатно и бог зна како!
Благодарим мали рокере, леп нек је и вама!Lep dan i tebi.
Zavesu izneo potopio u asepsol pet posto sa vodom° uzela rukavice deo dezinfikovala deo ce on da dezinfikuje od prozora°treba da se prebrise staklo to neki drugi put°bitno je sada dezinfikovati.
aZbog miš?
a
Da°bilo je zatvoreno nije se prilazilo° sad razmisljam da li biber da bacim [pise od njega bezi] da li da natopim nesto omeksivaca ostavim [pise da mu smeta] da li oba.
Usao je kroz otvoren ostao izmedju prozora ostavih spoljni otvoren unutrasnji zatvoren te je izasao.Koliko se sećam, pisala si da je pokušao da uđe kroz prozor i nije uspeo.
Mislim da bi tu pomogla obična mrežica.
Ako se sumlja da je unutra onda se koristi lepak.
Usao je kroz otvoren ostao izmedju prozora ostavih spoljni otvoren unutrasnji zatvoren te je izasao.
Posle ponovo pokusao da udje te evo sada prvi put otvorismo prozor od tada°lepak stoji unutra za ne daj Boze.
Hvala°ne ide na taj prozortu ima roletna koja ne radi u jednom je te istom polozaju.
U šoku sam da se popne tako kao nista etone znam ni sto se ja nerviram kad oni koji treba ni ne reaguju.